Skip to content
12 reacties
2254 weergaves

Wil graag weer pamper om

Hallo, Ik ben een meisje van 14 en om een of andere reden vind in pampers leuk. Ik lees dat er nog wel mensen zijn met deze vreemde voorkeur. Ik zou het graag aan mijn ouders vertellen maar ik weet niet hoe. Heeft hier iemand ervaring mee? Enkel serieuse reacties aub. X

14 jaar
6 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik zie dat het al een oud topic is, maar misschien lees je het nog? Heb je het nu gezegd, en zo ja, hoe reageerden ze?

    Ik zou het niet doen. Net zoals ik ook niet zeg dat ik mij bevredig en hoe. Dat is prive, vind ik. Je weet nooit hoe ze erop gaan reageren, en of ze het gaan rondbazuinen. Soms zit ons ma met haar kennissen en vriendinnen aan tafel bezig over ons: schoolresultaten, periode, kleding. Terwijl wij wat verder in de zetel zitten lezen of computeren. Je wilt echt niet dat ze dan over je pampers beginnen. En zeker niet als je vriendinnen erbij zijn.

    Ook nog: als je lange tijd met pampers slaapt, dan ga je misschien vanzelf weer in je broek doen. Je hebt de neiging om erin te plassen als je 'snachts wakker wordt en je moet. Want het is toch veilig, en je moet die pamper 'smorgens sowieso toch weggooien. Want na een dag vallen ze uiteen. Op de duur ga je automatisch plassen zodra je half wakker bent. En dan doe je dat ook als je een keer geen pamper aan hebt, op schoolreis of zo, of als je op de trein of bus in slaap valt. Dus ik zou het niet doen. Als je echt echt wil, koop stiekem zelf een pak en gebruik die alleen maar heel af en toe.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • vreemd verlangen,
    bij de apotheek kun je luiers kopen die zwangere vrouwen gebruiken,
    heb ik na mijn operatie ook gebruikt

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi 14 jarige, ik lees alleen niet waarom je weer graag een luier om wilt. Heb je een luier fetish of wil je hem om om te gebruiken. Of vindt je het dragen alleen erg spannend?     Ik weet dat er meer personen zijn die er graag een dragen.   maar persoonlijk zou ik er nog even mee wachten om het te vertellen. Spreek uit ervaring!          

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe dit zelf en steel ze dan ook. Binnenkort ben ik een aantal weken alleen thuis en ga ik een heleboel pakken bestellen Het zit gewoon echt lekker en kan het niet stoppen. Me moeder weet er soort van vanaf, maar die denkt dat ik ben gestopt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jongen van 23 twee posts hierboven: medisch ben je meerderjarig vanaf je 16e en mag de dokter dus niks bespreken met je ouders. Tevens mag je dan zelf beslissen over medische ingrepen etc. Denk bv. aan meisjes die om de pil vragen, de dokter hoeft dat niet aan de ouders te melden.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey hoi , ik ken deze gevoelens erg goed en heb deze namelijk ook heb er lang mee in gezeten en proberen weg te duwen, maar kreeg een steeds grotere drang om luiers te dragen ik heb me er aan overgegeven en ben het het stuekem gaan doen ik heb het mn ouders nooit durven vertellen. Maar wanneer ik een luier om heb geeft me dat zon fijn gevoel war erg moeilijk is te omschrijven en iedereen verdient het om op zn eigen ma ier af en toe zo te kunnen genieten is toch een vorm van ontspanning , mss wil je erover praten dat kan altijd via mn mail groetjes

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 14 van 2de reactie De dokter heeft alleen zwijg plicht als je 18 jaar bent Topic starter ik zou ook aan raden om eens te praten met je ouders

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dit zelf niet maar dan kan je toch ook maandverband aan doen en dan als je het dik wilt dan doe je een paar maandverbanden over elkaar aan

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Wil je die paper dan ook "gebruiken" zegmaar of aleen dragen als "onderbroek" Hoe dan ook lijkt het me niet een slim idee om het tegen je ouders te zeggen tenzij je weet dat ze erg open zijn voor alternatieve dingen zoals dit zelf zie ik er niet zo'n probleem mee het kan geen kwaad dus waarom niet maar ben dus wel benieuwd of je die pamper ook wilt "gebruiken " veel succes

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS: Ik heb dit zelf ook (het graag willen dragen van luiers). Ik zou het /niet/ met je ouders bespreken, het gewoon voor jezelf houden, maar dat is mijn mening, omdat het gewoon iets heel persoonlijks is. Wat natuurlijk ook in mijn mening meespeelt, is dat mijn relatie met bv mijn moeder niet echt fijn is. Enfin, het is je eigen keuze, maar maak je vooral géén zorgen.

    je bent niet de enige die deze voorkeur heeft. Wat je ook kan doen, is op internet even zoeken naar fora voor 'lotgenoten' (weet niet of dit het goede woord is?), hier kun je andere mensen vinden waarmee je kan praten, etc.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi,

    Ik snap dat dit best gênant kan zijn. Zelf heb ik het niet, maar zou je graag (in dit bericht misschien) een paar tips kunnen geven

    1. Praat met je ouders, of met alleen je moeder (of alleen vader). Soms kun je een voorkeur hebben met 1 van je ouders
    2. Praat met je huisarts/dokter, dokters hebben een zwijgplicht en mogen niets zonder jou toestemming doorvertellen
    3. Praat met een vriend(in) die je echt kunt vertrouwen. (doe dit alleen met iemand die je echt kunt vertrouwen en niet zomaar met een klasgenoot omdat je wilt praten)
    4. Praat met je vertrouwenspersoon op school (hij/zij hebben een ook een zwijgplicht en mogen niets doorvertellen)
    5. Als je het meer een probleem vind dan iets leuks ga dan naar een psychiator, hun hebben vreemde dingen meegemaakt en kunnen jou misschien ook wel helpen


    Maar het allerbelangrijkste:
    1. PRAAT!
    2. Maak eigen keuzes.


    mvg

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja ik heb hier zeker ervaring mee! Het blijft altijd lastig om het aan iemand te vertellen. Stoer dat je er zo voor uit komt meid!

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten