Skip to content
9 reacties
2717 weergaves

Zusje bang in het donker

Hoi, ik heb een zusje van 15 die echt heel erg bang is in het donker. Heel soms komt ze bij mij in bed slapen. Vroeger hadden we zelfs een maandlang achter elkaar bij elkaar in bed geslapen. Is het raar als broer en zus bij elkaar in bed slapen?

19 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Nee niet raar. Ik heb jammer genoeg niet zo'n goede band met mijn zusje dat dit mogelijk zou zijn. Maar zou het wel een leuk idee lijken. Als wij dat vroeger ook gedaan zouden hebben.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja TS, zoals ik hierboven al aangaf sliep en soms nog ik vaak bij een van m'n zussen. Wij slapen altijd naakt en m'n moeder had gezien dat ik mijn armen over m'n zus heen op haar borst had liggen. Ze zag denk ik net niet maar ik voelde wel dat mijn zus mijn penis vast had en die was natuurlijk zo stijf als maar kon. Ik ben toch weer in slaap gevallen dus weet niet of mijn zus nog met mij heeft geknuffeld. M'n moeder vond het niet vreemd maar juist heel knus en gemoedelijk zoals we daar lagen en heeft al zo vaak mijn stijve penis gezien. Geen probleem hier.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • TS weer hier! Ik ‘knuffel’ ook soms onbewust met mijn zusje. Ik vind dit best wel awkward. Mijn moeder zegt dat ik vaak in mijn slaap mijn arm over haar heen doet of zoiets. Ik werd zelfs paar keer wakker met mijn penis tegen haar kont en dat is voor mij al over de grens. Veel meisjes vinden dat ik overdrijf. Doet iemand anders ook onbewust ‘knuffelen’ met broers of zussen?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • mijn zusje slaapt soms ook bij mij in bed en soms omdat het gezellig is.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is ook de reden dat ik het nooit aan m'n vrienden heb verteld. Ik weet hoe ze reageren op naturisme dus zeker ook als ik zou zeggen dat ik regelmatig met m'n zussen samen sliep. Ze denken maar aan één ding: seks! Op zich niet zo vreemd, maar ze moesten ook eens leren dat er ook zoiets is als genegenheid, warmte en bescherming binnen je familie.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi ik ben TS. Nee, ik vind het niet opwindend of iets dergelijks. Helaas als ik dit aan mijn vrienden vertel, maken ze altijd seksuele grappen omdat ze mijn zusje “lekker geil en schattig” vinden. Ik vind het alleen echt goor als ze dat zeggen over haar. Ik zal eens vragen waarom ze bang is.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee ik heb een broertje die slaapt altijd bij mijn moeder in bed want hij is bang in het donker

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • Op zich niks vreemds. Ik sliep ook vaak bij een van mijn 2 zussen. Hebben jullie iets aan of ben je ook naakt net als wij? Het gaf mij vaak een stijve van opwinding en bij jou?? Nooit problemen over gemaakt, wij zijn naturist en vinden bloot heel gewoon.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Als jullie alleen maar naast elkaar in bed sliepen en er niks sexueels gebeurde is het niet vreemd. Weet je niet waarom je zusje zo bang is?

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten