Skip to content
4 reacties
1058 weergaves

Cs Go met vrienden

Hallo, Ik speel al een tijdje met vrienden cs:Go (online competitief schiet spel) en het gaat best wel om strategieën enzo. Ik vind het zelf heel leuk om te spelen alleen ben ik er erg slecht in, in tegenstelling tot mijn 'vrienden'. Altijd als ik een fout maak die dan cruciaal is voor het spelletje dan is het gelijk weer van: W, wat the fuck, W, domme kut, W, wat the fuck doe je mongool! Ik word er zelf nogal gek van en ik neem het ook persoonlijk gezien ik vroeger gepest ben. Ik moet ook soms stotteren dus dan kan ik niet goed informatie doorgeven, en mijn mening geven over de situatie (als ik dit niet doe dan is dat niet voordelig voor het spelletjes) Ik heb niet echt andere vrienden dus ik zit een beetje in een dilemma. Ik kan ook in me eentje gaan spelen alleen is dat niet heel gezellig, kan iemand mij helpen? Dankuwel

15 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik snap dat het hard bij je binnenkomt als je zulke reacties krijgt. Goede kans dat ze het niet slecht bedoelen, maar dat wil niet zeggen dat je het niet vervelend mag vinden. Kun je misschien op een vriendelijke manier aan je vrienden uitleggen dat je het niet fijn vindt als ze je zo uitschelden? Leg uit dat je echt wel je best doet en snapt dat ze het frustrerend vinden als je een fout maakt, maar dat de lol van het spel er zo voor jou nogal af gaat. Als ze echte vrienden zijn, zouden ze dat toch moeten accepteren.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wtf? Mensen moeten normaal doen het is maar een spel. Ga ze janken als ze is verliezen wat is dat nou.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is wel nodig om locaties door te geven en te communiceren in CS:GO ik zou dit gewoon oefenen en ook de call-outs op de maps onthouden. Dit is basis stof in cs:go-competitive. Speel het namelijk zelf en als ik dus competitive speel dan word ik gek als iemand geen mic heeft of Russisch praat ofzo....

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat verspreid zich momenteel als een virus, die enorme rage over spellen, vooral cs:GO nu. Ze gaan gewoon heel erg in het spel op en hebben niet door dat ze je uitschelden voor vanalles. Probeer het niet persoonlijk te nemen, ookal is dat lastig.
    Je zou in je eentje kunnen oefenen, misschien kun je onder de iets minder goede spelers ook wel vrienden maken, en tegelijk beter worden? Dan kun je het daarna weer met je gewone vrienden proberen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten