Skip to content
2 reacties
2989 weergaves

Verkracht met mes op mijn keel

Twee jaar geleden is er iets ergs gebeurd. Maar ik heb er nog nooit met iemand over durven praten.. Ik werd op school erg gepest en geslagen en geschopt en zelfs bedreigd met de dood en ook opgewacht door mijn hele klas. Maar er is een jongen die ik nog ken van de basisschool hij probeerde mij te dwingen naaktfoto's te sturen maar ik weigerde hij zei dat als ik ze niet zou sturen ze me op school verrot zouden slaan (hij kent hun namelijk erg goed). Ik zei doe je best maar ik stuur niks. Dit had ik achteraf gezien beter niet kunnen zeggen.. Het was s'avonds en kwam net terug van een vriendin en wilde na huis gaan tot er opeens iemand achter mij opdook en een mes op mijn keel hield. Het was die jongen van bij mij op de bassischool.. Hij zei dat als ik een kick zou geven hij mijn strot zou doorsnijden. Hij sleepte me na afgelegen paadje hij begon me aan te raken op plekken waar ik het niet wilde ik smeekte hem te stoppen maar hij zei dat als ik nog een woord zei hij mijn keel zou doorsnijden. Ik durfde geen woord meer uit te brengen.. Hij begon me te verkrachten. Hij zei tegen mij ik wist wel dat ik je klein zou krijgen en dat ik voortaan moest doen wat hij vroeg dat hij anders me anders wist te vinden en dat dan de zijne zou zijn. Hij appte me dus meteen weer voor die naaktfoto's met tranen in mijn ogen heb ik het dus maar gedaan ik haat mezelf er nog steeds om. Maar nu zit ik met een ander probleem mijn stiefvader is veroordeeld voor seksueel misbruik van mij. Maar die jongen appte me dus pas geleden nog en zei ik heb nog leuke foto's van jou en die zou ik zomaar per ongeluk online kunnen zetten en doorsturen. Maar ik ben bang dat als dit na buiten komt ik gezien word als een hoer en dat ze denken dat dat van mijn stiefvader mijn eigen schuld is geweest. Ik weet gewoon echt niet meer wat ik moet doen ik ben gewoon zo bang..

17 jaar
6 jaren geleden

2 Reacties

  • Wat vreselijk dat je dit allemaal hebt meegemaakt, TS. Ik schrok echt van je verhaal.

    Misschien is het eng, maar ik denk dat het toch het beste is om dit bij de politie te melden. Ik weet niet of je de berichten van die jongen bewaard hebt, maar zo ja, dan heb je zelfs hard bewijs dat hij je bedreigd en gechanteerd heeft. De politie hoort je te beschermen in zo'n situatie.

    Als je dit niet meteen durft, kun je ook eens om advies vragen bij de Kindertelefoon: dat is helemaal anoniem. Als je liever 'in het echte leven' met iemand praat, kun je ook terecht bij je mentor op school of bij je huisarts (die heeft zelfs beroepsgeheim). Misschien heb je ook nog andere familieleden die je vertrouwt.

    Ik wens je heel veel sterkte.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo, ik heb je verhaal net gelezen en ik schrok ervan! Ik begrijp dat je bang bent en dat je denkt dat mensen je gaan raar aankijken. Maar ik zou naar de politie gaan, en daar je hele verhaal doen. Vanaf het moment wat er is begonnen met die gozer die jou aan heeft geraakt terwijl je dat niet wilde. Geef alles wat je weet over hem aan de Politie. Wees niet bang om het te vertellen, hoe moeilijk het ook is! Is er iemand in je familie/vrienden die je 100% vertrouwd? Neem diegene mee voor een back-up!

    Ik hoop dat je snel weer boven water komt, en dat je weer een normaal leven kan leiden die jijzelf in handen hebt!

    Groetjes, en veel sterkte!

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten