Skip to content
2 reacties
127 weergaves

ik wil weg van huis

Hoi ik wil graag weglopen de reden is ; mijn vader wil zelfmoord plegen en mij ook dood maken. Hij is een psychopaat en slikt meer dan 1200 medicijnen per maand hij is ook depressief en heeft altijd al mijn stiefmoeder mishandeld (mijn ouder zijn al uit elkaar sinds ik 2 was) hij is ook heel agressief. Mijn moeder heeft borderline en is ook depressief. Ik heb nog 1 zus en 3 zusjes en ik had 2 stiefbroers. Ik ben het helemaal zat thuis. Ik heb altijd ruzie en ik ben het liefst alleen ergens buiten. Ik heb een heel slecht verleden gehad met mijn vader. Ik ben vroeger ontvoerd door hem. En ik was altijd heel bang dat hij me ergens zou opwachten als ik op straat was. En dat hij me in elkaar zou slaan. Ik ben namelijk heel bang voor hem. Bij familie slapen is niet echt een optie want de ene familie haat me en de andere hebben het te druk voor me   Help me!   Gr

13 jaar
9 jaren geleden

2 Reacties

  • Hoi
    Ik las het en het klingt niet goed
    Je moet echt wat doen voor je
    Het weet is er al wat ergs gebeurt
    Daarom heb ik wat tips:
    1.bel de kindertelefoon je kunt dan tussen 14:00 tot 20:00
    en het nummer is 0800 0432
    2.vraag om hulp op school zeg het tegen je leeraar
    Of tegen je vriend(in)
    3.ga naar de politie en meld het daar hun doen er ook meteen wat aan
    Ik hoop dat het weer beter gaat
    Gr.een meisje

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat klinkt echt niet goed!   Je thuis hoort een fijne plek te zijn en dat is het absoluut niet, als ik het zo hoor van je! Hier moet je iets mee doen. Je kan op school met de vertrouwenspersoon gaan praten en zeggen dat je situatie thuis zo niet meer kan! Je kan naar het CJG centrum bellen of gaan, en die kunnen je dan per direct helpen als je vanavond bijvoorbeeld niet eens meer thuis kan/durft te slapen! Ga naar de dokter of een familielid die je wel vertrouwd, of vrienden en praat met die ouders! Maar wat echt belangrijk is, is dat je jezelf in veiligheid moet brengen! Het is al super goed dat je dat hier verteld maar doe hier iets mee!   Ik maak mij echt zorgen als ik dit zo hoor. En vergeet niet je hoeft echt niet onder een brug te slapen.. hier in Nederland zijn er heel veel hulpinstanties die eventueel een fijn plekje kunnen geven..! Maar dan moet je wel erover praten en goed aangeven wat je wel en niet wilt.   Het zal echt wel even moeilijk worden maar echt waar.. na regen komt zonneschijn! En ook jij bent dat waard!

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten