Skip to content
38 reacties
14606 weergaves

ervaring met massage (1)

Vorig jaar zomer was ik met mijn ouders en mijn broertje op vakantie in Bali, Kuta waar we verbleven in het Ramada Bintang Bali Resort. In de 2e week van deze vakantie heb ik me daar laten masseren in een van die salons die je tegenkomt als je naar het centrum loopt. Die masseuses zitten aan straat en vragen aan iedereen of die een massage wil. Mijn ouders hadden in het resort al eerder een massage gehad en zeiden tegen me dat ik dat ook moest laten doen omdat het zo fijn was.
Op een ochtend liep ik naar het centrum zogenaamd omdat ik nog wat wilde kopen en mijn ouders bleven in het resort. Maar in werkelijkheid wilde ik me dus laten masseren. Onder mijn jurk had ik mijn bikini aangetrokken en ik was niet van plan om die uit te doen. Bij een van die masseuses die me wel aardig leek bleef ik staan om te lezen wat er op de borden allemaal stond. Ze zag me en vroeg ‘massage ?’ Ik knikte en vroeg ‘full body, how much ?’ Ze wees op het bord waarop de bedragen in Rupiah stonden en de tijd daarbij dat het zou duren. Ik kon kiezen tussen een half uur en een heel uur. Erg duur was het niet en daarom koos ik een heel uur en zei haar ‘allright, one hour’. Ze stond op en nam me mee naar binnen waar ik eerst moest betalen. Daarna liepen we door naar een kamertje waar een massagetafel stond en daarboven een ventilator aan het plafond. Ze legde een laken op de tafel en zei ‘please undress’. Ik trok mijn jurk uit en wilde op de tafel gaan liggen maar ze vroeg ‘bikini out?’ Ik zei ‘no’ en ging met bikini aan op de tafel liggen op mijn buik. Ze begon met masseren van mijn schouders, nek, armen en hele rug waarbij ze toch mijn topje losmaakte. Ze gebruikte een heerlijk geurende olie en ik raakte aardig ontspannen. Ook mijn voeten en benen kwamen aan de beurt en terwijl ze langs mijn benen naar boven masseerde kwam ze met haar handen aan de binnenzijde van mijn dijen tot aan mijn kruisje. Ik vond het niet onaangenaam maar liet dat uiteraard niet merken.

17 jaar
5 jaren geleden

38 Reacties

  • Wat maakt dat je je ervaring hier post? Vond je het verwarrend dat je het niet onaangenaam vond?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Doe aan voetbal,het is bij ons heel simpel want je kan er voor kiezen of je gemasseerd wil worden,als je geen schoon extra broekje bij je hebt krijg je er een van de masseur anders kan je geen massage krijgen

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19 doet je broer het vaker dan alleen bij jou? Ik zou het wel eens willen voelen. Jouw vriendinnen weten toch ook wel hoe je om moet gaan met borsten? Wat deed je broer beter?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @j.20; nou, dat weten we dan ook weer.
    Btw. het is 'alhoewel' om je verhaal kloppend te maken en niet 'ofwel'.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • In onze Karate club hebben we ook een professionele masseur die ons massages aanbiedt. Ik laat me na harde trainings ook graag eens masseren. Je hebt de keus: met een handdoekje om je heupen of helemaal naakt. Ikzelf laat het gewoon naakt doen (we douchen na de training zowiezo allemaal naakt).
    Als hij dan mijn billen masseert krijg ik al een stijve (billen zijn ook spieren), en dan op mijn rug lig en hij mijn bovenbenen tot aan mijn ballen masseert, ben ik natuurlijk al helemaal stijf. Hij trekt er zich natuurlijk niks van aan en doet zijn job, ofwel hij wel met zijn handrug tegen mijn zak wrijft.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb me meermaals laten masseren door een vriendin, ook mijn borsten, maar de laatste keren door mijn iets oudere broer die er voor geleerd heeft. Ik moet zeggen dat hij veel respectvoller met mij om gaat dan mijn vriendin en ikzelf met elkaar ooit zijn omgegaan. Heerlijk dat ik zo'n broer heb en heerlijk zoals hij mijn hele lijf masseert. Ik weet dat ik wat dat betreft me gelukkig mag prijzen dat dit zo kan en gaat.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Bestaan er ook speciale borstenmassages? Ik wil dat wel eens proberen maar weet niet waar dat is en of het wel eens bestaat. Ik wil alleen een masseuze

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik droom van een lekkere massage. Van een ondeugend iemand die net te ver gaat. tenslotte geef ik me helemaal en degene die mij masseert ook. Wakker! Het was maar een droom.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb onlangs best wel een vervelende sportmassage beleefd en kon mezelf niet goed ontspannen wat wel de intentie van een sportmassage zou moeten zijn en dit alles omdat we een nieuwe masseur hebben die dan dicht bij de erogene zone komt kreeg daar gelijk een erectie van wat niet mijn bedoeling was gelukkig negeerde hij dat maar voor mezelf een schaamte gevoel van heb ik jou daar.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ga niet namens anderen praten, verkondigen of wat dan ook. Ik zeg alleen wat ik ervaar, hoor, zie en weet. Verder moet ieder zijn ding natuurlijk doen, doe ik ook. Ik wil geenszins iemand van overtuigen want dat is nergens voor nodig. Als jij kriebels krijgt van mijn manier van schrijven, het zij zo. Soit!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • j.22; als jij zelf overtuigd bent dan is het toch prima. Mij overtuig je niet. Ik krijg altijd wel kriebels als mensen ineens en ongevraagd namens anderen gaan praten of gaan verkondigen wat 'de meesten' vinden/zeggen/doen. Maar doe gwn je ding. Helemaal goed.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Tja meisje van 19, allereerst even te zeggen dat ik zelden of nooit met gays werk. Ook heb ik niet gezegd dat iemand het als een stimulans zou ervaren. Vervolgens moet ik toch even kwijt, dat ik met diverse mensen uit de verpleging heb samengewerkt. Mijn doelgroep is naar mijn idee behoorlijk breed en omvat vrijwel alle lagen van de bevolking. Bovendien heb ik jaren samengewerkt met iemand die een zeer druk bezochte shiatsu praktijk had. Representatief genoeg?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • j.22; dat hangt er dan met net vanaf welke jouw doelgroep is. Als jij bv. overwegend met gay-mannen zou werken, dan zullen die idd best vaak bij jou een erectie krijgen. En ook een vriendelijk tikje tegen hun penis eerder als stimulans ervaren dan anders.
    Maar als je verpleegster bent in een zkhs dan is jouw doelgroep veel meer representatief voor de hele samenleving. De ervaring van verpleegsters vind ik dus geloofwaardiger als gemiddelde voor de hele samenleving.En in de setting van een zkhs zullen mannen die van een verpleegster tijdens een wasbeurt dat beslist niet ervaren als een stimulans. Tenzij ze weel een hele grote plank voor hun kop hebben.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @m.19, na een 4 jarige opleiding voor therapeut en ca. 5 jaar massages geven en krijgen weet je wel een klein beetje over mensen en massages. Als dat niet zo zou zijn, kun je beter geen therapeut en ook geen masseur worden. Ik spreek bovendien niet voor anderen want ieder mens is uniek, maar kan wel enigszins namens anderen spreken (o.a. medecursisten en andere therapeuten).

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j.22; hoe kan het dat jij hier ook namens en voor anderen spreekt? Hoe weet jij nou hoe het over het algemeen is en hoe de meesten reageren. Ik denk dat je alleen voor jezelf kan spreken tenzij je hier harde vewijzen voor hebt.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja meisje van 19, dat klopt maar werkt niet altijd. Sommigen krijgen er juist helemaal een keiharde stijve van, maar over het algemeen ja, bij de meeste wordt ie dan slap(per).

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • haha @meisje 19; mijn moeder was vroeger verpleegster in het zkh. En zij vertelt ook wel eens dat het toen normaal was dat als ze patiënten moesten wassen en een man daarvan ook een erectie kreeg, zij dan ook een venijnig tikje tegen de penis gaven. Die waren dan ook gelijk genezen....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb weleens gehoord dat vrouwen die masseren een man die een stijve krijgen dan even een kleine 'tik' teken zijn lul geven met hun vinger waardoor de erectie snel weggaat.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • wij hebben gwn een jongeman als masseur op de voetbal na of voor de wedstrijd kan je bij hem terecht voor een massage,standaard moet je van hem een sport/voetbalbroekje aan hij heeft altijd schone voor je,en ja om eerlijk te zijn krijg ik ook weleens een (ongewilde)erectie daat schenkt hij gwn geen aandacht aan!!!!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Op de voetbalvereniging van mij kan je massage op afspraak maken voor of na de wedstrijd maar alleen door een man je moet verplicht een schoon voetbalbroekje aan bij ons zijn dat errea broekjes die je met een koortje vastmaakt,lastig voor mij is dat ik ook weleens tegen mijn zin in een stijve krijg die masseur zegt dat dat wel vaker voorkomt bij jongens zelf doet hij er niets mee door het te negeren.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten