Skip to content
8 reacties
372 weergaves

Slijmbeursontsteking in m’n elleboog

Hallo allemaal, ik heb al een paar jaar last van een slijmbeursontsteking in m’n elleboog. Dit is erg pijnlijk ook als ik niks doe. Ik ben er al vaker bij de huisarts geweest maar die zegt dat het vanzelf over moet gaan. Het is nu bijna 11 uur in de avond en kan gewoon niet slapen van de pijn in m’n Eelleboog. Wie heeft hier meer ervaring mee en wat is je oplossing geweest. Zou het fijn vinden als ik met iemand kan praten die hier meer ervaring in heeft. Alvast dank voor je reactie

12 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik vind het echt erg voor je jongen 12 maar ik weet er niet echt meer over groetjes en succes nog

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Het doel van sport is toch dat je gezond blijft, en dat je er plezier aan hebt. Niet dat je ziek wordt en je lichaam kapot maakt, ongelukkig wordt, of sterft?

    Als die ontsteking is zoals een "muis-arm" door teveel computeren, dan kan dat blijvende invaliditeit veroorzaken als je het niet laat genezen.

    Dat zouden je ouders toch moeten snappen?

    Iedereen is anders. Ik ken ook jongeren die doodongelukkig worden van sport, en die niets liever doen dan stilletjes zitten lezen of knutselen.

    Ouders moeten hun eigen leven leiden, en ze moeten kinderen toelaten om ook hun eigen leven op te bouwen. Ze moeten niet jou opdragen om hun mislukte doelen na te jagen.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste Jongen, Als de dokter zegt dat je die arm niet mag belasten omdat het anders niet over gaat dan moet je dat gewoon niet doen. Je ouders willen niet dat je met sport stopt omdat ze willen dat jij bent zoals zij willen dat je bent. Ik denk dat je nu gewoon voor jezelf op moet komen en tegen je ouders zeggen dat je het niet vol kan houden en dat je stopt met sport totdat het over is.

    Wat voor sport je doet weet ik niet, maar als daar een begeleider of trainer bij is dan zou ik met hem gaan praten en de situatie uitleggen. Misschien dat hij dan een speciaal programma voor je heeft of dat hij een briefje kan schrijven voor je ouders waarin hij zegt dat het onverantwoord is om nu door te gaan met sporten en dat hij daar geen verantwoordelijkheid voor kan nemen.

    Je zou ook nog tegen de dokter kunnen vertellen hoe het zit, misschien dat hij met je ouders kan praten.
    Ik ben een beetje boos op je ouders! Beseffen ze wel hoeveel last jij er van hebt? Jongens van 12 horen 's nachts niet wakker te liggen van de pijn omdat zijn ouders bang zijn dat hij dik wordt! Ik vind dit heel erg om te lezen.

    Je bent pas 12, maar oud genoeg om te weten dat iets niet goed voor je is en oud genoeg om naar je te luisteren als je ergens een probleem mee hebt. Durf gewoon nee te zeggen, wat er ook van komt! Ik wens je heel veel sterkte moed en kracht!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier. Zie monozorg.nl/slijmbeursontsteking. Dit is niet fijn als je dit heb. De pijn is 24/7 het is een stekende en zeurende pijn en je weet je geen houding dat de pijn minder wordt. Ik sport heel veel waardoor m’n elleboog waarschijnlijk overbelast is. Ik ben te jong voor een operatie en pillen werken niet als ik het blijf belasten. Maar m’n ouders vinden sport nu eenmaal belangrijk. M’n ouders merken dat ik erg chagrijnig ben omdat ik de hele dag, avond en nacht pijn heb. Zelf wil ik minder sporten, maar m’n ouders denken er anders over omdat ze geen “dikke” zoon willen hebben. Ik weet echt niet wat ik nu moet doen, de pijn in m’n elleboog is nu zo erg, m’n elleboog is nu ook best dik maar m’n ouders denken dat ik me aanstel over de pijn. Daarom vraag ik aan jullie wat ik moet doen. Pls help me het is nu bijna half 12 en kan niet slapen van de pijn

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier nogmaals. Sorry voor m’n 2e reactie maar de pijn is niet te doen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet niet eens wat een slijmbeurs is. Als je medische of zeldzame termen gebruikt, denk ik dat je daar best een woordje uitleg bij geeft: "een slijmbeurs is...". Een omschrijving zodat we ons dat goed kunnen voorstellen.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk niet dat iemand hier daar ervaring mee heeft.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Oké, bedankt voor alle reacties

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten