Skip to content
12 reacties
1237 weergaves

Roken bij jongens aantrekkelijk

Hey.
Ik rook nu een half jaartje en sinds ik rook merk ik echt dat ik jongens die roken veel aantrekkelijker vind. Het staat echt mooi zoals in peaky blinders enzo, ergens ben ik heel blij dat ik ben begonnen met roken zodat ik wat meer met rokende jongens kan optrekken (samen peukie is zo romantisch). Wat is jullie mening?

17 jaar
1 jaar geleden

12 Reacties

  • Tsja, het is al gezegd: het is idioot en dom.

    In de zwemvereniging is een jongen, een hele tijd geleden al, beginnen te roken. Na een half jaartje kon hij ons niet meer bijhouden en na de corona, toen we weer allemaal mochten, had hij niks meer van uithouding genoeg. Hij is dan ook gestopt met zwemmen.

    Ik zie hem nog dikwijls. Rookt nog steeds. Ziet er ongezond uit, hoest continu, ... En hij wenst dat hij kon stoppen met roken ...

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ach, als ik niet beter zou weten dan verklaarde ik je voor gek, 18 en dan trots zijn dat je rookt, wordt wakker meid!!!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind roken bij mannen ontzettend suf en zielig.
    Sta je daar buiten aan zo'n witte rokende paal te hijsen voordat je weer verder kan met je leven.

    Ik wil geen roker hoor, als verkering. Zoenen is dan über-smerig.
    En het idee dat zo iemand zijn lichaam voor je ogen naar de klote aan het hijsen is, nee, dank je. En maar blijven rochelen in de ochtend..

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Je moet als het regent eens door de stad lopen, dan staan al die rokers die in winkels en kantoren werken zielig in een hoekje onder een afdakje haastig te roken. Daar is niks aantrekkelijks aan. Een stomme verslaving.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • ik zal je even bijspringen; ik vind roken ook nog wel best aantrekkelijk :) Zo een verloederde kettingroker die een pakje per dag rookt hoef ik ook weer niet; maar gezellig samen een peuk bij een drankje, na het eten of na de seks is toch gewoon lekker?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey ts! Leuke vraag, zeker in deze tijd waarin roken steeds meer de uitzondering wordt. Als ik je vraag andersom mag beantwoorden: ik vind het niet mooi staan als meiden roken en ik kan me zelf ook weinig bij het romantische ervan voorstellen, maar stiekem vind ik het soms dan weer wel aantrekkelijk. Waar hem dat in zit weet ik niet zo goed, want ik ben zelf eigenlijk behoorlijk tegen roken (ongezond, geuroverlast, kosten), misschien is het het tegendraadse ervan of zo.
    Als ik je zou mogen vragen, wat vind je er zo aantrekkelijk aan? Is het meer het momentum, het hebben van een moment waarop je ongestoord met elkaar kunt praten wat vast andere gesprekken oplevert dan in de groep, of ook echt het roken zelf? Hoe kijk je zelf aan tegen die nadelen van roken die andere reageerders hier noemen?
    Waarom ben je zelf eigenlijk begonnen met roken en hoeveel rook je? Merk je er bij jzelf veel van (qua conditie, geur/smaak et cetera)? En hoe werd er bij jou thuis op gereageerd?

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Met een adem die stinkt als een vieze assenbak, en bruine tanden als een landloper? En een huiskamer die stinkt naar de rook, ook kleding, meubels, auto, behang,... Je kan niet van je maaltijd genieten, want nee, meneer heeft zijn sigaretje nodig. Rustig samen TV kijken gaat ook niet, of je stikt in de rook. Nee, dank u. Ik weet waarvan ik spreek. Mijn vader heeft al meer dan een auto opgerookt, bij wijze van spreken, met zijn 1 tot 2 pakjes per dag. Reken 10 euro/pakje x 1,5 pakjes/dag x 365dagen/jaar: dan zit je over 5000 euro per jaar.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind roken een van de grootste afknappers.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Snap ergens wel dat je samen roken romantisch vindt. Blijkbaar heb je dat gezamenlijke nodig om je prettig te voelen bij een jongen. Gelukkig heb ik dat zelf niet meer nodig, jongens die niet roken zijn ook leuk. En als er eentje wel rookt, ach, dan stop je toch samen. Je weet zelf ook best wel dat roken niet goed is voor je lijf.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Rokers die zweten is het ergste wat er is dan komt het uit de poriën daarbij nog de verkleurde tanden en vingers op den duur. Pure armoede zo een verslaving, kan je lekker weekendje weg van het geld wat het kost op eind van het jaar, nul allure voor mij samen stinken

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik deel de menig van M17.
    Ook ik vind het vies en een afknapper .
    Sommige vinden het stoer .
    Ik vind het maar onnozel uitzien.
    Sta je dan wanhopig in weer en wind met je peukje!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn mening is dat het vies is niet echt romantisch en zeker niet aantrekkelijk voor mij zelfs een afknapper. en het is ook nog eens super slecht voor je. Dit is mijn mening

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten