Skip to content
31 reacties
5238 weergaves

Zweet tussen je billen *dringend antwoord!*

Beste jongens & meiden,   Ik had vanmorgen een natte onderbroek achter bij me kont. Nu is mijn vraag of een washandje helpt omdat er tussendoor te halen, ik gebruik dat sowieso al maar is het ook goed voor dat? Als jullie andere tips hebben is ook welkom. Is dit niet slecht/raar als je zoiets hebt?   Gr.

15 jaar
13 jaren geleden

31 Reacties

  • je kan ook gewoon een in leg kruisje in je onderbroek tijdens het fietsen ofzo en dan haal je het er later bijvoorbeeld op school weer uit je onderbroek

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon een pakje (Zwitsal) billendoekjes meenemen of klaarleggen. Dat is heel handig om je even op te frissen. Ik doe het ook zo vaak als ik me zweterig voel. Even langs oksels, ballen en billen en je bent weer zo goed als nieuw... ;)

    Da's handiger en frisser dan met toiletpapier etc. tussen je billen rondlopen of met droog toilet paper vegen, want dan blijven de bacteriën die luchtjes veroorzaken gewoon zitten.

    NB: je hebt ook kleine pakjes speciaal voor onderweg. Even bij kruidvat.nl op "billendoekjes" en/of "vochtige doekjes" zoeken, dan zie je het gelijk. Elke drogist verkoopt het.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb er ook last van, soms weleens na de les. We hebben op school van die houden stoelen waar het zitvlak en de rugsteun 1 geheel is.
    Die stoelen zweten snel.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het lijkt alsof die vaseline je meer laat zweten maar dat zweet dat je van de vaseline kreeg was de vaseline dus, het werkt op lange termijn en elke keer goed in laten werken.,:) succes

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij mij werkte vaseline niet als ik het tussen me billen smeerde het begon juist veel erger te zweten tussen me billen heel raar dus kijk uit mensen als je vaseline tussen je billen smeert.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Deoleen creme smeren. Of gewoon vaseline na het douchen. Werkt bij mij goed. Geen ruwe plekken en irritatie meer door het zweet.

    Succes allemaal.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja ik fiets ook een uur naar school en dan is heel m kont nat. Ik vind t zo vies en dan zit ik eerst twee uur op school voordat t een beetje weg gaat.. Plsss help me t is egt niet fijn. Ik wil niet dat mensen t gaan zien want bij mij schijnt t ook door met een donker spijkerbroek, korte broek, katoenen broek enz. Plss help me!!!!!!!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik naar school fiets (12,5km) heb ik altijd zweet bij me kont vooral als het heet weer is. Dat is super vervelend! Een paar jongens uit mijn klas hebben het gezien en nu zegt eentje heel vaak zweetkontje tegen me! Ik kan er toch niks aan doen?! Helluupp me please, want ik wil dat het weg gaat! Ik heb keiveel geprobeerd! Maandverband, elke dag douche en deodorant er tussen, ik weet het echt niet meer, maar na de dokter vindt ik ook weer zoiets...

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Na het gymen heb ik altijd een nat kontje ik veeg het gewoon af met een wc papiertje

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb net als jongen 15 haar op m'n poepgaatje en sinds dien zweet ik daar ook. T haar gaat van m'n poepgat naar m'n piemel toe is dat normaal? Schaam me echt ik heb t al geprobeerd om t weg te halen met een spiegel en t lukt niet en durf daar ook niet te scheren. Schaam me echt wat moet ik doen naar de dokter? Gaat de dokter dan tussen m'n billen kijken? Hellp

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik heb het niet maar de andere mensen denken van wel want als ik naar school ga dan is me jas nat en me fiets dan is me broek onder de regen en dan geloven ze mij niet en iemand andere heeft wel dat en die geloven ze wel

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • had er een tijd last van maar toen ik beharing kreeg tussen mijn billen heb ik er geen last meer van .denk dat jullie daar dan nog glad zijn en als je het ook gaat krijgen dan niet scheren .

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Hello pff jha het is veel lastig , ik snap het niet waarom dat het zweet , bv als ik in klas zit zweet mijn achterste ook maar dan pak ik mijn trui of zo en trek die onder mijn poep. pff als mensen dit weten gaan ze me zeker uitlachen maar wa kan ik er aan doen ?? Help me !! Het is hatelijk en ik durf nie naar dokter te gaan wa moek doen ik ben ook nog 13 jaar :( ..

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • bedankt voor je tip jongen.ik ga dat spul ook kopen en proberen.scheer jij je haar tussen je reet of laat je alles zitten. ik scheer en hoop dat het dan niet gaat prikkelen.ik laat het wel weten hier.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • ik gebruik odorex marine tussen mijn billen en op mijn ster,is een spuitbus en ruikt ook nog eens heel lekker. toen ik daar beharing kreeg begon ik te zweten daar maar nu geen last meer van.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Hallo,

    Ik heb hier nu ook ongeveer een jaar last van.
    Lichte broeken droeg ik inderdaad ook niet meer maar dat is natuurlijk wel jammer aangezien er ook hele mooie lichte broeken zijn. Ik heb het eigenlijk alleen bij warm weer en bij inspanningen.
    Ik heb de tips hierboven nog nooit geprobeerd en ben van plan dat wel te gaan proberen.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Hallo iedereen,

    Ik heb erg last van zweten tussen mijn bilnaad.
    Het was een hele lange tijd weg maar nu is het weer terug. Ik gebruik al een paar dagen Mentho 10 talkpoeder maar het helpt maar een beetje. Het zweten komt niet door stress.Kou en warmte maakt niets uit. Ik kan ook geen lichte broeken meer aan. Ik ben er nog niet mee naar de huisarts gegaan maar ga dat wel doen. Ik hoop dat iemand een oplossing heeft waardoor het ophoud. Ik probeer altijd rustig te blijven en donkere broeken te dragen.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • voetbalbroek

    Ik heb hetzelfde probleem als ik voetbal dan zie je bije bij mn kont een bruine vlek hoe kan dat

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • tzelfde

    Kheb ook hetzelfde probleem dit is heel lastig!!!! Heb al verschillende dingen geprobeert maar niets helpt

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Leeftijd.

    Had trouwens mijn leeftijd verkeerd ingevuld..
    De eerste keren (geen erg in gehad)

    Zijn er nog vragen vanuit andere.. Stel ze!

    19 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten