Skip to content
11 reacties
4282 weergaves

Seksfantasie met je ouders?

Ik vraag me af of dit heel gek is. Ik heb een mega chille dad, en soms als ik me aftrek fantaseer ik dat hij dat bij mij doet. En ook meer dingen zeg maar. Deze gedachten heb ik al heel lang. Ikzelf vind het best weird dat ik dit fantaseer. Ik heb het er wel met me vriend over gehad, en hij vind dit niet zo gek. Wie fantaseer hier nog meer over? Is het echt weird dat ik dit denk?

16 jaar
6 jaren geleden

11 Reacties

  • Het is niet zo gek hoor. Ik ken meer mensen die dit hebben of hadden. Aangezien meeste mensen een bepaalde vorm van liefde voor hun ouders voelen en zij een voorbeeldrol zijn voor hun kinderen is het niet gek dat je je erg aangetrokken voelt naar je vader. Meeste kinderen wilden trouwen met hun vader/moeder toen ze nog klein waren. Wat jij nu hebt is niet gek. Gewoon door blijven gaan en naar deze mensen luisteren. Ik zou het alleen niet verder laten gaan dan dat. Succes!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een goede band met mijn stiefvader. In het begin moest ik aan hem wennen. Bloot is gewoon bij ons thuis dus zien wij elkaar ook bloot. Ik denk en droom ook wel eens dat ik het met hem doe. Dacht dat ik daar de enige in zou zijn.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is niet de bedoeling maar het zijn je gedachte die je niet kunt controleren. Maar het is gewoon niet echt de bedoeling dat je je dat bedenkt. Zijn het geen gedachte zoals die mensen met ocd hebben? Ik weet niet wat jij er van vind maar dat zou het kunnen zijn. Zoek eens iets op over ‘intrusive thoughts’ want met behandeling bij de psycholoog kan daar aan gewerkt worden.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee, wow, jij bent lekker als je zo reageert jongen18. Je oordeelt over iemand die je niet kent. Ik noem zo iemand als jou een schreeuwerd. Fantaseren mag ook al niet meer?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • jij bent fucked up.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey TS hier, en jij bent echt 11? Of maak je hier een 'kleine' vergissing?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey je fantasie is niet weird. Als je hem hebt, dan is het zo. Je kunt het weird noemen, of bestempelen als slecht maar dat is toch allemaal onzin. Ik fantaseer ook over mijn moeder. Een incest fantsie. Ik heb ze ook over kinderen. Dat is ook weird. Ik ben wat heet een Parafiel

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier, ik zag dat mijn topic tig keer is bekeken, en niemand die een reactie plaatst? Ben ik zo mega weird dan of zo?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • OK, sorry dat ik je niet goed begrepen had. Ergens over fantaseren is prima en op geen enkele manier verboden natuurlijk. Je mag denken wat je wil en daar doe je niemand kwaad mee !

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Yo @jongen14, TS hier. Ik vroeg wie die gedachten heeft en wie er misschien over fantaseert. Dat weet ik ook wel dat hij dan strafbaar zou zijn. Mwa, weird is het zeker wel, en omdat het zo mega weird is vroeg ik me dus af wie er ook over fantaseert.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je vader er blij mee is als je het hem vertelt. Het is volgens mij wel degelijk weird en als je vader zou doen wat jij wilt, is dat niet alleen incest, maar ook nog eens zeer strafbaar als het uit zou komen. Sex met een minderjarige is ook als het wel vrijwillig is niet toegestaan.
    Ik vind het zelf overigens wel lekker naar mijn vader te kijken als hij naakt is. Goed gebouwd, veel schaamhaar en van die laaghangende ballen.
    Naar mijn moeder kijken doe ik ook graag. Ze is de enige vrouw die ik tot nu toe in het echt naakt gezien heb. Zij heeft mooie borsten en scheert oksels en kut

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten