Skip to content
16 reacties
2139 weergaves

Voor de eerste keer dronken geweest.

Gisteravond zes bier gedronken. Volgens vrienden 7 of 8, maar die waren ook dronken. Onderweg naar huis overgegeven en in mijn broek gepist. Thuis weer gekotst en toen tot vanmiddag half 3 geslapen. De hoofdpijn was gezakt maar toen vreselijk op mijn donder van mijn ouders gekregen. Mag tot maandag het huis niet uit. Hoofdpijn is weer terug. Ik weet wel dat het oerstom is maar wees eerlijk, dat doet iedereen toch wel een keer?

16 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • Dronken zijn op je 16de is in principe geen zonde hoor. Het enige wat je moet doen is gewoon niet gepakt worden. Ook vind ik het eigenlijk wel erg knap dat je over je nek gaat en in je broek pist van 7 bier, maar dat kan ook aan mij liggen. Tip voor de volgende keer. Drink weer 7 bier op een gegeven moment went je lichaam eraan. Zorg dat je niet in de avond nog naar huis moet komen, maar dat je ergens kan slapen bij vrienden ofzo en dat hun ouders niet thuis zijn. De volgende ochtend drink ik altijd direct meer alcohol, dan spoel ik direct de kater weg.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan ben ja na 3 drankjes het leukst en de dag er na niet ziek.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik deed niet onder voor de boys. Ik kwam zo bezopen thuis dat ik zo niet naar binnen durfde. Heb stilletjes mijn fiets in het schuurtje gezet en ben er naast gaan zitten tot het donker in huis was en mijn ouders sliepen. Ik moest wel enorm pissen, maar ben toch zo in slaap gevallen. Mijn ouders werden steeds ongeruster en toen ging mijn moeder checken of ik wel met mijn fiets weg was. Die vond dus die fiets met mij er naast slapend in een grote plas. Ze hebben mij geholpen om netjes in bed te komen en de volgende dag was ik totaal brak.
    Eigen schuld zeiden ze, ze wisten wat het was.
    Ik was erg bang om enorm op mijn donder te krijgen maar dat is dus niet gebeurd. Ik heb wel een paar dagen met schaamte rondgelopen. En het is nooit meer gebeurd, of toch….
    Maar toen ben ik gewoon naar binnen gegaan en gezegd dat ik dronken was. Ik ben al aangeschoten na twee glazen, dronken na vier en na zes……dat doe ik nooit meer, hoop ik.


    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Agh ja, niet teveel druk maken joh! Ik praat het niet goed maar op jou leeftijd had ik het ook. Wanneer je ouder dan 25 wordt, lijkt het volgens vrienden of je een week door gegaan ben. Dus geniet er nog maar even van haha

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Tip, drink voor je naar bed gaat 3 of 4 glazen water, dan is de kater veel kleiner. Hoofdpijn de volgende dag komt va. Vochttekort in de hersenen, dus veel drinken. Ook tussendoor drinken als je s’nachts moet pissen, werkt echt!!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • neem de eerste keer neit niet meer dan3 glazen voor al eerst eten voor je drint

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja wat moet ze TS, ze blijft een avondje bij haar vriendin en dan zet jij de boel op een beschamende manier op stelten. Ze vindt het waarschijnlijk best rot voor je, maar moet er ook om lachen. Misschien heb je wel een plekje in haar hartje….je hebt het toch eigenlijk goed opgelost…..zondagmiddag liep je weer buiten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt m17, je hebt gelijk, ik heb het allemaal zelf gedaan. Haar vriendin is 15 en kijkt me steeds zo lachend aan, maar ze lacht me natuurlijk uit en vindt me een lulletje. Gistermiddag kwamen ze me halen om in de tuin ijs te eten en dat heb ik maar gedaan. Eigenlijk is sindsdien alles normaal. Ik mocht daarna ook mee het huis uit. Raarste weekend van mijn leven.

    Ik denk ook wel dat ik dat nooit meer vergeet terwijl ik dat het liefst zou willen j23, hoe oud was jij toen?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bruh momento numero uno. Ik kan me de eerste keer dat ik goed dronken was en moest kotsen nog goed herinneren, de eerste keer is altijd kut. Niet teveel druk om maken.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was best empatisch hoor TS. Ik kwam hier ook weer kijken hoe het met je ging, maar uiteindelijk heb je het allemaal zelf gedaan. Tegenover die vriendin van je zus heb je echt een onuitwisbare indruk gemaakt. Hoe oud is ze? In ieder geval’ oud genoeg om te begrijpen dat dit allemaal niet op twitter hoeft. Goed dat ze dat ze daar zelf mee kwam, dat kun je er van op aan. Jammer dat je niet naar buiten mag, want het is daar heerlijk, je ziet ik kan het niet laten om het er in te wrijven.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou andere j16, die vrienden waren ook dronken, maar zo belachelijk als ik me gemaakt heb, daar kunnen ze niet aan tippen. Het was al op vrijdagavond, dus inmiddels iedereen gesproken en ik lach maar mee. Ik zit nu het weekend thuis, maar net als jij, de volgende keer ben ik echt de lul.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan gaat het lekket snel bij jou, je vrienden zouden wel gelachen hebben. Ik heb hetzelfde gehad ietsje eerder, alles goed maar moet het niet nog een keer flikken dan ben ik de lul.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou dank m17 en j20, ik begrijp wel dat jullie niet overlopen van medeleven, maar jullie hebben het zelf dus ook meegemaakt. Ik zal de volgende keer maar stoppen bij 3 of 4.
    Ik voel me vanmorgen eigenlijk kiplekker, maar voel wel dat ik me beter gedeisd kan houden en opmerkingen over me heen ga krijgen.
    Een vriendin van mijn zusje logeerde hier en heeft alles gezien ook toen ik naakt uit de badkamer kwam. Was vergeten dat zij er was. Maar die wenste mij het beste en zou niemand iets doorvertellen. Dat was lief. Hopelijk mijn vrienden ook, hoewel ik was wel het ergste dronken. Een heeft er thuis ook een grote preek gekregen. Ik laat me beneden maar niet te veel zien.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat hoef je niet bij verslaving te zetten toch, kan gewoon bij jongensberichten. Niet te vaak doen gewoon, succes met je huisarrest hihi. Ik heb het ook wel eens. Niet zo erg als jij, maar hang dan wel boven de WC en heb koppijn. In mijn broek geplast nog nooit, maar 8 biertjes ( ik geloof je vrienden meer dan jou) dat wil natuurlijk wel hihi. Je komt er wel overheen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha TS, arme kerel. Het hele weekend huisarrest. Hou je nu maar gedeisd. Keep low profile. Wanneer ik een kater had, moest ik van mijn ouders hele dagen klussen. Met barstende hoofdpijn stofzuigen, afwassen, ramen lappen. Je komt er nog goed van af. Maar gefeliciteerd met je eerste kater. Nu ken je alvast je limiet. Sterkte haha.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe gaat het nu met je jongetje 16? Kots opgeruimd? Broek gewassen? Toch nog een pilletje van je moeder gekregen?
    En ja ik heb goed nieuws voor je. Ik heb dat ook een keer gedaan. Dagje brak heet dat, morgen weer over. Bij echte meiden dan, want bij jongetjes kan het wat langer duren.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten