Skip to content
1 reacties
179 weergaves

Beste vriend zorgt voor einde vriendschap

Heey allemaal...ik vroeg me af of er mensen zijn die me maybe kunnen helpen. Het zit dus zo: ik (k.) was aan het daten met een jongen en had dat aan mijn beste vriend (j.) verteld aangezien we alles aan elkaar vertellen. Nou J. heeft dus contact opgenomen met die date van me en hij heeft die jongen zover omgelult dat hij voor hem is gaan kiezen en niet voor mij. J. was een aantal dagen bij mij opbezoek en zaterdagavond ging hij weer naar huis maar ik gelof er niks van aangezien hij normaal altijd zolang mogelijk bij mij wilt blijven, maar die jongen woont dus bij mij in de buurt en j. totaal niet dus ik had het vermoeden dat hij daarheen ging...dus na wat appen in de avond ben ik er dus achter gekomen dat hun nu een relatie hebben en ik heb dus j. bedankt voor alle leuke tijd die we meegemaakt hebben en ik heb het contact verbroken aangezien ik hem niet meer hoef te zien na alle leugens die hij heeft gezegd naar mij toe en dit heeft geflikt. Ik zit nu al de hele dag op mijn kamer met een koptelefoon op je huilen van verdriet dat hij zoiets heeft kunnen doen naar mij toe. Mijn vader vraagt al de hele dag hoe ik me voel enzo(hij weet hiervan), en ik zeg maar telkens goed omdat ik niet wil dat hij zich rot gaat voelen enzo. Ik heb nu de hele dag 1 twix gegeten en 1 flesje sinas gedronken en dat is heel weining voor mijn doen. Ik voel me super klote en kan alleen maar janken op mijn bed. J. was als een grote broer voor me die ik nooit gehad heb, hij heeft alle kut dingen in mijn leven meegemaakt (contact breuk met hele familie, 1ste relatie waarin ik bedrogen werdt, mijn zm pogingen, auto ongeluk en nog veel meer) en heeft me telkens gesteund en me laten voelen dat ik toch goed ben voor deze wereld. Ik heb momenteel nog maar 1 goeie vriendin die ik persoonlijk zie/ken maar zij zit op internaat in belgië dus die zie ik maybe 1 keer per 10 weken. Wat kan ik doen om deze pijn/verdriet te stoppen?

18 jaar
5 jaren geleden

1 Reacties

  • Wat naar dat het zo is gelopen. Als je zo'n goede band met J. had, is het niet vreemd dat het veel pijn doet als hij tegen je liegt. Het is een vorm van verlies en het kost tijd om dat te verwerken. Wees niet bang om je vader te laten weten hoe je je voelt: zo te horen wil hij je juist helpen, en die hulp mag je zeker aannemen.

    Accepteer van jezelf dat je je hier slecht om voelt: dat is normaal. Maar besef ook dat deze gevoelens niet voor altijd zijn: je zult uiteindelijk wennen aan de nieuwe situatie en je beter gaan voelen. Geef jezelf de rust en tijd om te verwerken wat er is gebeurd. Merk je dat je je lange tijd slecht blijft voelen en dat er geen verbetering is, dan kan het helpen professionele hulp te zoeken.

    Veel sterkte.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten