Skip to content
18 reacties
4805 weergaves

Met zus op één kamer

Ik slaap nog steeds met m'n zus op één kamer. Ik zou graag wat meer privacy hebben maar dat gaat niet. Soms dan wil ik me aftrekken, maar dan ben ik niet alleen. Hoe pak ik dit aan?

17 jaar
8 maanden geleden

18 Reacties

  • Ha ts, hoe is het nu eigenlijk verder gegaan?

    20 jaar
    18 dagen geleden
  • Tja, het ligt er ook aan hoe vrij jullie ten opzichte van elkaar zijn en je opvoeding speelt ook een rol. Wij zijn thuis naturisten ik heb tot mijn 18e samen met mijn broer van toen 20 op 1 kamer geslapen (we zijn verhuisd en hebben nu elk een kamer). We hebben elkaar dus heel vaak naakt gezien, opgewonden of niet en daar met elkaar over gepraat. Nou vind ik het gewoon erg mooi om een jongen klaar te zien komen dus had er geen probleem mee dat hij zich aftrok en hetzelfde geldt voor hem: hij vind mij erg mooi, zeker als ik me klaar vinger zegt hij en ik hem dan vaak een stijve krijgen zodat hij zich gaat aftrekken. Wij hadden daar geen enkel probleem mee.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Aan je ouders vragen om elk een aparte slaapkamer te mogen hebben.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • @ts heb je nou al een oplossing gevonden?

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Paar jaar geleden zijn we met school naar het buitenland geweest. Jeugdherberg voor de kosten te drukken en met zijn vieren op een kamer.

    Daar was s’nachts een jongen zich in bed aan het rukken. Een van onze kamergenoten heeft dat aan de groep verteld. Nou die klasgenoot heeft het geweten, de hele reis en ook nog erna heeft hij vele flauwe grappen mogen incasseren!

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Heb wel mijn zusje horen vingeren toen we bij elkaar lagen. Ze dacht dat ik sliep maar was best even gek.

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • ik vind het juist wel lekker onder de douche... lekker met de straal erop. Maar goed als dat jouw ding niet is gewoon doen als je zus slaapt. Of gewoon tegen haar zeggen. Ik trek me ook wel eens af als mn vriendin naast me ligt, zijweet dat en vind het prima!

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Toen mijn ouders de slaapkamer van mij zusje (17) hebben opgeknapt, moest zij 2 weken bij mij op de kamer slapen. We zijn niet verlegen voor elkaar, dus we hebben elkaar vaak gezien tijdens het aan/uitkleden. Voor zover ik weet heeft zij zich niet gevingerd waar ik bij was en ik heb mijzelf toen niet op de kamer afgetrokken. Ze heeft toen wel een paar keer een erectie bij mij gezien en vroeg een keer of ik me even wilde aftrekken, maar dat heb ik niet gedaan. Ga gewoon even naar de badkamer TS als je wilt klaarkomen, dat zou ik ook gedaan hebben.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Vingeren lukt mij als ik wat meer opgewonden raakt echt niet stil. Als ikzelf niet lig te kreunen hoor je mijn kut wel soppen, echt wel. En ik kan mezelf dan ook echt wel ruiken. Niet vies, wel duidelijk, geil.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Kan je het ook niet op jullie kamer doen als je zus in de douche is?
    Ik denk ook dat jullie elkaar ook nooit bloot zien.
    Ik, als meisje, vinger soms zonder geluid te maken. Dat is moeilijk, maar ook wel minder lekker. En misschien doet je zus het wel in de douche.
    Het is voor jou ook lastig omdat je wat moet opruimen na afloop.
    Probeer eens met je zus te praten over masturberen. Jullie zijn bijna volwassen en hebben jullie behoeftes.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Nou ik zou het niet echt een prettig idee vinden als ik weet dat m’n broertje in het bed naast mij zich zou liggen aftrekken. Hij moet het natuurlijk zelf weten, maar liever niet waar ik bij ben haha. Ik heb hem sowieso nooit bezig gezien iig

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Kan toch prima terwijl zij slaapt? Of als je heel stil bent, terwijl ze met oortjes muziek zit te luisteren of op haar computer zit of zo?

    En hoe doet zij het dan? Okee, meisjes kunnen het met wat minder heftige fysieke beweging, maar toch.

    Afspreken voor privacy lijkt mij echt bizar: "Kunnen we onze agenda op elkaar afstemmen, zodat ik op die-en-die dag van dat-tot-dat uur mij kan aftrekken? Daarna een uurtje de kamer verluchten, en daarna van dan-tot-dan is het jouw beurt." Ik zie dat nog niet zo direct werken...

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • TS hier. In de douche vind ik het niet echt lekker. Een keertje geprobeerd. In bed is veel lekkerder veel comfortabeler. Ik heb het ook weleens in bed gedaan toen zij lag te slapen. Maar dat was toch een beetje raar achteraf. Hoe zij er over denkt weet ik niet. We hebben het er niet over. Zij is 16. We zijn niet echt vaak alleen, vaak zijn we samen op de kamer.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Kun je niet even naar het toilet/de badkamer gaan? Lijkt me inderdaad lastig om privacy te hebben wanneer je samen op 1 kamer slaapt. Weet je hoe jouw zus er over denkt? Misschien zit zij met dezelfde vraag?

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik zou je vooral aftrekken als je zus er niet is. Natuurlijk moet je het niet doen als ze gewoon ligt te slapen maar ik denk ook niet dat je dat van plan was. Of kijk of je het in de badkamer ofzo kan doen waar de deur op slot kan.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Je kunt je toch aftrekken op de badkamer, in de douche bevoorbeeld of gewoon onder de lakens...

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik weet niet hoe oud je zus is, maar wilt zij soms ook wat privacy? Misschien kunnen jullie een afspraak maken om even alleen te zijn. Maar jullie kunnen het ook in de douche doen.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Hoe doet zij het? Wij kunnen die behoefte misschien wat beter onderdrukken maar hebben dat ook hoor. Wat zijn voor jullie de andere mogelijkheden?
    Wordt er een beetje opener over. Spreek een uur af dat de ander beneden zit of toch weg moet en niet onverwacht boven komt. Maak er daarna leuke grapjes over zoals Ging die lekker.
    Wil je ineens zeg dan zogenaamd benauwd dat je het niet meer kunt laten. We zij allemaal zo. Ik neem aan dat ze jouw stijve ook wel eens ziet, dus misschien moeten jullie het doen met wat minder privacy, je bent haar broer. Je wilt niet de details aan elkaar laten zien, maar dat je het gaat doen en wat, is toch niet zo erg. Maakt het leven een stuk prettiger.

    20 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten