Skip to content
12 reacties
261 weergaves

ben je kwetsbaar ja of nee?

 hoe weet je eigenlijk of je kwetsbaar bent voor loverboys? - meisjes die onzeker zijn; ben jij onzeker, en er komt een knappe jongen op je af, die roept hoe mooi en lief je wel niet bent, is dat natuurlijk erg spannend. Let dan op de punten in bovenstaande tekst. - meisjes met problemen thuis. - meisjes die alles voor hun droom overhebben; als voorbeeld in de film 'Loverboys' - 'liefde maakt blind'; ben jij helemaal verliefd, en bereid zover je grenzen te verleggen zoals hij dat wil? pas daar mee op, voor je het weet zit je in het circuit, en geloof me die is groot. - meisjes die niks meer te verliezen hebben; je ziet wel eens van die bitches rondlopen, maar ook die zijn kwetsbaar, want die gaan sneller aan een jongen halen, zo van kijk hé ik ga al met hem naar bed.   Pas dus op! denk jij dat je aan veel van deze voldoet, wees dan extra voorzichtig, en blijf op de punten in bovenstaande tekst letten.

15 jaar
12 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik ben erg kwetsbaar. Tegen mij zeggen ze vaak stome dingen! Ik heb vrienden die ik niet kan vertrouwen. Een paar zijn er echt voor me maar esn paar boeien niks van mij dat ik het moeilijk heb thuis maad ook op school.....

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • kijk uit ;o

    een vriendin van mij heeft deze siteutie ook meegemaakt, ze luisterde de niet naar mij. ze kwam zelf achter dat het een loverboy was.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Pas op!

    Je moet echt uitkijken dus met lovergirls en loverboys als meisje dan.

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • is dat

    imand vroeg of geld verdienen is dat lorvboi

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • ....

    elk meisje verschilt jij moet hetzelf aangeven
     

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Het is tot nu toe 7/10 gemiddeld op iets wat zij serieus vond en ik iets minder >.< 2 maken ruzie en 1 is me vriendin die het allemaal wel goed vind :)

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • niet moeilijk denken

     elk meisje verschilt zoals jij zelf aangeeft, dus ik kan niet voor hun allemaal praten, wat jij het beste kan doen, is natuurlijk niet opvallend! maar eerst proberen het meisje in te schatten, wat wil ze, wie is ze? dus probeer eerst een normaal gesprek, en kijk wie ze is, en of ze misschien ook uit is op een flirt, of alleen serieuze dingen wil !

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Niet zo zeer de kwetsbare meisjes maar ik zeg ook gewoon tegen meisjes dat ze mooi zijn etc terwijl ik er niet eens een relatie mee wil, welliswaar 2 keer problemen mee gehad maargoed die reageerde overdreven.... en de ander vind het juist weer leuk een jongen die gewoon complimentjes geeft zonder dat ie ergens op uit is dus wat moet ik er nou mee?  

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • @hm

     Ja dat spijt me, maar kijk naar de verschillen, en zodra jij ook meer opdringerer kan zijn, en jou voorkeur naar kwetsbare meisjes uitgaat, dan lijk je daar inderdaad sneller op, maar dat is wie je bent, en daar valt weinig aan te doen

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Kennelijk kom ik dan soms alsnog als een loverboy over terwijl ik meer een chameur ben eigenlijk :(

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • het verschil tussen en chameur en loverboy

     eigenlijk is dat verschil heel moeilijk, want kijk naar alle 'eisen' waar je als loverboy aan 'moet voldoen', en naar dat wat charmeurs doen. Dat zul je dus niet bij de eerste ontmoeting, of eerste date ontdekken, maar waarneer 'chameurs' naar je intresses, hobby's etc. zullen zij hun mening geven over wat zij daarvan vinden, terwijl loverboys 'precies' dezelfde intresses hebben.  loverboys zijn ook vaak opdringeriger. 'charmeurs flirten vaak ook een stuk meer 'over the top'. terwijl loverboys een kwetsbaar meisje, pakken, en dus voorzichtig beginnen met hoi lief meisje. en een charmeur: hee mop. of iets in die trant.   Hopelijk geeft dit een beetje duidelijk dat er wel degelijk verschil tussen die 2 zit, en anders vraag maar raak, en probeer ik dat duidelijker uit te leggen

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Kun je er ook even het verschil tussen een chameur en een loverboy bij zetten? Voordat chameurs gelijk worden gezien als loverboys...

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten