Skip to content
5 reacties
2416 weergaves

mijn broer heeft sex met mijn lief

Ik heb al bijna 8 jaar een lief en zij komt heel vaak bij ons thuis. In het weekend blijft ze ook slapen. Vorige week hoorde ik in de jeugdclub dat mijn broer met mn lief aan t flikflooien was (jawel: hij zat men zn handen onder haar kledij en kuste haar in de nek). Een goeie vriend van me vertelde me dat hij mijn broer ook s - toen ik niet thuis was - met mijn lief op zijn kamer had gezien. Ze lagen op bed en hadden haast geen kleren aan. Ik ben hiervan zeer geschokt. Mijn lief ontkent alles, mijn broer ook. Mijn ouder geloven me maar willen 'er niet tussen komen'. Wie moet ik nog vertrouwen???Ik ben helemaal in de war.Wat zouden jullie doen?

23 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Nah, jongen 20, ik denk dat TS een verstandige keuze heeft gemaakt door het contact te verbreken. Wraak lost niets op en gooit waarschijnlijk alleen maar meer olie op het vuur. Afstand nemen is meestal het beste in dit soort situaties.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Jij moet niet vluchten voor jouw broer je moet hem terug pakken waarmee je hem het meeste raakt. Neem wraak.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dank voor jullie reacties. Het is inderdaad heel weared. Heb intussen flinke ruzie gehad met mn lief. Mijn broer doet alsof er niets is gebeurd en mn ouders zwijgen in alle talen. Ik zie haar nog graag maar ze moet eerlijk zijn. Met mijn broer komt het nooit meer goed. Ik ga beter op kamers wonen en wil niets meer met hen te maken hebben

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Vertrouw op jezelf. Voelt het nog goed om bij haar te zijn, of wantrouw je het hele gebeuren en voelt het niet meer goed..? In het laatste geval, hoe hard het ook klinkt voor je, dumpen... Laat niet over je heen lopen. Een goed lief gaat niet vreemd en wekt ook niet die illusie. Succes en sterkte! Hou me op de hoogte pls.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Lastig. je vrienden kunnen er ook een potje van maken, vergeet dat niet. Als jij je vriendin niet vertrouwt, dat ze de waarheid zegt, moet je het uitmaken. Vertrouwen is de basis van je relatie. Als je het uitmaakt, zie je ook snel genoeg of je broer een relatie met haar krijgt. Als dat zo is, wou ik hem nooit meer zien. Maar onderschat je vrienden ook niet. Sowieso vraag ik mij af in welke kringen jij rondzwerft. Een raar gedoe allemaal.

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten