Skip to content
8 reacties
279 weergaves

moet ff iets kwijt...

Ik zit tegenwoordig vaak op deze forums, en het valt me op dat veel mensen niet houden van homo's? Maar waarom? Homo's zijn toch ook gewoon mensen maar dan net iets anders een homo is net als een hetero, alleen het geslacht is anders... ik zag laatst een ervaring over iemand die zijn bestevriend in elkaar sloeg omdat die homo was erstond "ik vondt dat homos het wel verdiende" maar waarom? Zo worden ze nou eenmaal geboren... homos worden alleen slecht gemaakt omdat ze "anders" zijn, maar een homo heeft deselfde gevoelens en gedachtens als een hetero, alleen het geslacht waar ze aan denken is anders... wat vinden jullie van homo's?

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik snap het ook,niet k ben bi maar ie,mensen zijn,heel aardig! Mensen ie haat hebben vinden 1. T zijn vrouwen mee piemels Of 2 zijn t zelfs ook 3. Vinden dat je gwn op vrouwen moet vallen Eigenlijk vind ik dat homos gwn mogen,leven

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Re Meisje 11 jaar.   Helaas moet ik je juf teleur stellen.   Homo`s zijn net als ander mensen verschillend er zijn hele aardige homo`s (net als ik) maar er zijn ook minder aardige homo`s.   Zo heb ik op school een leraar gehad die ook homo was en mij steeds strafwerk gaf omdat ik gewoon altijd wel me mondje klaar heb als er wat aan de hand was en daar kon hij niet tegen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Homo's zijn gewoon mensen met een andere voorkeur. mensen die dat niet accepteren verdienen je aandacht niet. als je ergens mee zit moet je het maar zeggen. misschien kan ik je veder helpen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn juf zegt altijd dat homo's super aardige mensen zijn heb er zelf ook geen problemen mee

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Juist als ze echt iets tegen homo`s hebben en ze zelfs in elkaar slaan is het bijna voor 99,999% zeker dat ze zelf homo zijn maar zich zelf niet accepteren of mogen accepteren wegens hun geloof.   Er is in America door een universiteit ooit onderzocht met studenten.   De ene groep vond homo`s wel oké en een andere waren fel tegen homo`s en vonden zelfs dat ze in elkaar geslagen moesten worden.   Toen ze een test onder gingen met een erectie meter en ze een homo seks film moesten bekijken kwam naar voren dat de groep die homo`s accepteerden er geen reactie was terwijl de groep die homo`s haten gewoon iedereen een erectie kreeg.   En na afloopt werden ze daar mee geconfronteerd waar bij van de 100 homo hatende studenten aangaven dat ze wel degelijk gevoelens hadden voor eigen geslacht maar dat ze door hun religie daar voor niet uit konden komen en ook hun gevoelens moesten onderdrukken.   Ook waren er bij die gewoon bang waren hoe hun familie er op zouden reageren.   Maar het hypocriete is wel dat er genoeg jongens zijn die wel seks hebben met andere jongens of mannen ergens op een homo ontmoeting plaats maar ze wel tegen over hun vrienden opscheppen dat ze ohh zo veel seks met een meisje hebben gehad.   Tja dan vraag je wel af wie ze dan lopen te naaien.   ps, zelf ben ik Amsterdammer en heb dat genoeg zien gebeuren in enkele parken in Amsterdam.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben zelf geen homo maar van mij mogen ze gewoon hun gang gaan... Maar als ik eerlijk ben scheld ik wel vaak mensen uit voor homo omdat ze vaak toch iets meer eigenschappen hebben van het andere geslacht (niet beledigend) Ik denk dat er zoveel negativiteit is voor homo's omdat ik merk dat mensen steeds minder nadenken hoe iemand anders zich zou voelen :\

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat zijn dan hele domme, kortzichtige mensen. In Nederland worden homo's gewoon geaccepteerd, en zo hoort het ook. Helaas zijn er ook andere culturen en met name religies die een beetje achterlopen. Die zijn soms heel intolerant. Maar zij moeten zich aan Nederland aanpassen, en niet andersom.

    Je hebt alle recht om homo, hetero of bi te zijn, dus schaam je niet!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Behalve dat ene grote topic is me dat weinig opgevallen, maar ik let dan ook minder op zulke topics. Ik heb absoluut geen probleem met homo´s, de bijbel is onzin (nee ik keur niet het hele geloof af, enkel het boek, dat door simpele mensen is gemaakt en niet door een god!), en dieren hebben ook homoseksuele gedragingen dus zo onnatuurlijk is het niet. Daarnaast doet het niemand pijn. (tenzij het tegen iemands wil is, maar dat is ook zo met heteroseks)

    Ik heb deels het idee dat wanneer mensen, mannen net wat meer, denken aan homoseksualiteit, ze zich inbeelden hoe dat met hun zou gebeuren. En het idee daarvan keuren ze direct af, vinden ze vies voelen, of ze voelen zich dan zelfs aangerand. Dus gedachtes zoals "mijn vriend is homo, hij zal vast ook seks met mij willen nu, dat wil ik niet, dat is dus verkeerd en smerig".
    Eigenlijk komt het meestal neer op lage intelligentie, niet zo logisch over dingen na kunnen denken..
    Ik zie niet zo goed hoe iemand logisch tot de conclusie komt dat, wat twee volwassen instemmende personen in hun huis doen zonder daar andere mensen of dieren ooit mee lastig te vallen, zo vreselijk, vies en verkeerd is en zelfs strafbaar zou moeten zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten