Skip to content
14 reacties
1145 weergaves

Hoorgeruis-Tinitus een leugen?

Hey
Heb heel mijn leven al hoorgeruis. Had altijd al gedacht dat iets in men hoofd niet juist is. Dat ik daarom dat had. Het klinkt als geruis, soms luid soms wat stiller. Zo hebben ze mij dat willen doen geloven, om meer pillen te kunne verkopen misschien?
Hier is het nu, heb iets ontdekt dat de dokters doet overkomen als idioten, zeker die specialisten. Toen ik op mijn 12 jaar naar een evenement ben gegaan, was dat in de kelderverdieping van een grote oude gebouw. Met betonnen zuilen die dat gebouw ondersteunen. Was bedoeld om activiteiten in te houden. Om binnen te gaan moest ik de brede trappen buiten afdalen. Hoe meer ik naar beneden ging, hoe stiller dat geruis in men hoofd werd. Toen ik binnen was, hoorde ik nog alleen maar dat gepraat van al de mensen daar. Maar GEEN geruis meer !!!
Ik keerde me terug om en ging langzaam weer naar boven, het werd opnieuw hoorbaar en boven in de straat was het terug zoals altijd. Dat verbaasde mij toch. Mijn moeder was beneden, dus ik ging opnieuw naar beneden. Het geluid vervaagde tot het weg was. Echt raar. Ik dacht zo dus dat is de stilte wat de mensen horen, terwijl ze eigenlijk aan het praten waren.
Nu ben ik 14 jaar, weet al wat meer. In oude gebouwen zit nog steeds lood in de muren en verf. Dat houdt straling van radio, gsm en al wat draadloos is tegen. Dus tinitus is al die radiogolven kunnen horen, er gevoelig voor zijn. Dat geruis, dat zijn allemaal frequentietonen verzameld.
Ik ben al gevoelig, intuitief en aanvoelend. Dus verbaasd het me niet dat dit hoorbaar voor me is. Jaren geleden hadden ze de mensen wijsgemaakt dat er veel loodvergiftiging bij mensen was, dus lood moest vermeden worden in de bouw van een huis. Enkel wat nodig is. In de muurverf zat lood, mocht ook niet meer, was verboden nu. Statistieken die ik uiteindelijk had gevonden, toonde dat er niet meer loodvergiftiging was dan eender welke andere metaal. Dus alles was gelogen, regeringen liegen. Dus krijgen we al die straling door ons lijf en hersenen nu. Door mijn gevoeligheid wordt ik duizelig en krijg hoofdpijn van de straling van de router voor internet thuis. We hebben lood gekocht en heb een doos ermee bekleed en de router er in gezet. Heb nu geen problrmen meer en heb nog steeds internet ! Hoe kan dit? Heb iemand gevonden die vertelde dat de 1ste versie van die router soort van antennes ingebouwd had, 4 in totaal, 1 voor elke richting om uit te zenden. Deed je die eruit, had je internet zonder die extra slechte frequentietoon of tonen. De versie die ik heb is nieuw, nu is alles in de elektronische plaat gebouwd. Geen antennes meer die zichtbaar zijn. Dus die doos met lood werkt keigoed en houdt radiogolven of zoiets tegen.
Tinitus is 'geen' ziekte of een aandoening maar een gevoeligheid waardoor je die frequentietonen kunt horen. Hopelijk was dat duidelijk genoeg. Wie heeft er ook last van?

14 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Beste vriend, Die geluidstest was eigenlijk bedoeld voor die J16 om te zien of hij die 15kHz van oude tv's en monitors kan horen. Dat jij hem deed en het resultaat wat je kreeg vind ik wel interessant. 8700 Hz is een vrij hoge toon en blijkbaar hoor jij die dus constant, of viel hij weg in het totaal van wat jij hoort?.
    Dat die geluidsgenerator het niet deed vind ik een beetje vreemd. Ik heb ook Firefox met een Adblocker maar daar doet hij het gewoon. Niet belangrijk verder.

    Met die test in het ziekenhuis had ik het niet over geluidsgolven, wat luchttrillingen zijn zoals je weet, maar over elektromagnetische golven zoals dus uit de wifi router. Dat, omdat jij in die kelder geen geluid meer hoorde waaruit je de conclusie kan trekken dat het geluid in jouw hoofd een externe oorzaak heeft. Tinnitus komt van binnen uit je hoofd, niet van buiten.

    Je hebt het over geruis, niet over een pieptoon. Geruis is alle geluidsfrequenties tegelijk. Er is wel verschil in ruissoorten. Men spreekt van witte ruis en gekleurde ruis. Wat jij hoort dat kunnen ze niet meten met apparaten dus dat maakt het lastig de oorzaak te vinden.
    Wat ze zouden kunnen doen is jou in een ruimte zetten die helemaal afgeschermd is voor elektromagnetische straling. Is het dan stil in je hoofd dan heb je dus geen tinnitus. Is er nog steeds dat geluid, dan heb je wel tinnitus. Met een frequentiegenerator kunnen ze dan elektromagnetische golven opwekken om te zien wanneer jij wat gaat horen. Zo kan je dus meten voor welke frequentie jij gevoelig bent.

    Zo iets bestaat vast wel, maar in Belgie en of ze jou daar willen testen dat weet ik niet. Het is goed dat jij dat niet als een last ervaart, maar het zou toch beter zijn als het er niet was.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • C. TS hier.

    Ja, heb d elink uitgetest, die van youtube eigenlijk, de andere wilt niet verschijnen omdat ik denk ik VPN gebruik. En een adon in firefox om van die trackers (cookies) tegen te houden.

    De test bij youtube heb ik met men hoofdtelefoon gedaan, Ik kan tot 8700 hz gaan omdat het dan klinkt zoals het geruis van de tinitus en kan niet meer uitmaken of ik het nog wel hoor of niet. Met zo een test kom ik niet veel verder ha. Zelf in een ziekenhuis zal zo een test niets uithalen dus.
    Bedankt alleszins, ik vond het eerder grappig dat het dan klonk zoals het geruis in men hoofd.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • C. TS hier. Congratulations amigo :)
    Ik zal es kijken naar die linken thuis.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @ J16: Wat jij ervaarde bij die oude tv was het 15kHz signaal van de beeldsynchronisatie. Bij oude computermonitors had je dat ook. Oudere mensen kunnen dat niet horen maar als je jong bent wel. Jij voelde het geluid blijkbaar meer dan je het hoorde. Ik hoorde bij die computermonitors een hoge pieptoon.
    Hier: https://www.youtube.com/watch?v=H-iCZElJ8m0 en hier: https://onlinetonegenerator.com/ kun je je gehoor testen. Op jouw leeftijd moet je de 15kHz kunnen horen als jij je gehoor niet verpest hebt met harde muziek en rondlopen met oordopjes met muziek van je telefoon.

    Die pijnappelklier is iets heel interessants. Of alle eigenschappen die daar aan toegeschreven worden waar zijn weet ik niet. Bij kundalini yoga is het ook een belangrijke chakra.
    Als je ouder wordt dan schijnt de pijnappelklier minder te gaan werken. Hij verkalkt lees ik, maar er zijn technieken om hem te ontkalken. We zien wel als het zo ver is.

    Ps: Voor TS, gisteren was ik j22, nu j23.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • C. Ik heb ook es opgezocht wat de symptonen zijn van Elektrohypersensitiviteit en daar herken ik mezelf niet in.
    Ik heb het constant. En het ging weg toen ik die trappen afdaalde en me in de kelderverdieping bevond. Dat het dus met straling te maken heeft is duidelijk.
    Heb ook wat opgezocht over die G5. Vermits de 26GHZ nog niet in werking lees in, wel de 700mhz die heel ver reikt, en het ook in de G4 wordt gebruikt, vermits ik dat hoorgeruis al van kinds af aan heb, kan de frequentie van 700mhz misschien de oorzaak zijn. De meeste gsm operatoren in Belgie gebruiken 800 sinds de G4.
    Dus moet ik me hiervoor laten testen, maar of er iets aan kan gedaan worden, betwijfel ik. Ik ben het toch heel gewoon, het maakt deel uit van wat ik dagelijks hoor.

    Ja, ik ben Belg. Ik verbeter constant mijn woorden en zinsconstructie speciaal om hier te posten. In een chat gebruik ik anders toch genoeg afkortingen. Dat kan hier niet. En natuurlijk de 'ge' ipv 'je' die echt een officiële werkwoordvorm is. Echt waar.

    Nu heb jij mij op zoektocht gestuurd als het gaat over paranormale dingen, dat er spokenjagers zijn in Belgie. Nooit naar gezocht. Ik lag me vooral krom op youtube wanneer ghosthunters hun gadgets bovenhalen en doen alsof ze experts zijn. Die weten er niets van en doen ook niets aan hun bescherming. En met dat speelgoed dat ze gebruiken, kan je het best thuisblijven. In amerika is er es een onderzoek naar die apparaten en een computer chip is reeds gevonden die normaal word gebruikt om kerstmislichten te regelen.
    Misschien zou er een nieuwe topic moeten komen voor dit soort dingen. Dit kan je niet zomaar bij 'Geloof' plaatsen, dat is godsdienst. Dit niet.
    Heb es gezocht naar 'belgie en spokenjagers' op internet en kreeg als volgt als eerste resultaat: De spokenjagers is een stripverhaal uit de reeks van Suske en Wiske.
    Heb toch een vereniging gevonden. Ook hier heb ik al over iemand gezien die ook weer niets van dit domein afweet. Zelf geen ervaringen heeft Wanneer mensen echt last hebben van een overledene die wat kattekwaad staat uit te halen, weten ze niet wat te doen.

    Als je hier al naar gezocht hebt: https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001700210016-5.pdf

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Tinitus is geen leugen vindt ik, ik heb het een beetje. Niet altijd het geruis maar ik krijg een hele scherpe fluittoon of ruis in mn hoofd in de buurt van wat heel hard draadloos uitzend dus het is niet altijd aanwezig. Vroeger hadden we hier in huis een oude tv, te oud nog met een grote bak erachter. Niet plat. Als ik er op een meter afstand van zat, voelde ik gewoon dat er een onzichtbaar veld uitkomt. Ik voelde druk in mn hoofd, geen hoofdpijn maar bijna. Ik hoefde me beter om voor die tv weg te gaan zeg maar.

    En ja om op je 1e bericht in te gaan, wifi kun je niet helemaal blokken want dan heeft je telefoon geen wifi. Hier hangt de router in de meterkast op mijn hoofd hoogte. Als ik ervoor sta krijg ik langzaam die piep in mn hoofd. Nu kan ik hem goed instellen dan. Mijn router heeft alleen interne antennes. Ik heb 5ghz uitgezet. En 2.4ghz heb ik op 6% zendervermogen gezet. Standaard staat die op 100% Voor de rest werkt hier alles met kabel.

    Ik ben ook spiritueel bezig en heb ook wel onderzoek gedaan. Wist je dat mensen een derde oog hebben ? Ik weet niet of je al eens wat dingen uit India hebt gezien. Zoo hebben sommige vrouwen in india een rode stip op hun voorhoofd. Dat staat ervoor. 2 echte ogen om te zijn en 1 zit in je hoofd en werkt als een antenne. Het is ook voor telepathie maar draadloze frequenties storen erop. Zoek maar eens op pijnappelklier in google.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste vriend, Om te beginnen, schrijf jij maar gewoon zoals je dat gewend bent met gij en u, dat stoort absoluut niet. Het is wel charmant. Er zijn twee Belgische broertjes die in Limburg wonen en die hebben het nog veel sterker. Hun taal komt heel sympathiek over.

    Dan over de dingen die jij schrijft. Ik heb die pdf bekeken waar je de link van gaf. Het is heel intrigerend, maar het gaat wel diep en sommige termen zoals steeds dat gepraat over hologrammen kan ik nog niet helemaal plaatsen. Of ik het helemaal ga bestuderen dat weet ik niet, het is wel een heel artikel. Als je op internet zoekt op: "gateway experience cia" dan krijg je heel wat hits en ook kritische. Deze: https://www.iflscience.com/brain/in-1983-the-cia-wrote-a-bizarre-report-about-transcending-spacetime-with-your-mind/ vond ik wel aardig.
    Wat gezegd wordt over het bewustzijn, dat er nog veel te ontdekken valt, dat klopt natuurlijk wel. Kwantumfysica wordt er ook bij gehaald. Jij zegt ergens dat alles energie is en dat kwantum partikeltje is feitelijk een pakketje energie, een energie kwantum dus. Vandaar ook die formule E=MC2 van Albert Einstein, massa is equivalent aan een hoeveelheid energie. Om al die dingen een beetje te kunnen begrijpen moet je theoretische natuurkunde gaan studeren op de universiteit.

    Op die spokenjacht kwam ik doordat ik zocht naar een serieus instituut in België dat zich met paranormale verschijnselen bezig houdt. Niet gevonden helaas. Je hebt ook zo iets als de noetische wetenschap die ook een beetje in die richting gaat. Dat gaat over hoe je met gedachten invloed kan uitoefenen op materie.

    Ik heb ook jouw post bij het topic "klimaat" gelezen. Bij sommige dingen die jij daar schreef had ik toch wel het gevoel dat jij complottheorie en feiten wat door elkaar aan het halen was. Bill Gates, of jij dat nu gelooft of niet, wil echt iets goeds doen voor de wereld. Hij zit heus niet achter de ontwikkeling van die corona vaccins maar wel denkt hij dat het nodig is om allerlei ziektes zoals ook malaria, onder controle te krijgen. Hij geeft daar ook geld aan, maar met goede bedoelingen.
    Die andere dingen die je zegt, zoals de weersbeinvloeding is maar heel beperkt mogelijk. Laten sneeuwen in Afrika lukt voorlopig nog niet. Bij dat verhaal over die aardbeving in China heb ik ook mijn twijfels. Aardbevingen zijn verschuivingen diep in de grond die ontstaan door de verschuivende tektonische platen. Dat kan je echt niet met wat straling opwekken. Misschien dat die gedachte hier vandaan komt: https://www.360magazine.nl/mind-control-vanaf-grote-hoogte/
    Dat het klimaat verandert, daar kan je moeilijk omheen. Op grond daarvan zijn al die zaken die jij noemt logisch te verklaren. Oorzaken 100% begrijpen is nog wat anders.

    5G, of G5 zoals jij dat noemt, betekent vijfde generatie netwerktechnologie. Het zijn elektronische schakelingen en protocollen die bedoeld zijn om de internetsnelheid te vergroten. Dat is nodig omdat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van internettechniek. Bijvoorbeeld voor zelfbesturende auto's.

    Jij bent nog heel jong en je houdt je bezig met heel ingewikkelde zaken. Sommige dingen zie jij heel goed, maar bij sommige dingen die jij zegt denk ik van, nou nou, heb je wel goed nagedacht? Het interesseert je blijkbaar heel erg en ik hoop dat jij in die richting gaat studeren. Dan leer je het kaf van het koren te scheiden en er wetenschappelijk verantwoord naar te kijken.

    Veel plezier er maar mee en vergeet je studie voor school niet!



    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier ik terug, m19. Ik heb met Oosterse filosofie veel geleerd over spirituele dingen. Ik moest wel, omdat de oorzaken van mijn gezondheidsproblemen daar liggen.

    Sommigen zien het bewustzijn als deel van de hersenen, ontstaan in de hersenen door neuronenverbindingen. Een beetje zoals een supercomputer. Maar ik zie het bewustzijn als los van het lichaam: het bewustzijn is de piloot die het vliegtuig bestuurt, maar hij is geen deel van het vliegtuig, hij zit er niet aan vastgeschroefd. Hij kan uitstappen en vanop afstand naar zijn vliegtuig kijken.

    Volgens mij is dat bij de mens ook zo: het bewustzijn kan in de hersenen zitten en zo het lichaam besturen. Maar het kan evengoed het lichaam verlaten en er vanop afstand naar kijken. Ik ken iemand die dat bewust kan.

    Ik heb het ook een paar keer gehad, maar bij toeval; ik kan het niet bewust. Ik liep tussen een dichte menigte in de stad. ik ben niet groot, dus normaal kijk ik tegen de schouders, nek en hoofden van de anderen aan, ik kan niet ver zien. Maar toen plots zweefde ik een meter boven iedereen uit, en ik kon over de hele massa heenkijken. Terwijl mijn lichaam daarbeneden gewoon mee liep tussen de massa. Een heel raar gevoel. Gewoon doorheen je ogen kijken, is alsof je door een vuile ruit kijkt; en je denkt dat het buiten kil en grijs weer is. Maar dan trek je dat vuile venster open, en plots blijkt het buiten een stralend, schitterend zonnetje te zijn, helder en sprankelend van kleur. Zulke grote stap krijg je ook wanneer je je lichaam verlaat; en het gaat samen met kippevel en een extatische kick zoals je soms ook hebt bij goede muziek op een groot concert, of tijdens een schitterende reis, of zo. Dus je hebt blijkbaar geen lichaam nodig om te kunnen zien.

    Verder, telepathie is eigenlijk heel simpel: dat is gewoon gedachten overbrengen, rechtstreeks van bewustzijn naar bewustzijn. Zonder die hele omweg via lichamen en geluidsgolven. En zonder extra omweg via GSM's, zendmasten, en satelieten.

    Ik kan geen bewuste telepathie. Maar ik krijg door ongewenste telepathie wel pijnen en emoties van anderen binnen. Heel lastig, want ik weet niet van wie die komen, noch waarom. Slechts af en toe kom ik de oorzaak te weten, als iemand mij belt om te zeggen dat hij zijn been gebroken heeft bijvoorbeeld. Dus dat was zijn pijn die ik gevoeld had, niet de mijne. Maar, had die persoon mij niet gebeld, dan had ik nooit de oorzaak geweten. Dat soort dingen heb ik dikwijls. Ook als ik naast iemand loop die pijn heeft, dan voel ik dat, maar zonder te weten van wie die komt. Heel soms besef ik het wel: "dat is haar buikpijn, niet die van mij", en dan gaat die pijn weg. Dus de mensen stralen dat uit, en sommigen kunnen dat voelen of zien: soms bewust, soms onbewust (zoals bij mij).

    Vandaar, ik zou zeggen: studeer wetenschappen zoals fysica, chemie, elektriciteit, atoomtheorie,..., maar ook Oosterse filosofie over hoger bewustzijn. Want dat hangt nauw samen op hoger niveau.

    Ik zou niet naar een dokter of psychiater gaan: die gaan denken dat je zot bent, en proberen om je "waangedachten" te onderdrukken met pillen. Ze gaan proberen om je bewustzijn te verlagen, en om "je dat af te leren", en je in te passen in de grijze middelmaat. Net het omgekeerde van wat je wilt. Je wilt je bewustzijn net verhogen tot je van alles de oorzaak en samenhang ziet. Maar loop er niet mee te koop, want laagbewuste mensen snappen dat niet en vinden het te gevaarlijk, ze gaan je willen stoppen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • C. Ik heb ook es opgezocht wat de symptonen zijn van Elektrohypersensitiviteit en daar herken ik mezelf niet in.   Ik heb het voordurend. En het ging weg toen ik die trappen afdaalde en me in de kelderverdieping bevond. Dat het dus met straling te maken heeft is duidelijk.   Heb ook wat opgezocht over die G5. Vermits de 26GHZ nog niet in werking lees in, wel de 700mhz die heel ver reikt, en het ook in de G4 wordt gebruikt, vermits ik dat hoorgeruis al van kinds af aan heb, kan de frequentie van 700mhz misschien de oorzaak zijn. De meeste gsm operatoren in Belgie gebruiken 800 sinds de G4.   Dus moet ik me hiervoor laten testen, maar of er iets aan kan gedaan worden, betwijfel ik. Ik ben het toch heel gewoon, het maakt deel uit van wat ik dagelijks hoor.   Ik moet nog naar de modeminstellingen kijken betreft de 2,4 en 5G     Ja, ik ben Belg. Ik verbeter constant mijn woorden en zinsconstructie speciaal om hier te posten. In een chat gebruik ik anders toch genoeg afkortingen en andere woorden. Dat kan hier niet. En natuurlijk de 'ge' ipv 'je' die echt een officiële werkwoordvorm is. Echt waar.     Nu heb jij mij op zoektocht gestuurd als het gaat over paranormale dingen, dat er spokenjagers zijn in België. Nooit naar gezocht. Ik lag me vooral krom op youtube wanneer ghosthunters hun gadgets bovenhalen en doen alsof ze experts zijn. Die weten er niets van en doen ook niets aan hun energetische bescherming. En met dat speelgoed dat ze gebruiken, kan je het best thuisblijven. In amerika is er es een onderzoek naar die apparaten gedaan en er is zelfs een computerchip in gevonden die normaal word gebruikt om kerstmislichten te regelen.   Misschien zou er een nieuwe topic moeten komen voor dit soort dingen. Dit kan je niet zomaar bij 'Geloof' plaatsen, dat is godsdienst. Dit niet.   Heb es gezocht naar 'belgië en spokenjagers' op internet en kreeg als volgt als eerste resultaat: De spokenjagers is een stripverhaal uit de reeks van Suske en Wiske. Maar heb toch een vereniging gevonden. Ook hier heb ik al over iemand gelezen die ook weer niets van dit domein afweet. Zelf geen ervaringen heeft Wat ze dan in zo'n vereniging doen, weet ik niet. Wanneer mensen echt last hebben van een overledene die wat kattekwaad staat uit te halen, weten ze gewoon niet wat te doen.     Als je hier al naar gezocht hebt: https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001700210016-5.pdf     Ik zou eens kunnen uitleggen van die telepathie, en uitleggen hoe dat te doen. Simpel eigenlijk.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Jij hebt mij heel wat zoekwerk bezorgd. De dingen waar jij mee bezig bent vind ik zelf ook heel interessant, maar in principe sta ik er nog al sceptisch tegenover.

    Jouw ervaring in de kelder van dat gebouw en met jullie router lijken op een gevoeligheid voor elektromagnetische straling te wijzen, maar als ik kijk wat voor symptomen mensen met Elektrohypersensitiviteit ervaren dan is dat niet oorsuizen. Niettemin schijn jij daar toch wel gevoelig voor te zijn. Wifi werkt op frequenties van 2,4GHz en 5 GHz. Die kun je in het menu van de router in- en uitschakelen. Je zou eens kunnen kijken op welke frequentie(s) jullie router werkt en of het uitschakelen van bijvoorbeeld 5 GHz verschil maakt. Vooral hoge frequenties worden geabsorbeerd door lood, vandaar het idee dat het om de 5 GHz gaat waar jij last van hebt. Door die ventilatieopening kan de 2,4 GHz en ook een deel van de 5 GHz ontsnappen, vandaar dat alles nog werkt.
    Dat 5G netwerk waar ik het over had is het mobiele telefoonnet dat nieuwe techniek krijgt. 5G werkt onder andere met 3,5 en 26 GHz, maar misschien ben jij daar niet gevoelig voor.

    Dat onderzoek naar jouw gevoeligheid voor elektromagnetische golven zou in een ziekenhuis kunnen als ze daar de apparatuur voor hebben en als ze jou serieus nemen. Waarschijnlijk zou dat op een medisch centrum van een universiteit moeten gebeuren.
    Uit je taalgebruik leidt ik af dat jij in België woont. Daar zijn verschillende universiteiten waarvan ik denk dat ze de faciliteiten hebben.
    Jij bent het misschien gewend omdat het er altijd was, maar het lijkt mij iets heel belastends dat je liever kwijt bent. Als jij over fluittonen praat dan denk ik toch aan tinnitus. Tinnitus is niet te genezen. Het zit in je hersenen.

    Als je weet wat het veroorzaakt en het is straling, dan weet je ook wat je er tegen kan doen. Er worden heel wat stralingsbeperkende dingen aangeboden, van verf tot beddengoed en gordijnen, maar het is allemaal nogal duur en het is de vraag of het helpt. Ze zeggen wel dat die dingen dat doen, maar hoe dat lees ik niet, dus ben ik ook hier sceptisch.

    Die andere dingen waar jij het over hebt, zoals die telepathie en dat uit je lichaam treden vind ik heel interessant. Daar heb ik verder geen verklaring voor. Je hebt het ook over paranormaal en geesten. In België zag ik dat er verschillende groepen en mensen zijn die zich daar mee bezig houden. Die gaan vooral op spokenjacht. Wel leuk natuurlijk, maar of ik dat nu serieus moet nemen?
    In Nederland had je professor Tenhaeff die zich met parapsychologie bezig hield, maar die is allang dood. Hij heeft verschillende boeken geschreven die je heel goedkoop tweedehands kan kopen.

    Het is jammer dat jij jezelf niet als een studiehoofd ziet terwijl je zo langzamerhand toch een heleboel kennis hebt vergaard, dus je kan het best. In mijn ogen is het wel nogal ongestructureerd en kan ik niet alles even serieus te nemen. Jou neem ik overigens wel serieus anders zou ik dit allemaal niet schrijven.
    Het zou goed zijn als jij iets ging studeren waarbij jij je gevoeligheden kan ontwikkelen en onder controle krijgen. Op dit moment weet ik niet zo goed wat ik er mee aan moet. Al die dingen die jij noemt zijn mij wel bekend, maar de wetenschap neemt niet alles even serieus. Men wil kunnen meten en waarnemingen moeten herhaalbaar zijn. Jij zou contact moeten zoeken met mensen die zich serieus bezig houden met waar jij mee bezig bent. Die kunnen jou helpen je verder te ontwikkelen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • C. m19 en j22 bedankt om te antwoorden. Voor de meesten zijn onderwerpen als de deze iets wat hun niet interesseert     m19 heb dat al in actie gezien, om iets te stralen in iemand zijn hoofd, eigenlijk door ultrasone geluiden, totaal niet hoorbaar, kan je in iemand zen hoofd praten haha. BBC had dat ooit es gedemonstreerd. Ik zou weten wat er mee te doen!     j22 aluminium folie kan juist bepaalde frequenties versterken. Om straling tege te houden heb je vaste massa materie nodig die dik genoeg is, aluminium is eerder geleidbaar, beton die dik genoeg kan dat ook tegenhouden.     Ik weet niet goed hoe dat te weten van die G5, beter iemand van da bedrijf contacteren als dat vermeld staat op die mast onderaan.     Maar ja, ik heb het echt overal en ook in de bergen in zwitserland,en gsm bereik is er daar niet altijd. Kan zijn da het wat minder is maar toch. Soms valt te zien heb ik van die pieptonen in mijn linker of rechteroor die boven dat geruis uitkomt. Ik heb een gevoeligheid betreft wat mensen noemen paranormaal of supernatuurliljk, voor mij zijn da gewoon maar namen. Misschien daardoor ben ik dan ook gevoelig betreft die frequenties. Ik voel wanneer er iemand voor mij staat dat hij koppijn heeft, want dan voel ik dat ook, ik voel dat dat van hem uitstraalt. Visioen, geesteesverschijning en meer van da allemaal is voor mij normaal en natuurllijk. Dat hoort bij wie we zijn. Als ge es wist wat wetenschappers allemaal zeggen vandaag, kwamtum fysika enz, of een 'declassified' document van de CIA van 1983, dat gaat over remote control, bewustzijnsenergieveld, out-of-body experience je kan gerust telepatie erbij zetten op het lijstje, met wat ze vertellen, dan weet je dat die diensten daar allang mee bezig zijn. Dat document was van hun, eigen wetenschappelijke dienst.   En met wetenschap kan je veel verklaren van deze dingen. Maar da betekent niet dat er geen dimensies zijn, dat je niet uit je lichaam kunt treden, dat het leven niet verder gaat want dat is de energie die zelfs gemeten kan worden dat verder leeft. UIt mn lichaam heb ik al getreden. Dus niet die mambo jambo godsdienst gedoe.   Maar kgeloof ook dat het bewustzijn niet in de hersenen ligt maar in de energie in ons lichaam, en da die de hersenen gebruiken om het lichaam te sturen of zoals m19 zegt als controlepaneel voor het lichaam.     Ik kan zelfs uitleggen van telepatie, ik gebruik dat al. Maar dat is niet praten in iemand zen hoofd, dat is een gedachte zenden; Allemaal wetenschap, energie   Atomen vibreren op zichzelf maar worden beinvloed door de elektromagnetish energieveld, zelfs in stenen zitten er atomen die vibreren, in elk atoom is er donkere materie. dezelfde als de leegte in de ruimte, dat is allemaal donkere materie. Uit het zwarte gat komt er dat ook uit, dus er kan wel iets echt uitkomen Ik ben geen complottheorist maar luister wat andere zeggen die het kunnen weten, van het zwarte gat dat komt van de nasa. Er is zelfs nog meer dat ze hebben gezien maar dat heeft hier niks mee te maken lol     Het geruis klinkt echt als aparte tonen maar allemaal in één keer.   Er is nog een opening langs d achterkant van d doos van d router zodat dat apparaat kan afkoelen. Had men vader gezegd om te doen die slechte frequentie(s) voel ik niet meer Daar was het mij om te doen.     Waar kan ik mij laten onderzoeken zonder dat ze denken dat ik schisofreen ben? Ziekenhuis?     Ik leer eigenlijk niet graag en heb wat problemen om teksten te onthouden, vandaag kennen en morgen weer vergeten!

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Jij hebt ontdekt dat de ruis die jij hoort een gevolg is van elektromagnetische straling. Tot dan meende jij dat het kwam door tinnitus en nu denk jij blijkbaar dat tinnitus niet bestaat. Tinnitus bestraat echt wel en de dokters zijn ook echt geen idioten. Alleen heb jij blijkbaar wat anders.
    Blijkbaar ben jij gevoelig voor elektromagnetische straling met een heel hoge frequentie. Licht is ook elektromagnetische straling en hoe hoger de frequentie van elektromagnetische golven hoe meer die zich als licht gaan gedragen. Het beton en de wapening in het beton absorbeert die straling en daardoor had jij er dus geen last meer van in dat gebouw. Met loodverf heeft het niets te maken. Di mensen daar hadden waarschijnlijk wel allemaal telefoons bij zich, maar blijkbaar had je daar geen last van. Is er al 5G waar jij woont?

    Die loden doos die je gemaakt hebt dat is een kooi van Faraday. Die houdt inderdaad elektromagnetische straling tegen. Hier zie je een interessant stukje van iemand die daar mee bezig is: https://www.startpagina.nl/v/wetenschap/natuurkunde-scheikunde/vraag/499905/kooi-faraday-wi-fi-straling/

    Wat mij verbaast is dat je nog steeds internet hebt. Is dat dan via wifi of via een kabel? Een telefoon en je laptop zenden dezelfde straling uit, dus daar zou je ook last van kunnen hebben. Dat er geen uitwendige antennes meer zijn heeft te maken met de frequentie. Hoe hoger de frequentie, hoe kleiner de antennes, maar nog steeds zenden draadloze routers straling uit. Misschien dat jij alleen voor een bepaalde frequentie gevoelig bent. De moeite waard om het eens te onderzoeken.
    Heb je altijd last van dat geruis in je hoofd en heb je dat ook als je bijvoorbeeld op het strand bent of een eindje de stad uit met de fiets zonder telefoon?
    Er zijn wel meer mensen die gevoelig zijn voor elektromagnetische straling. Sommigen veranderen hun hele huis in een kooi van Faraday zoals meisje 19 zegt, alleen houdt kippengaas hoogfrequente straling niet tegen zoals je kunt lezen via de link.
    Je hoef er overigens niet speciaal lood voor te gebruiken. Probeer het ook eens met aluminiumfolie uit de keuken.
    Lood, en andere zware metalen zijn overigens echt wel giftig hoor! Het tast je hersenen aan. Ze zeggen wel eens: Mad as a hatter. Hoedenmakers gebruikten kwik bij hun werk en daar werden ze gek van, vandaar.

    Dat meisje 19 zit wel in een goede richting te denken, maar je hersenen als controlepaneel dat zie ik toch als te simpel, het is wel wat meer. In je hersenen zetelt je bewustzijn. Dat bewustzijn wordt gevormd door de de miljarden neurale verbindingen waar de elektrische signaaltjes heen en weer door schieten. Die zijn uniek voor ieder mens.
    De mens werkt op elektriciteit, geen wonder dat elektrische velden daar effect op hebben. Je lichaam is een geleidend iets en wisselende magneetvelden die veroorzaakt worden door elektromagnetische golven brengen de atomen in trilling en dat geeft warmte zoals in een magnetron.

    Jij hebt en onderzoekende geest. Ik weet niet op wat voor school jij zit en wat jij later wil gaan doen, maar ik vind het advies van meisje 19 wel goed. Misschien dat onderzoek naar hersenen ook wel interessant is. Hersenen zijn iets wonderbaarlijks.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Op het forum zit een beetje vertraging, dus reacties komen niet zo snel.

    Ik heb dat verschijnsel niet. Maar ik kan je best volgen, want ik ben veel bezig met spiritualiteit en soortgelijke dingen. Volgens mij is een mens in de eerste plaats een geestelijk wezen, een niet-materieel bewustzijn. Hij loopt rond met een lichaam, maar hij is geen lichaam. Hersenen zijn een soort controle-paneel om het lichaam te besturen. Een beetje zoals de cockpit in een Boeing: de piloot leest al de metertjes met sensors (=de zintuigen) van het vliegtuig, en hij drukt op alle juiste knopjes om het te besturen. Dus de hersenen zijn een soort zender en ontvanger.

    Er bestaan toestellen waarmee je gedachten bij mensen kan "instralen" vanop afstand. Dus zonder hoorbaar geluid. Dat werkt met radiogolven of ultrasoongeluid.

    De 50Hz brom, en de 100Hz en 200Hz brom van de harmonischen (=veelvouden) van die 50Hz, stralen ook overal om ons heen. Als je in de klas bij de lessen fysica ooit een oscilloscoop moet gebruiken, kan je die brom zelf zien. Een oscilloscoop is een toestel met beeldscherm waarop je golven zichtbaar kan maken. Houdt gewoon de probe (=de meetsensor) vast in je hand, en je ziet die 50Hz brom zo op het scherm verschijnen. Je ziet ook de hogere frequenties van andere apparatuur. Dus je lichaam vangt al die golven wel degelijk op. Tenslotte, alle atomen in ons lichaam bestaan uit elektrisch geladen deeltjes in de atoomkernen en uit elektronen, dus die gaan reageren op elektrische golven.

    Dus ik kan mij best voorstellen dat dat bij sommige mensen resulteert in geruis in hun hoofd, of in veranderingen in andere lichaamsprocessen.

    Maar tinnitus kan ook voorkomen door schade aan je gehoorcellen door teveel lawaai. Ik ken een muzikant die dat heeft. De sensortjes in de oren gaan dan kapot en blijven permanent een fout signaal geven, een pieptoon.

    Het geruis van je eigen bloed en hartslag kan je ook horen. Misschien dat sommigen dat ook harder horen dan anderen.

    Misschien zijn er nog andere oorzaken, spirituele of mentale: bijvoorbeeld een sirene van een ziekenwagen die blijft rondspoken lang nadat die wagen al weg is. Of een liedje dat blijft rondzingen. Dat zijn mentale dingen.

    Dus er kunnen meerdere oorzaken zijn. In jouw geval dan ook elektromagnetische golven of radiogolven. Ik heb al gelezen van mensen die gevoelig zijn voor "radiosmog" of "elektrosmog", dus die mist van radiogolven. Het schijnt dat er mensen zijn die hun huis hebben behangen met een soort kippengaas van koperdraad, en dat aan de aarding gekoppeld, om zo die golven tegen te houden.

    Ik zou zeggen: ga een wetenschappelijke richting volgen waarin je veel les krijgt over fysica, elektriciteit, chemie, biologie, technologie, en zo. Dan leer je alvast de mechanische kant van die dingen. Over spiritualiteit leer je daar natuurlijk niets, maar elders op school ook niet. Dat heb ik eerst geleerd via een goede yoga-leraar die mij de ogen geopend heeft met zijn lessen oosterse filosofie, en dan heel, heel veel zelf opgezocht op internet. Waarbij je heel kritisch de vele onzin van de mogelijke realiteit moet scheiden.

    Maar daar kan je inderdaad niet mee terecht bij 90% van de mensen. En diegenen die dit soort dingen wel aanvoelen, houden het stil om niet uitgelachen en gepest te worden door de minder bewuste menigte. Dus je gaat veel zelf moeten uitzoeken, denk ik.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. Niemand verstaat het zeker? Men moeder kan ook nooit volgen als ik zo'n dingen uitleg haha.

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten