Skip to content
18 reacties
2961 weergaves

Schaamte om stijve lul

Ik slaap altijd naakt dus als ik wakker word heb ik een stijve mijn vriendin vindt het mooi maar als mijn ouders het zien schaam ik me en bij mijn vriendin niet want we slapen naakt samen Hoe kan ik het verbergen voor mijn ouders

18 jaar
3 jaren geleden

18 Reacties

  • Zo jongen 19 sexy hoor

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee hoor heb geen dikke buik ik ga vaak een rondje hardlopen. En in het park doe ik buikspieren trainen aan een rekstok.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 19 heb jij ook een dikke buik Mijn moeder zeurt daarover

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook wel eens een stijve lul als ik naakt van mijn kamer naar de badkamer loop. Soms kom ik mijn zus of moeder dan tegen die zien dat dan wel maar maken er geen probleem van. De badkamer deur kan niet op slot en voor de douche ruimte staat een glazen schuifdeur waar je doorheen kan kijken. Dus als zus of moeder naar de wc gaan als ik douche zien ze ook alles. Ik ga natuurlijk niet staan rukken daar dat doe ik wel op mijn kamer. En als er een vriendin blijft slapen bij mijn zus loop ik ook niet naakt naar de badkamer. Maar als die vriendin naar de wc gaat als ik douche maak ik er geen probleem van. In de woonkamer en keuken kom ik alleen naakt als er niemand thuis is.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik 90 kilo En zij 40 kilo

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • En dat wil ze ondanks je overgewicht? Heel positief. Hoe lang/zwaar zijn jullie als ik vragen mag?

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Maakt zij een blad dat uitgegeven wordt, of is het alleen voor de kennissenkring. Anders mag ze van mij ook wel naaktfoto's maken, met en zonder stijve maar zoals het nu voelt met! Ik denk dat je moeder een beetje jaloers is op je jonge lijf en dan ook nog een grote stijve pik.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is waar maar de rede dat ik naakt wil lopen is om dat mijn vriendin het leuk vind dat ik naakt ben zij heeft blad met blote jongens en daar mag ik ook in en zij maakt de foto's en daarom wil ik naakt lopen

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • In jullie tuinhuisje kan je toch als je wil de hele dag in je nakie rondlopen. Als je het huis binnen gaat met een stijve, wat zegt je moeder daar dan van of over? Of wordt ze er misschien opgewonden van om jou zo te zien omdat je een grotere hebt dan je vader? Dat zou ook nog kunnen en voelt natuurlijk ongemakkelijk.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik woon in het tuinhuisje samen met mn vriendin

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • We bestellen pizza of patat dus we zijn redelijk dik. Maar ik vind zo lekker om naakt te lopen maar de badjas is ook optie

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je woont nog bij je ouders in. Hun huis hun regels. Als iig je moeder zich ongemakkelijk voelt als jullie er naakt en met stijve leuter rond banjeren dienen jullie je aan te passen. Als je op jezelf woont kun je doen wat je wilt.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij zijn naturist van huis uit, dus mijn ouders hebben totaal geen probleem met naakt zijn. Als ik een stijve heb zegt m'n moeder meestal dat ik een gezonde jongen ben en een flinke mooie pik heb. Ik zag ook wel dat mijn vader een kleinere heeft dan ik en mijn moeder blijkbaar ook. Geen probleem daarover hier in huis, ook niet met mijn zussen, dus ook geen schaamte over onze eigen lijfjes en dat voelt heerlijk en bevrijdend.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey! Wat vervelend zeg! Is een deel van het probleem niet gemakkelijk op te lossen door iets aan te trekken als jullie van het tuinhuisje naar het echte huis lopen, bijvoorbeeld een badjas of zo? Je hoeft je dan niet helemaal aan te kleden maar je hebt wel iets aan waardoor je vast minder gezeik krijgt en je ouders zich ook niet druk hoeven te maken over naakte loopbewegingen door de tuin. Klopt er btw iets van die kritiek op je/jullie lichaam? Zijn jullie ook echt wat te zwaar bijvoorbeeld? Beetje offtopic, maar nu ben ik wel benieuwd.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Die gaat altijd over mijn lichaam zeuren dat ik dik ben en een stijve heb en ik en mijn vriendin slapen naakt dus dan moeten even door de tuin heen naakt en dat vind ze niet leuk

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat zegt je moeder dan ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als wij wakker worden is me vader weg Wij wonen in het tuinhuisje die hebben we mooi ingericht maar dan gaan gewoon naakt en stijve lul naar binnen maar mijn moeder zit nu ook thuis door corona maar we willen naakt zijn

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik neem aan dat jullie niet bij je ouders op de kamer slapen, dus doe even wat anders voordat je naar de douche gaat ofzo. Ik lees dan altijd eerst de mail en dan is hij zo weer redelijk. Ben ik te laat wakker en heb ik haast dan zien ze het maar een keer. Neem aan dat jullie smorgens ook altijd bloot naar douche gaan en dan heeft je vader ook toch wel eens een stijve. Met een broek aan is er bijna geen probleem.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten