Skip to content
8 reacties
2932 weergaves

ik als jongen het dragen van vrouwenkleding

hallo ik heb sins ik 14 ben een erge drang naar vrouwenkleding. strings , bh's, badpakken , rokjes en jurkjes. ik vraag mij af of ik dat nou gewoon kan dragen en of mensen dat raar gaan vinden. bedoel ik val alleen op vrouwen maar vind hun kleding mooier en sexyer. toch weet niemand dit van mij ook mijn vriendin weet dit niet. wat kan ik doen om het toch allemaal te kunnen dragen zonder dat ik gelijk gezeik er mee krijg. hebben meer van jullie dit probleem? en wat voor tips hebben jullie voor het dragen van vrouwenkleding voor mij ?

23 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik was 14 toen ik een bh maillot Badpak en hemdjes aan deed Erg geil Ben toen helaas betrapt door een vriend maar hij vond het stoer en deed sindsdien mee Dus draag wat je wilt dragen

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • J 23, ik zou er geen probleem mee hebben om als een vrouw verkleed naar buiten met mijn vriendin te gaan!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb het zelfde ik vind alle soorten dames kleding lekkerder zitten dan jongens kleding. Inderdaad ook: badpakken bikini's jurkjes bh's hakken rokjes panty's. Ik durf het niet buiten op straat te dragen. Maar binnen in m'n eigen huis draag Ik het dagelijks. Mijn vriendin vind het erg leuk en haalt mij vaak over om toch steeds een stapje verder te gaan door het buiten ook te dragen. Maar toch blijf Ik bang Voor reacties van andere. Ik voel mijzelf prettiger en meer mijzelf in mijn dames kleding. En Dat is lastig als jongen zijnde. Een meisje Mag wel jongens kleding dragen. Maar een jongen geen meisjes kleding..... De mensheid is nog niet zover om dat te accepteren helaas :(

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag al jaren panty ooit stiekem gejat van me moeder voelde heerlijk ! Toen een tijd niet gedragen ! Sinds nu 2 jaar ongeveer met me ex lekker shoppen en zij panty voor me gekocht en dames schoenen en rokjes voel ik me beter bij dan een broek samen zijn we ook wel in panty en lippenstift

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag stringetjes , kousen pantys, thuis loop ik zo en buiten op straat houd ik mijn broek aan, als dr avond valt laat ik mijn hond uit en dan doe ik een huidskleur pantys aan met een kort broen, dat valt minder op

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je het dan toch wil dragen op straat. Doe het dan onder je eigen mannelijke kleding zonder dat dit opvalt. Kleine kans dat je er rare gezichten en boze reacties om krijgt. Succes hiermee.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Je mag dragen waar jij je lekker in voelt.
    Als je vriendin dit niet leuk vind en gaat eisen dat je geen vrouwenkleren draagt houd ze niet genoeg van je.
    Ik hoop wel dat je vriendin dit accepteerd van je.
    Kunnen jullie samen vrouwenkleren uitzoeken voor je

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind dat je kan dragen wat je wilt. mij lijkt het erg leuk als jongens zich vaker als vrouw zouden kleden. bedoel jullie mannen kunnen dat ook erg mooi staan. ik heb er niks op tegen. je zou van mij wel mijn kleding aan mogen hoor. ik zou gewoon alles aan doen en dan je normalen kleding er over heen ofzo. of trainingspak er overheen en in een stad waar je niemand kent de je de trainingspak uit. zet hem op sexy lady ?

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten