Skip to content
8 reacties
1953 weergaves

Naakte mensen vanuit trein zien

Vandaag zat ik van school terug naar huis in de trein. Ik kijk altijd naar buiten en vandaag zag ik een naakte man in de tuin liggen. T was natuurlijk wel lekker weer dus ik snap het wel, maar t is wel vreemd als er een treinrails zo dicht op je tuin ligt? Ik kon alles zien haha. Hebben jullie ook zoiets gezien vanuit de trein?

18 jaar
1 jaar geleden

8 Reacties

  • Ik weet niet waarom je vindt dat wij hulp zouden moeten krijgen. Er is toch niks vervelends gebeurd en mijn zus mag toch piemels mooi vinden en opgewonden van worden, net zoals veel jongens dat vaak zijn door blote vrouwen. Dat ze dat aan mij liet merken o.a. doordat ze liet zien dat ze heel opgewonden was, wat is daar mis mee?! Wij gaan als broer en zus best vrij met elkaar om en dat is naar mijn idee eerlijker dan al dat stiekeme gedoe en we neuken echt niet met elkaar als je dat misschien dacht!

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @jongen 22

    Sorry maar dat is echt heel raar met je zus. Wellicht moeten jullie hulp krijgen want dit klinkt niet gezond.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet met de trein want daar kom ik zelden in, maar wel toen mijn zus en ik aan het wandelen waren ergens in Overijssel door de bossen en bij een prachtig meertje kwamen. We liepen erlangs en plotseling zaten er blote mensen, jong en oud dus we zagen echt alles heel erg goed, ook dat er een paar jongens een stijve pik hadden. Mijn zus fluisterde of wij ook niet daar konden gaan zitten en zo gezegd zo gedaan. Toen mijn zus naar me zat te kijken kreeg ik zomaar een stijve en dat vond ze wel heeeel erg mooi en liet dat ook merken. Zoiets had ik tot toen nog nooit meegemaakt en het was wel erg fijn en bevrijdend om zomaar in je nakie te kunnen zitten/liggen en lekker streeploos bruin te worden. Overigens, wat is mijn zus mooi!!

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Een ex van mij woonde langs de metro in Rotterdam. Die rijdt daar op een brug, dan kun je zo in die huizen kijken. We hebben die reizigers wel eens wat te zien gegeven, lekker toch. Ze kunnen toch niet uitstappen :P

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Lekker weer vandaag??
    Dat opzich wel maar toch niet om in je blootje in de tuin te liggen? Het was best fris buiten.
    Vanuit een trein heb ik nog nooit blote mensen gezien maar ik zit ook bijna nooit in de trein.
    Onze buren zitten wel vaak naakt in de tuin maar niet met dit weer hihihi.
    En ja dat kan ik dan zien als ik het wil.
    Ik zit ook vaak bloot in de tuin als het lekker weer is.
    En ja dat kunnen de buren dan weer zien als ze dat willen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik moet eerlijk bekennen dat wanneer ik 's ochtends vroeg of' s avonds laat op de trein zit, ik ook wel naar de slaapkamers waar het licht brandt kijk in de hoop op iets pittigs. En stel dat ik langs een spoorlijn zou wonen dan zou ik me (denk ik) ook niet genereren voor de passerende treinen. Wie het niet wil zien, kijkt maar voor zich.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ga bijna iedere dag met de trein als ze rijden maar dan is het nog donker of ik slaap. Voor de rest erger ik me aan mensen die lawaai maken in de trein.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Zomaar een naakte man waar je alles van kon zien. Nee help laat die trein dan maar hard doorrazen. Als het nou een seksy bink van 18 zoals jij was geweest dan mag hij daar wel ff blijven staan. Trouwens voor jou had ik ook wel iets leukers in gedachten.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten