Skip to content
15 reacties
2169 weergaves

Complete massage

Hallo, ik weet niet waar ik dit moet plaatsen, maar het gaat over een massage die ik deze week gehad heb.   Ik heb de laatste tijd veel spierpijn, van het sporten denk ik, en mijn moeder heeft me naar een sportmasseur gestuurd om te proberen of dat helpt. Ik ben nooit eerder gemasseerd.   De masseur vroeg me welke spieren ik het meest last van heb, maar eigenlijk voel ik ze allemaal dat ze pijn doen. Dus hij stelde voor om een complete massage te doen, ik dacht dat dat wel ok zou zijn.   Hij heeft olie gepakt en begon me daarmee in te masseren, eerst mijn armen en schouders, daarna mijn rug, toen mijn benen. Hij vroeg telkens of ik het fijn vond en hij zei dat hij spieren steeds meer voelde ontspannen.     Toen ik dacht dat hij klaar was zei hij dat hij de massage compleet ging maken, en voor ik het wist begon hij mijn plasser te masseren, die al stijf geworden was. Ik vond het wel genant maar op een of andere manier toch ook lekker, en het duurde niet lang voor ik klaarkwam. Daar schaamde ik me heel erg voor, want ik heb nog geen sperma, dus hij zal me wel kinderachtig gevonden hebben, maar hij zei alleen maar dat ik nu pas helemaal ontspannen was.   En ik voelde me ook zo, dus hij had het wel goed gedaan.   Hij zei dat ik weer moet komen als de spierpijn terugkomt, of gewoon om mijn spieren los te maken.     Omdat ik nooit eerder een massage heb meegemaakt wist ik niet dat dit allemaal erbij hoorde, heeft iemand dit ook meegemaakt?     Ik durf het thuis niet te vertellen, ik had natuurlijk een gewone massage moeten vragen en niet een complete, maar dat wist ik niet.   Ik voel me nu schuldig, ook al omdat het toch wel heel lekker was.

14 jaar
7 jaren geleden

15 Reacties

  • geslacht delen horen niet bij een complete massage... mijn tante is masseur dus...

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit verhaal klinkt naar natte puberdromen (echt het 'dreamers' forum hier!) en diverse reacties klinken als trollen. Ik vermoed dat de TS ook op zichzelf reageert om de 'discussie' op gang te houden. Beetje kinderachtig. Is dit forum daarvoor bedoeld? Ik snap echt wel dat een jongetje van 14 wel eens wat anders wil dan zich sufrukken, maar misschien kun je ook gewoon buiten gaan spelen. De groeten aan je sportmasseur.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • @TS   Ik ben nooit gemasseerd dus ik weet niet of het normaal is, maar ik heb wel gehoord dat er massages zijn met happy ending. Dat betekent dat de masseur ook je piemel (plasser zoals jij dat noemt) onder handen neemt tot je klaar komt. Zo gek zal het dus niet zijn, maar omdat jij het niet verwachtte ben je nu waarschijnlijk in de war en voel je je schuldig.   Dat hoeft dus niet, ik vind dat je gewoon kunt genieten van de complete massage zonder schuldgevoel.   Als je weer gestuurd wordt door je moeder moet je maar blij zijn dat hij je zo lekker masseert inclusief je plasser.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • TS weer.
    Het is echt gebeurd! Ik weet nog steeds niet of het nou aan mij lag of dat hij het altijd zo doet. Ik ben niet meer geweest sindsdien, als ik eraan terugdenk blijf ik het ook weird vinden, en toch kwam ik lekker klaar.
    Boven mijn vorige berichtje staat dat ik 17 ben, dat is dus niet zo, ben 14.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik weet niet of het waar is ,maar ik wil ook wel naar deze masseur geil verhaal

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • bullshit verhaal

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • (nogmaals topicstarter)

    Ik ben nog 2 keer voor een massage geweest, en steeds werd mijn plasser aan het eind ook meegenomen, met klaarkomen als gevolg.
    Nu ga ik niet meer, de spierpijn is over. De masseur zegt dat het waarschijnlijk met de groei en sporten te maken had. Hij wil me wel weer masseren als de pijn terug komt.
    Als ik nu terugkijk vind ik het toch ook wel gek wat hij gedaan heeft (met mijn plasser bedoel ik), maar het was wel heel lekker.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • (topicstarter)   Mijn moeder heeft weer een afspraak gemaakt met die masseur, en nu heb ik haar verteld hoe hij me masseert. Maar ze zegt dat ik me niet moet aanstellen, het is een goede masseur die weet wat hij doet. Ze gelooft niet dat hij mijn plasser masseert, maar ze denkt dat ik vanzelf klaarkom omdat ik zo ontspannen word van de massage, en me daarvoor schaam. En dat ik daarom een smoesje verzin.     Dus ik ga maar weer, en zal me er niet meer druk over maken, als mijn moeder het toch niet gek vindt dat ik klaarkom.   Ik denk dat het er wel bij hoort als je gemasseerd wordt, waarom zou die man het anders doen als het verboden zou zijn?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jouw masseur maakt seksueel misbruik van een meerderjarige. Als ik jou was, zou ik dit gewoon aan je moeder vertellen. Snap enerzijds wel dat je het fijn vindt, maar het is tegelijk ook tegen je wil: hij mag echt niet aannemen dat jij zo'n massage wilt omdat je een stijve hebt. Sowieso mag hij al helemaal geen seksuele handelingen verrichten bij of met mensen onder de zestien, dat is gewoon hartstikke illegaal.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben weer naar de masseur geweest, mijn moeder had al een afspraak gemaakt. Ik zei wel dat ik niet wilde, maar omdat mijn benen echt pijn doen moest ik toch gaan van haar (vorige keer was ik wel van mijn spierpijn af-dat heb ik mijn moeder toen ook verteld).
    Ik heb de masseur gezegd dat hij alleen mijn benen moest doen, maar hij zei dat mijn rug ook sowieso moest, anders ontspanden mijn benen toch niet.
    Dus hij deed eerst mijn rug en toen mijn benen, en toen zei hij 'ik heb tijd over. dus ik doe die ook nog even' en tegelijk begon hij mijn plasser te masseren. Ik schaamde me dat hij weer hard was geworden terwijl hij met mijn benen bezig was, daardoor leek het natuurlijk dat ik die laatste massage ook wilde.

    Ik geloof wel uit de reacties dat het misschien niet hoort, maar het was wel erg lekker wat hij deed.
    Nu weet ik echt niet meer wat ik moet doen, als mijn moeder me nog eens naar hem toe stuurt.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Een complete massage wil niet zeggen dat hij een erotische massage mag doen!!! hij zit echt fout!!!!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ook gezien jouw leeftijd had hij het niet mogen doen. Pas boven de zestien ben je seksueel meerderjarig, dus volgens mij is dit in principe verboden.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • (topicstarter)
    ik heb het toch zelf gevraagd, ik zei dat ik een complete massage wilde. Zonder te weten dat dat ook betekent dat mijn plasser ook gemasseerd zou worden, maar ik zei wel dat ik dat wilde.
    Dus hij deed eigenlijk gewoon wat ik gezegd had, dan kan ik hem toch niets maken?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • En hij hoort ook überhaupt niet ongevraagd seksuele handelingen bij je te verrichten, zeker niet bij iemand van jouw leeftijd. Dat is echt niet legaal.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Een sportmasseur behoort geen penis te masseren, hij is duidelijk te ver gegaan!!!!

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten