Skip to content
8 reacties
578 weergaves

Hoe een beter meisje zijn

Hii, ik ben een meisje. En ik zit met het probleem dat ik te veel op een jongen lijk. Ik heb een "kort pittig" kapsel. En ik vind dat mooi. Maar hoe kan ik er voor zorgen dat ik meer op een meisje ga lijken. Make-up daar hou ik niet van. En ik vind mezelf te dink voor te korte shirtjes. Heeft iemand tips? Groetjes jongensmeisje

15 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik denk eerlijk gezegd dat het belangerijk is om je te realiseren voor wie je dit wilt doen. Verder raad ik je aan om op pinterest of op internet outfit inspiratie te zoeken. Zo kan je kijken wat je leuk lijkt

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisjes met korte haren mogen ook gezien worden, niet altijd horen lange haren bij een meisje , ik heb mijn hapsel tot bet boven oren, lijkt ook als een jongens kapsel , maar dasrbij heb ik wel een lippenstift en kak nagels, pantytjes met kort broek of een jurkje bij,en ja ik ben een meisje!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Draag eens jurkjes en panty en ballerina schoenen

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Echt meisjes kleding dragen? Als je wat breder bent kan je er nogsteeds heel mooi uitzien. Ik heb ook kleine borsten maar in strakkere truitjes met een col lijken ze meteen een stuk groter. Kortere mouwen in t-shirts ziet er ook al meteen erg vrouwelijk uit. En off the shoulder tops zien er ook leuk uit, ook als je een beetje brede schouders hebt.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey, bedankt voor je reactie. Ik zit dan met 2 dingen. Wat is echt meisjes kleding? En kan dat met een buikje?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hebt echt geen make up of sieraden nodig. Zelf ben ik ook heel breed in mijn schouders, ik draag geen sierraden en ook geen make up. en een vriendin heeft laatst haar haar helemaal veranderd naar een jongens kapsel (opgeschoren aan de zijkant en in het midden wel gewoon haar.) en juist nu komen jongens op haar af. Het enige wat ik zou aanraden is echt meiden kleding. Dat is wel het grootste ding wat je kan veranderen denk ik

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hii bedankt voor je reactie. Zelf heb ik al een bril met sterkte dus die uitstraling heb ik al. Het probleem is bij mij het meest dat ik door de klasgenoten van m'n vriendje uitgescholden word als "broer van m'n vriend". Grote boobies heb ik ook niet. Daar werd ik zelfs door een vriend van me mee geconfronteerd.. ik werk aan een betere kont en aan een strakker buikje. En ringen draag ik graag. Ik zit er over na te denken om ook oorbellen te laten schieten. Make-up past niet bij mij, het geeft mij ook geen goed gevoel. (Aleen mascara zou nog kunnen) verder heb ik ook een beetje te brede schouders voor een meisje... Gr. Jongensmeisje

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien toch je haar wat langer laten groeien, of een beetje make-up, als je toch meer een meisjesachtige uitstraling wil hebben. Maar ook een kort kapsel kan vrouwelijk zijn, misschien hoef je maar een klein beetje te veranderen en staat het gelijk heel anders. En anders wat meer opvallende kleding in bv. roze. Een lang vest die je gewoon open kun houden kun je prima combineren met een leuk shirtje er onder. Of draag een rok of jurk. Of een tuniek. Dat is niet kort maar wel een heel typisch vrouwelijk kledingstuk en staat ook heel mooi als je wat voller bent.

    Sieraden kunnen ook helpen om je wat vrouwelijker te laten lijken, zoals oorbellen, kettingen, ringen, of een neuspiercing als je dat mooi vindt. Een bril kan ook helpen, je kunt ook leuke brillen zonder sterkte kopen en het kan je een heel andere uitstraling geven.

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten