Skip to content
5 reacties
298 weergaves

neefje???

GUYSS! ik ben zo boos he! Mijn neefje heeft autisme en daarom pesten ze hem! Mensen sirri laat heb in zijn waarde hij is perf zoalz hij is! Maar niemand snap dat het breekt me zo?? beter pesten ze mij en doen ze normaal tegen mijn neefje hij verdient het niet! Het doet soms wel een beetje anders maar zo is hij gewoon. En anders maakt uniek en uniek is leuk! Als iedereen het zelfde was is er tog ook geen moer meer aan! Mijn neefje is te minsten behulpzaam en lief je kan super veel met hem lachen! Kort om jk hou van hem! En als ik dan iets op insta post een foto van ons twee bijv. Zetten ze er allemaal lach smileys bij en zeggen ze haha wat een sukkel enzo dan denk ik kijk naar je eigen fk rot kop! Laatst was ik zo woedend tot ik een vaas om stoten die kwam tegen mn voet en toen zat er een grote snee in het boede mij niets eens van woede heb ik het alleen maar erger gemaakt ik ging met het glas de wond verder open maken???? ik weet dat ik dom ben maar verder weet ik geen raad help me plzz????

15 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik snap jou probleem. Niet dat ik het zelf heb maar ik vind het verschrikkelijk als iemand niet in zijn waarde word gelaten. Bij mij in de klas zijn er heel veel kinderen die vooroordelen hebben. Hier ben ik de dupe van. Overleg dit probleem met je ouders enje tante en oom. Ik durf te wedden dat zij jou en je neefje zullen helpen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat naar voor hem.. Heeft hij er zelf ook veel last van? Wat fijn dat jij er wel voor hem bent!
    Laat hem zeker zien dat jij oprecht vind dat hij wel aardig en goed en perfect is.
    Vertel hem ook, die pesters, die weten helaas niet beter.. Ze zijn dom, ze zien iemand die anders is dan hun en ze snappen het niet. Dus pesten ze hem maar in de hoop dat hij niet meer anders zal zijn. Die pesters zijn absoluut niet zo omdat ze beter zijn dan hem, ze zijn juist dommer en zwakker..
    Ik hoop dat je neefje zich er niet veel van aan hoeft te trekken en ondanks het onbegrip alsnog gelukkig met zichzelf is.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik snap je compleet ik heb ook autisme

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey, ben een meisje van 16 en ik begrijp je situatie heel goed. Ik vind t egt erg. Want zulke mensen bestaan egt jammer genoeg. Je kunt wel ze erop aanspreken maar niet met uitschelden maar met de juiste woorden. Zoals dat hun broer of broertje het bijv zou kinnen hebben of zij zelf en of zij er dan nog om konden lachen. Dat het wel jou bloed is en dat t jou dus ook pijn doet. Als ze ermee doorgaan dan kun je naar hun ouders ofzo gaan bijvoorbeeld. Maar ik weet niet hoe dat afloopt. Xx M

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Wow... Dat is echt erg dat mensen zo gemeen kunnen zijn! Ik leef met jou en je neefje mee x C

    12 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten