Skip to content
3 reacties
32 weergaves

eenzaam.

Hoi ik heb een probleem en ik zit er al een hele tijd mee. ik heb namelijk weinig vrienden. ik denk niet dat het aan mij ligt, ik wordt niet gepest en ben sociaal. ik ben niet echt een outsider ofzo. ik kan goed met iedereen overweg.  ik heb een beste vriendin. en nog 2 schoolvriendinnen ofzo. en ik heb wel een paar jongens vrienden die ik niet zo vaak zie. maar toch voel ik me vaak heel erg eenzaam en heb ik vaak niks te doen. ik vind mijn school helemaal niet leuk, maar ik zit in mijn examenjaar en moet dit jaar dus nog afmaken. we hebben nooit feestjes bij iemand thuis ofzo en we doen geen leuke dingen buiten school. ook al heb ik met wat mensen leuk contact op school, ik zou meer leuke dingen buiten school met ze willen doen. maar dat willen ze allemaal niet. ik heb het al een paar keer geprobeert. daardoor heb ik vaak niets leuks te doen. terwijl ik 15 ben! mijn beste vriendin heeft een leuke vriendengroep waarmee ze uit gaat, logeert etc etc. en ik moet al haar verhalen aanhoren als ze weer eens met een leuke jongen heeft gezoend op een feestje. en dat ze toen helemaal dronken waren en gek deden. leuk voor haar.. maar ik wil dat ook! ik wil feesten maar er zijn gewoon geen feesten waar ik heen kan. candy en safe vind ik erg saai en caar ging ik heen toen ik 13 was ofzo. ik kom nu heel erg over als een zeik persoon. terwijl ik overlees wat ik nu typ kom ik over als iemand met zelfmedelijden maar die er niks aan doet. maar dat probeer ik wel! maar ik huil mezelf soms echt in slaap en ik hoop dat iemand tips heeft. er zijn veel spanningen tussen mij en mn beste vriendin. ze heeft me al een paar keer laten zitten, en ik heb haar duidelijk laten merken dat ik dat niet leuk vind, we maken het weer goed en vervolgens gebeurt het weer. ik ga op tennis met haar en ik hoop dat ik ook daar wat nieuwe contacten kan vinden. alleen heeft iemand nog war tips voor me? ik ben een gezzelig persoon en kan heel erg lachen met iedereen. ik ben een goeie vriend, ik sta dan gewoon echt voor je klaar. daarom begrijp ik niet waarom ik er zo weinig heb? heeft iemand dit probleem ook? x

15 jaar
12 jaren geleden

3 Reacties

  • -

    nee die is er niet.. weet jij nog meer plekken?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • aaa

    Ik denk dat je meer mensen moet opzoeken. Het is goed dat je op tennis gaat. Is er niet een plek waar mensen uit jou buurt heengaan?

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • mhh

     heb je al een soort van buurthuis geprobeert? een plats waar lokale jongeren heengaan als ze niks te doen hebben? probeer wat meer in contact te komen met mensen uit de hele school. er zijn overal wel mensen ;) en wat die vriendin betreft. ik zou haar gewoon laten zitten... en zeggen dat het wel genoeg is met de verhalen.   iig,veel succes ;)   gr, me

    13 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten