Skip to content
1 reacties
864 weergaves

Stress tijdens mijn stage Logistiek

Dag forum gebruikers

Ik loop momenteel stage bij een transportbedrijf als planner export. Ik merk de laatste tijd van mijn collega's dat ik nog aardig stil ben (wat ik normaal niet ben). Klanten eisen steeds hogere eisen als het gaat om customer service. En de werkdruk wordt steeds hoger. Ook thuis en tijdens het weekend merk ik dat ik me dat ik me vaak onrustig voel. Ik doe elke dag mijn best op stage en probeer mezelf te bewijzen. Dit voelt als een zware druk door de coronacrisis en de situatie op de arbeidsmarkt. Hebben jullie tips om mezelf te kalmeren?

Jullie support wordt zeer gewaardeerd :).

K

21 jaar
4 jaren geleden

1 Reacties

  • Beste K, Je loopt stage en dat doe je om te leren en om ervaring op te doen. Men kan niet van jou verwachten dat jij al functioneert als een ervaren medewerker, dus probeer dat dan ook niet te zijn. Ik begrijp dat jij graag een goede indruk wil maken maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van je gezondheid.

    Blijkbaar ben jij een nogal stressgevoelig persoon en dat betekent dat je daar rekening mee moet houden bij wat je doet. Als planner export jou zoveel stress geeft dat je daar psychische, en later fysieke, gezondheidsproblemen door krijgt dan moet je eens gaan denken. Om te beginnen zou ik eens een gesprek hebben met je stagebegeleider van de school en de persoon die jou begeleidt bij het bedrijf.
    Als stagiair krijg je, neem ik aan, geen volwaardig salaris maar een stagevergoeding. Men kan bij het bedrijf dus niet van je vragen dezelfde prestatie te leveren als een vaste medewerker.

    Deze stage en de problemen die je hebt leren je ook wat over jezelf. Straks, als je klaar bent met je stage en jij je diploma hebt dan ga je werk zoeken. Zoek dan werk dat past bij je karakter en je mogelijkheden. Een stressbaan is dus blijkbaar niets voor jou, dat weet je nu.
    Wat ik er van weet is dat een stage een half jaar duurt en je twee stagebedrijven hebt. Misschien dat de volgende stage wat beter gaat. Ook dat kun je bespreken met de stagebegeleider van school.

    Ik wens je veel succes, en bedenk, je gezondheid is een kostbare zaak. Werken moet je nog heel lang doen, dus doe je best om het een bevredigend onderdeel van je leven te laten zijn.



    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten