Skip to content
5 reacties
443 weergaves

De pijn maakt me te moe

Hey ik weet niet waar ik moet beginnen dus ja het spijt me en ik heb geen hoofdletters en punten gedaan. Dus alvast sorry. Ik hen een jaar geleden een " zwaar " ongeluk gehad en moest toen naar het ziekenhuis en allemaal scans gehad. Gelukkig was er niks gebroken ( mijn nek/rug ) in die tijd zat ik nog op de basisschool. Het ging even goed tot ik weer erg veel last kreeg van mijn nek. Ik slikte 1 paracetamol s'avinds en ook 1 in de ochtend ik ging naar de fysio omdat mijn ouders het te lang vonden duren (vlak voor de zomervakantie ) de fysio zij ook dat het beter was om minder paracetamol te slikken dus dat deed ik. Ik slikte er nog maar 1 in de avond voor het slapen. De pijn nam niet af tegendeel het werd alleen maar erger dus slikte ik 2 in de avond en 2 in de ochtend. dus na 3/4 van een jaar stopte ik ook met de fysio. Nu woord ik zelfs met twee paracetamol snachts heel erg vaak wakker en ben heel erg moe van alles. We zijn laatst weer naar het ziekenhuis gegaan omdat het nu al erg lang duurt en ik konstand pijn heb. Daar moest ik weer onder een scan omdat ze dachten dat mijn wervels scheef stonden. Uit die test bleek dat het niet zo is. En dan heb ik nog een probleem. Ik ging dus na de zomervakantie naar de middelbareschool. Ik zat bij twee meisjes en we hadden veel lol ( tijdens de kennis making) op een gegeven moment kwam er nog een meisje bij zij mocht mij niet en nam hun twee voor zich zelf en ik voelde me niet meer op mijn gemak en ben toen we gegaan van hun. Ik ben toen bij de andere meisjes uit mijn klas gaan zitten. Daar heb ik het een tijdje echt heel erg gezellig mee gehad. Tot ik van een van die meisjes hoorde dat ze dingen over mij zijden en tegen iedereen uit de klas vertelden ( ik was lesbisch en dat soort dingen ) ik ging toen naar de gene die dat zijden toe. Zij werden heel erg boos op mij en ik hoorde daar ook niet meer bij. Ik voelde me " depressief " door de pijn van mijn nek en van dit. Op een gegeven moment ben ik achtervolgd door hun en tewijl ik stond te wachten voor een stoplicht vol ledig uit gescholden. Ze drijgde mijn nek echt te breken en mijn familie iets aan te doen. Ook tijdens gym op een sportveld ( biet op school ) door alle meiden volledig uit gescholden. En ik kan nog veel meer dingen op noemen maar dan is dit bericht veel te lang. Trouwens mijn ouders en de mentor weten het. De mentor probeerd er iets aan te doen Ik ga volgende week naar een psycholoog voor een gesprek. En naar een ontspannings iemand weet niet hoe het heet. Wat mijn ouders niet weten is dat ik aan zelfmoord denk en het al een keer heb geprobeerd. Ik ga dit ook niet tegen mijn psycholoog zeggen want het is al heel erg veel. Ik ben echt helemaal op van de pijn van mijn nek. Ik voel het constands en woord erg vaak wakker. Liefs iemand die helemaal op is ????

13 jaar
6 jaren geleden

5 Reacties

  • Als je Last van je gewrichten hebt kan je naar een manueel therapeut toe gaan. Dat helpt heel erg en daardoor ben ik al mijn nekklachten kwijtgeraakt. Deze mensen zijn speciaal getraind in de wervelkolom en alles daaromheen en gaan dan oefeningen met je doen. Ik zou zeggen probeer het want het helpt bij iedereen!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • o nee dat is niet best. zeg gewoon tegen de psygoloog dat je aan zelfmoord denkt. en tegen je ouders

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Onee, dat is heftig. Ik hoop dat dingen snel beter worden. Ik zou als ik jou was wel zeggen tegen de psycholoog dat je aan zelfmoord denkt. Want alleen als je je echt open stelt kunnen ze je goed helpen.
    En ik hoop heel erg voor je dat de dokters iets kunnen vinden tegen de pijn. En ik hoop dat je die vervelende kinderen uit je klas zo goed mogelijk kan negeren

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat een heftig verhaal, inderdaad. Naar voor je dat je dit allemaal meemaakt. Goed dat je naar een psycholoog gaat: hopelijk helpt dat. Zoals meisje 15 zegt, is het juist goed om dit alles met je ouders te bespreken, ook dat je aan zelfmoord denkt. Daar hoef je je echt niet voor te schamen, en je ouders zouden het denk ik juist willen weten als je je zo slecht voelt. Ook bij je psycholoog is het juist goed om dit wel te vertellen: zo iemand kan je het beste helpen als hij/zij weet hoe je je echt voelt.

    Misschien heb je dit al gedaan, maar heb je in het ziekenhuis of bij je huisarts al eens gevraagd of je pijnstillers kunt krijgen? Er zijn medicijnen die pijn beter onderdrukken dan paracetamol, en misschien kunnen artsen je daarmee helpen.

    Heel veel sterkte in ieder geval, zowel op school als met je pijnklachten. Laat het weten als ik iets voor je kan doen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Wow, ik weet niet zo goed wat te zeggen. Het zit je ook niet echt mee. Zelf voelde ik me ook niet gelukkig toen ik 13 was. De meiden uit mijn klas deden heel gemeen, ny heb ik gelukkig een leuke klas en een paar vriendinnnen. Ik zou zeggen geef niet op. En bespreek het wel met je ouders. Die weten vast allang dat jij je helemaal niet goed voelt, het helpt echt helemaal niemand als jij verzwijgt dat je je zo klote voelt. Liefs. N.

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten