Skip to content
14 reacties
548 weergaves

ik weet niet wie ik moet vertrouwen

op school is er een meisje die ik heel aardig vind ik heb dr vertelt dat ik me snij enzo maar alles heeft ze doorverteld ik weet niet of ik haar nog kan vertrouwen zij was de enige die ik echt kon vertrouwen..

12 jaar
10 jaren geleden

14 Reacties

  • Maar heb je aan haar wel gevraagt WAAROM ze het zij?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • well, i tell you this. laugh with many dont trust any. ik zelf vertrouw niemand zelfs mijn ouders niet, waarom? omdat ieder zijn eigen pad heeft. niemand gaat ooit is een keer naar je toe komen bij slechte dagen, want zij zijn al blij als ze zich zelf kunnen redden. dus zorg er gewoon voor dat jou eigen toekomst helder word. vetrouw me ik heb veel geleerd van dit soort fouten. succes.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ahh dat is niet fijn, een vriendin die alles doorverteld is geen echte vriendin....ga naar je mentor of leraar om er over te praten.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ken het wel. De ene keer is het super leuk en de andere keer ziet die gene me niet staan en zegt achter mijn rug om dingen over mij.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Dat is n fake vriendin/ laat haar even links liggen en ga op zoek naar andere meiden, misschien is er iemand anders die je wel aardig lijkt

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • super stom voor je....gelukkig is mainstreet zo lief dat zij er voor gezorgd hebben dat wij er nu met elkaar erover praten

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • dit probleem heb ik dus ook, niemand is meer te vertrouwen, maar ik heb er met een vertrouwings persoon over gepraat, en er volgen nog veel meer gesprekken

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • dankje..je hbet me geholpen met deze tip

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • ik ken het gevoel , als ze alles doorverteld , is ze niet te vertrouwen en is ze jou geheimen en vriendschap niet waard

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb een vriendin waar ik alles tegen zeg maar als ik het verteld heb dan doet ze boos en verteld het weer door..aan mijn zus of haar vriendin. ..ze gaat dan boze dingen tegen mijn zus vertellen die ik zo genaamd heb gezegd...moet ik mijn enegste vriendin houden of niet...?

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik weet (helaas) hoe moeilijk het kan zijn als je je snijd, en je niemand kan vertrouwen. ik zou eerst haar een klein geheimpje vertellen, bijvoorbeeld wanneer je voor het eerst een vriendje had of iets in die richting, als ze dat doorzegt weet je dat je haar niet kan vertrouwen. je moet ook uitkijken met wie je vertrouwt, want buiten doorvertellen kunnen ze je ook andere dingen "leren". bijvoorbeeld door te zeggen dat je jezelf beter iets anders aan kan doen.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Dan kun je haar beter niet vertrouwen. Praat met vertrouwenspersonen?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Je moet haar niet meer vertrouwen want ze heeft je al een keer teleurgesteld als je wilt dat ze dat niet meer doet niks vertellen en anders een secret account aanmaken op twitter en daaar aan mensen dingen kwijt raken! Succes

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Als ze alles doorverteld kun je haar niet vertrouwen

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten