Skip to content
15 reacties
804 weergaves

ben ik homo?

Ik vraag me ondertussen allang af of ik homo ben of niet... ik kijk best vaak naar jongenskontjes en wordt er echt geil van, maar ik denk dat ik graag wil expirimenteren met een jongen en dat ik daarom vaak aan jongens denk? Maar ik moet er niet aan denken om een relatie met een jongen te willen! :/

Meningen?

14 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • J16
    ik ben ook homo maar vind sommige types meisjes ook leuk bijvoorbeeld asoscial meisjes maar ook jongen denk dat een meer bi ben maar val wel iets meer op jongens. Maar ik wel zo graag een vriendje maar ik weet nietwie homo is uit me klas dus tja en ik heb ook geen vaste vriend. Kan iemand me meschien helpen? En nog iets ik hou van jongens die een dikke reed heeft dikke lul hoeft niet persee en dat hij scheeten durft te laten.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik denk ook dat ik misschien homo ben ik twijfelde enorm maar ik heb nu voor mijzelf besloten om het los te laten ik zie wel of er een leuke jonge of meisje komt ps. het kan ook nog dat je bi bent dan kun je op jongens en meisjes vallen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was 11 toen ik zeker wist dat ik homo was en ik had me eerste vriend dat was op school

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou ik weet nu al dat ik bi ben. Maar het kan ook later komen. Als je echt een jongen heb willen zoenen. Dan denk ik dat je wel homo/bi bent. Maar je ziet het vanzelf

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 14 Ik was 12 jaar toen ik zeker wist dat ik homo was en had ook een vriendje die zat bij bij op school. Ja hoor geef mij maar een lekkeren stijve pik heerlijk

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Jawel jongen van 13 want k weet niet wat k moet doen want k heb t nog nooit gehad xD

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Reactie op (Jongen 14) met het volgende bericht;
    K ben op een jongen en een meisje verliefd tegelijk...!

    Dat kan, dat vindt je toch niet erg?



    13 jaar
    8 jaren geleden
  • K ben op een jongen en een meisje verliefd tegelijk...!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hay
    Topic-starter (Jongen, 14 jaar)

    Ik wil je zeggen dat je je niet druk hoeft te maken, dat is echt verspilde energie. Of je nou zin hebt om met een jongen, meisje of een transseksuele persoon seks te hebben. Dan is dat oké.
    Niet meer en niet minder, als je naar lekkere kontjes kijkt zoals je dat beschrijft en je wordt daar opgewonden van. Dan is dat oke.

    De vraag naar de mening van ons doet er niet toe. Doe wat je fijn vindt.

    Het mooiste wat je kan overkomen is liefde en liefde hoeft niet overeen te komen met je seksuele behoeftes in de eerste plaats.
    Het kan zomaar zijn dat je seksueel interesse hebt in meisje. En dan kom je in de toekomst een jongen tegen waar je smoorverliefd op wordt.
    Ja en dan...... Liefde is geen keus het overkomt je. Geniet van je leven. Als je wilt seksen met iemand van hetzelfde geslacht is dat oke. Stel jezelf de vraag niet of dat nou homo bi etc. Verspilde Energie.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • @J18,

    Ik heb na de experimenteerfase met jongens (tussen m'n 10e t/m 15e) een tijd alleen meisjes gehad. Ik dacht er verder niet eens bij na, ik viel op meiden, punt. Tot ik ineens een hele leuke jongen ontmoette en daar gevoelens voor bleek te hebben. Inmiddels heb ik een vaste vriendin waar ik mee samenwoon, en een los/vast vriendje die elders woont. Soms ga ik naar hem toe, en soms komt hij hier. Het klikt zelfs zo leuk dat we ook wel eens wat met z'n drietjes doen.

    Verder komt het veel vaker voor dat ik naar mooie meiden kijk. De meeste mannen of jongens trekken me niet echt, in seksueel opzicht. Maar als een jongen echt m'n type is heb ik ook vlinders.

    Ik ben dus wel bi, maar niet 50/50. Mede daarom heb ik ook niks met labels. Ik pas niet in één vakje.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelfs al zou het anaal experimenteren met een jongen lekker zijn, dan nog maakt dit je geen homo of biseksueel.
    en wel omdat alle warmbloedige wezens voor de streling van anale penetratie vatbaar zijn. En dat is dan ook het enigste, wat er met het lekker vinden van anaal genomen worden wordt aangetoond. Ga je daar echter mee door en het wordt een vast patroon, dan kun je homo of biseksueel worden. Ikzelf heb geexperimenteerd, en wist dus te kunnen neuken en hoe het aanvoelde om genomen te worden. Dat versterkte mijn vertrouwen bij de omgang met meisjes. En nu ben ik probleemloos smoorverliefd op zulk een schatje.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde. Ik hou van meisjes, maar ik fantaseer ook weleens hoe het zou zijn om een andere jongen af te trekken of te pijpen.... Maar ik moet niet denken om te moeten zoenen met een jongen . En een relatie met een jongen zou ik ook echt niet zien zitten.

    Het gaat idd om de wens van het experimenteren, en misschien valt het in het echt ook wel zwaar tegen met een jongen...
    Ik zie mezelf niet als homo, eerder als bischierig.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Omdat alle warmbloedige wezens vatbaar zijn voor de streling van anale penetratie, staat het fijn of lekker vinden van daarmee experimenteren, niet in relatie tot het homo- of biseksueel zijn. Anders geformuleerd ben je dus geen homo- of biseksueel omdat je genomen worden lekker vind.
    Maar kunt dat wel worden, al na het experimenteren daar mee wordt door gegaan. De gedachte dat je alleen homo bent als je op een jongen verliefd wordt, wordt met de volgende opmerking van en homo-jongen weerlegt. Deze stelt namelijk, dat er onder homo's - gelijk bij hetero's - ook jagers-typen zijn. De zelfs hun scoren blijken te noteren.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent nog jong, je hoeft helemaal niks te zijn. Ik wist op die leeftijd al dat ik biseksueel was, maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Misschien heb je de behoefte te experimenteren en blijk je uiteindelijk hetero te zijn, misschien ben je inderdaad homo, of val je wel op jongens én meiden en ben je bi.. Experimenteer, je merkt dan vanzelf wat je fijn vind. Een label is niet nodig.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Experimenteren is heel normaal op jouw leeftijd. Dat heeft niks met homo te maken. Je bent pas homo als je alléén maar op mannen valt en niks met vrouwen wilt, seksueel.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten