Skip to content
7 reacties
1103 weergaves

Altijd zin

Is het normaal dat ik steeds zijn heb in sex? Telkens als ik een meisje zie zelfs mijn zus van 12 wil ik mij aftrekken. Vooral als ik de borsten zie.

14 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Het is geen fase die ik zelf heb moeten meemaken, maar wel één die ik bij jongens van jouw leeftijd gezien heb. Het gaat gewoon over. Het is een soort tijdelijk iets waarin je gewoon seksuele gevoelens ontdekt en een beetje in overdrive gaat. Één tip misschien, ga niet telkens op die gevoelens in. Ga niet elke keer aftrekken als je die nood voelt, zeker niet als het je zus is. Train jezelf om een beetje zelfcontrole te hebben. Die zul je later nog meer nodig hebben. Je hebt niets verkeerds gedaan, maar je moet er wel voor zorgen dat dat niet in de toekomst gebeurt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Snap k opzich wel, het gaat na een poosje sws weer over. Dat van je zusje heeft idd gwn te maken met het feit dat ze een meisje is. @m19 waarom zo damn toxic, als er voor de rest niks gebeurt is er toch niks aan de hand.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat hoort wel een beetje bij de leeftijd. Ik was toen ik 14,15 was ook behoorlijk oversekst XD. Ik trok me toen ook wel 3 tot 4 keer per dag af. Is ook niet zo gek want in de pubertijd gieren de hormonen door je lichaam. Vanaf m'n 16de werd dat al gelijk een stuk minder.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 19,

    Ik denk dat het niet gaat om of het zijn zusje is of niet, puur het deel van dat ze inderdaad óók een meisje is en dus buiten het feit dat het z'n zusje is niet veel verschild van welk ander meisje. Lichamelijk gezien zijn vrouwen namelijk allemaal hetzelfde op de maat er van na...

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS, waar komt dit vandaan, wordt je er zelf niet moe van, je bent nog zo jong!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Weleens gehoord van no nut november? Mischien een tijdje van jezelf afblijven?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja er is ook iets al TE en geilen op je kinderlijke jonge zusje is smerig

    Buiten dat kan er veel mee bezig zijn horen bij de leeftijd maar zoals jij het beschrijft gaat het aan alle fatsoen voorbij

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten