Skip to content
9 reacties
3998 weergaves

Is dit aanranding en wat moet ik doen?!

Hoi ik ben c Mijn moeder heefd sinds 2 jaar een nieuwe vriend. ( mijn vader heb ik nooit gekent) ik mag hem opzich wel hij is wel aardig maar soms merk ik wel dat ie per ongeluk? Aan mijn borsten zit als we op de bank zitten of hij denkt dat ik in slaap ben gevallen. Ook snurkt mijn moeder heel erg waardoor hij soms niet kan slapen, de volgende ochtend komt hij dan naar mijn kamer en gaat randome of in mijn bed als ik het niet merk of op de bank in mijn kamer verder slapen. Ik vond dit eerst al een beetje raar en niet zo leuk maar ik vond het niet heel erg. Maar hij werkt ergems bij utrecht en dus woont hij niet echt bij ons en maakte het niet echt uit voor mij omdat ik hem toch niet zo vaak zag ( wij wonen in het noorden ) nu gingen we bij hem op bezoeken en zouden daar 2 nachten blijven slapen. We moesten met zijn drieen in de woonkamer slapen. Toen het later werd gingen we slapen en mijn moeder zat rechts van hem en ik links. Mijn moeder viel als eerst in slaap. Toen wilde ik gaan slapen maar hij deed helemaal zijn armem om me heen. Daarna begon hij met een beetje aan mijn borsten zitten en steeds erger. Toen dwong hij mij soortvan om te draaien om op mijn buik te liggen en hielt hij zijn ene hand op 1 van mijn borstem en andere op mijn kont. Ergens daar na heb ik zijn hand los gekregen en klem gezet zodat hij niet meer aan mijn borsten kon zitten en ben ik gaan slapen. Later werd ik wakker terwijl hij door mijn broek heen rondjes om mijn anus aan het doen was terwijl hij stoot bewegingen tegen mijn zij aan maakte later probeerde hij me te vingeren en toen deed ik maar alsof ik half wakker werd en wilde verliggen maar hij hield me vast en bleef maar zeggen nee wacht even nog een beetje nog een beetje en toen zei ik nee en draaide me om. Toen stond hij op en ging naar een andere kamer en heegd daar de rest van de nacht geslapen. De volgende nacht durfte ik niet meer te slapen. Hij probeerde wel weer eem beetje aam mijn borstem te zitten maar voor de rest niet. Is dit aanranding of had ik gewoon watduidelijker moeten zijn? Heb ik iets fout gedaan???

14 jaar
5 jaren geleden

9 Reacties

  • fijn dat het een soort van goed is gekomen. bel als je advies nodig heb of als je iets aan iemand wil vertellen gewoon de kindertelefoon. als je er aan toe bent zal ik als ik jou was je moeder het gewoon vertellen

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • hey update van TS hier.
    ondertussen is mijn moeder niet meer in een relatie met hem... hij heeft nog 1x geprobeerd aan me borsten te zitten maar daarna heb ik hem gelukkig nooit meer gezien. ik heb wel nog steeds niks verteld en ga het denk ik ooit nooit doen. ik kwam er achter dat één van mijn vriendinnen ook iets soortgelijks heeft meegemaakt en nu voel ik m wel iets minder alleen. wat niemand echter weet is dat ik er nog steeds veel last van heb. ik kon het een tijdje negeren maar ik blijf zijn stem horen en zijn handen voelen. hij is in mijn gedachtes en in mijn nachtmerries. en toen ik ( volledig vrijwillig) met mijn huidige vriendje in bed lag gewoon knuffelen en film kijken legde hij zijn hand op mijn kont en was het enige waar ik nog aan kon denken die smerige handen die eerder daar hadden gezeten. ik hoop dat ik er ooit over heen kom. groetjes TS

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is aanranding.

    Straks gaat hij verder en verkracht hij je.
    Jou lichaam is van jezelf en daar hoort hij vanaf te blijven.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Vertrouw maar even op je vriendin en vriend. En anders nog steeds gaan schreeuwen als hij wat doet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo hier TS ... ja nouja hij is hier nog niet weer gesweest... maar ik heb het verteld aan 1 van mijn beste vriendinnen en mijn beste vriend... mijn vriendin zegt dat de volgende x dat hij er is of als hij zich vreemd gedraagd ik naar haar toe moet komen en gewoon daar blijf ( ze woont 2 straten verweg). Ik weet dat dit niet echt een oplossing is maar ik kan het echt niet vertellen... maar zei steund me heel goed en mijn beste vriend weet dat ik weer paniek aanvallen krijg en als ik ze heb kalmeerd hij me weer. ( had vroeger ook al last van paniek aanvallen maar dat werd net weer beter, samen met zelfbeschadeging en nog wat dingen) ik weet niet wat ik anders kan doen... ik ja idk

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan TS
    Hoe gaat het op dit moment met je. Zit hij nog steeds aan je of heb je het aan je moeder kunnen vertellen? Laat het ff weten of je nog hulp nodig hebt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik snap dat je het moeilijk vind om het te vertellen, maar je wilt ook niet dat hij steeds aan je lichaam zit. Het was wel goed om hem in zijn ballen te raken. Ga bij een volgende keer toch maar eens schreeuwen dat hij van je borsten moet afblijven en hopelijk hoort je moeder het dan. Kan je niet gaan praten met een ander familielid om te vragen wat je moet doen?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet niet of ik het wel kan vertellen... ze heefd sinds mijn vader 14 jaar geleden nog niet een nieuwe vriend gehad en hij maakt haar blij... ik heb niet zo'n goede relatie met mijn moeder maar ik wil alsnog dat ze blij is... en als ik het dan zou vertellen zal ze me niet geloven. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Vandaag was hi jer weer en hij probeerde weer subtiel aan mijn borsten te zitten maar daarna wilde ik hem weg duwen en toen gingen we soort van half worstelen omdat ik weg wou en hij dacht dat het een grapje was ofzo waarnaar ik hem in zijn noten sloeg en toen liet hij me los.. nu is hij en mijn moeder boos op me omdat ik gemeen aan het doen was maar eigelijk was ik gewoon bang...

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is aanranding.Je moet het tegen je moeder zeggen dat hij aan je borsten en je kont zit. Straks zit hij ook nog aan je vagina en voor je het weet wordt je verkracht. Je moeder zal het eerst nog niet willen geloven, Dan moet je de eerstvolgende keer dat hij aan je zit keihard gaan gillen dat hij van je af moet blijven. Ook al is het in de nacht. Zorg er ook voor dat je nooit met hem alleen bent, want dan gaat hij misschien wel wat ergs doen. Hij is gewoon een viespeuk en moet van jouw lichaam afblijven. Sterke met alles en praat er met iemand over.
    Hou ons op de hoogte. Xxx

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten