Skip to content
8 reacties
12691 weergaves

Verkracht in tent op vakantie door een man.

2 dagen geleden lag ik in mijn tent op een naturisten (naakt) camping. Ben dus nu op vakantie in zuiden van Frankrijk. Ik ben daar met mijn pa en een vriend van hem. Ze waren aan het wandelen hadden een lange bosroute gepakt. Ik wou niet mee dus lag wat te appen met mijn GSM. Het is warm daar wou vlug even in de doucheruimte fris wassen. Daar stond een man best groot naar me aan het kijken . Ben gauw maar weer terug naar mijn tent. Ik was in slaap en opeens voelde ik een hand op mijn mond . Het was die man die ik eerder zag. Ik had super angst hij had een mes bij zich. Hij zei in Engels dat ik moest doen wat hij wou anders he kill me!! Mijn handen werd met een touw vastgebonden. Hij trok mijn boxer uit gaf me een klap in mijn face. Ik piste van angst plaste op de grond hij lachte gemeen. Hij zat aan mijn piemel nu. Hij had die in zijn mond hij bijtte op de eikel. Het deed pijn ik kreeg een stijve. Wou dat echt niet maar het gebeurde. Hij was me aan het pijpen ik liet hem maar doen . Bang dat ik een mes steek kreeg. Ik wou niet klaarkomen maar hij zat met zijn handen overal aan me. Het gebeurde hij slikte alles door die vieze man. Toen moest ik op mijn buik liggen hij zei dat ik relax moet zijn anders deed het pijn. Ik voelde me homo toen hij zijn pik tussen mijn billen stak. Het was een raar gevoel maar best lekker. Niet dat ik dat echt verwacht had van een verkrachting. Hij maakte me los en ik moest mijn mond dichthouden . Anders vermoord hij me daarna. Ik schaam me over alles. Ik had een stijve en zaadlozing. Dat ik niet sterk genoeg en man genoeg was om hem van me af te slaan. Ik ga dat niet vertellen aan mijn pa. ik voel me zo slecht erna. Wat moet ik doen vrijdag gaan we met de auto terug naar Nederland?

15 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Jongen 15; Wat vreselijk dat dit je is overkomen. Probeer het in elk geval aan iemand in je omgeving te vertellen die je vertrouwt; hopelijk je ouders. Die man had dit nooit mogen doen. Dat je sommige dingen toen het gebeurde lekker vond voelen kun je niets aan doen; het gaat erom dat je het niet wilde en gedwongen werd. Je kon niets doen omdat je bedreigd werd. Je hoeft niet te vertellen dat je het lekker vond voelen. (Ook al kan dat inderdaad puur en lichamelijke reactie zijn geweest) Je kunt ook alleen zeggen dat je bang was en niets ertegen kon doen, wat ook zo is. Meld het aan alsjeblieft aan je ouders (desnoods via een briefje als je het niet recht in het gezicht durft) en het is ook belangrijk dat je snel naar een huisarts of naar de GGD gaat voor een soa en hivtest. Bij de GGD kan het helemaal anoniem. Hoe sneller hoe beter ze je kunnen helpen als je wel iets zou hebben opgelopen. Vertel als je kunt je verhaal aan de verpleegkundige die het onderzoek doet. Je bent bij de GGD helemaal anoniem en ze zullen je goed helpen, voor je gezondheid, maar weten ook goed hoe je met zo’n nare ervaring om kunt gaan. Ga naar GGD.nl. Maak anders een afspraak bij je huisarts. Heel veel sterkte! Laat je weten hoe het nu gaat en of je het iemand hebt durven vertellen?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is erg naar en juist daarom is het belangrijk dat je erover praat. Als je een trauma hebt opgelopen kan je het besten meteen daar hulp voor krijgen. Het is belangrijk om te weten dat de relatie met jouw vader niet zal veranderen, het zou zelf sterker kunnen worden. Verder kan de man nu nog opgepakt worden, bij de camping moet je namelijk je ID laten zien. De meneer kan jouw nu geen kwaad meer doen maar jij kan wel zorgen dat hij bestraft wordt en nog belangrijker: dat hij dit niet meer bij andere kan doen. Misschien is het een idee om je vader te vertellen dat je verkracht bent via een berichtje zodat je het niet meer terug kan draaien en hij erover kan beginnen. Iedereen begrijpt volledig waarom jij er niet over wil praten, dat zouden zei waarschijnlijk ook niet willen en ze zullen hier ook rekening mee houden. Wat ook belangrijk is is dat hij volledig in de fout zit dat jij een erectie of lekker gevoel kreeg verandert helemaal niets. Ik hoop echt dat je het tegen een volwassene vertelt want dat zou echt de beste optie voor jouw zijn.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 15, je bent geen verkracht mietje,maar een gewone jongen die dit overkomen is, kan iedereen in principe gebeuren,het was een volwassen sterke man die daarom fysiek sterker was dan jij die nog niet volgroeid is.
    Je kunt ook gewoon aan je pa vertellen dat hij jou verkracht heeft, die details kun je weg laten, en de politie zal het zo ook wel begrijpen.Verstandig dat je er toch over denkt een arts te bezoeken, dat er bloed vrij kwam is eigenlijk normaal, want je hebt of had een wondje,wat begrijpelijk is.Dan jongen 17 jouw verhaal ligt anders, natuurlijk die trainer was fout en het was een verkrachting, hij heeft geluk gehad dat jij hem niet aan gegeven hebt bij de politie. Dat hij getrouwd is en 3 kids heeft vind ik ten opzichte van zijn vrouw bedrog,maar wil daar niet op ingaan, heb zoiets,wat vind je zelf,en wat denkt hij eigenlijk. Dan je zegt dat je genoot, vind nogmaals dat die trainer fout is, maar over dat genieten, hij was een bekende voor je en dat was die verkrachter niet van jongen 15, die ook nog met een mes dreigde, dus het was wel allebei een verkrachting maar met een groot verschil, uit jouw verhaal lees ik geen bangheid zoals hij mee gemaakt heeft, dan je liet het toe, waarom,toch een zekere angst of verbazing denk ik, en misschien wist hij dat jij hem een mooie man vond? maar hij had het recht daarom nog niet om jou te pakken.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik begrijp jouw punt niemand hoeft dit te weten!! Je weet ook niet hoe je pa erop gaat reageren. Mischien zo van.. Je hebt toch wel iets kunnen doen ? Dan ga je nog schuldiger voelen dan ervoor. Of ik ervaring heb met gedwongen homosex? Ja bent daardoor bisexueel geworden. Is in je kont laten neuken fijn ? Jij vond het best lekker.. zal ik je ook vertellen waarom. In je anus zit de prostaat die geraakt wordt dus gemasseerd door de eikel van jouw verkrachter. De prostaat is een erotische erogene zone net als de clitoris. De prostaat maakt voortdurend zaadvloeistof aan. Tijdens het neuken ga je het voelen een bijna orgasme sensatie. Sommige mannen komen daardoor klaar. Wat altijd gebeurt is bij anaal sex dat je penis stijf wordt vanzelf en dat je veel voorvocht en prostaat vloeistof gaat lekken.( druipende eikel) Ik was 14 jaar toen ik door de voetbal trainer onder de douches gepakt werd van achter. Iedereen was al weg daar ik eerst hem moest helpen met spullen opruimen. Was het lekker ja ik kreeg een erectie.. was het verkrachting ..ja maar ik liet het toe. De trainer vond ik altijd super met een mooie body. Ik ben geen alpha man hij wel ..ik liet me door hem domineren. En het raarste van alles is dat die vent getrouwd is en 3 Kids heeft!!! Ik ben meerdere keren daarna vrijwillig in het geheim met hem naar bed geweest. Ik ga ook niks vertellen maak zijn huwelijk kapot. .

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik moet naar een arts gaan denk ik jongen van 18 jaar. Hij was me aan het neuken zonder condoom. Hij deed het eerst rustig aan chill en dan steeds harder en dieper. Het voelde op dat momentje lekker geen pijn. De verkrachter had best een grote penis. Ik denk dat ik een wondje in mijn anus hebt gescheurd of zo. Toen hij weg was ik was naakt lag ik op het luchtbed. Paar minuten later voelde ik dat zijn sperma uit mijn gat kwam. Er was iets van bloed tussen het witte slijm. Ik ben bang voor HIV of SOA. Maar ik wil dit niet aan mij pa vertellen of politie. Dan moet ik details zeggen. Ik voel me zwaarklote depri. Als een verkrachte mietje .

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jammer dat je dit niet direct gemeld hebt bij de eigenaar van de doche's,waarschijnlijk dus de camping eigenaar, die weet misschien wie hij is en kan of kon hij gepakt worden, dus zou het nog doen. Dan toch aan je vader vertellen, je hoeft niet in details te treden want die bedreiging met dat mes was al erg genoeg. Dan dat je een stijve kreeg is niet jouw schuld,is gewoon een reactie op angst en de spanning,want leuk was het niet. Toch misschien met je pa bespreken om naar een arts te gaan voor controle, en die heeft echt een beroepsgeheim. Dan bel eens met de jongeren/kindertelefoon,gratis en advies wat je misschien nog meer kunt doen, niet mee blijven rondlopen,en een schuldgevoel is al helemaal nergens voor nodig, vind het echt rot voor je dat dit jou is over komen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Heftig @jongen15. Ik las je hele verkrachtings verhaal en ik moest huilen. Mij is dat precies ook dus ongeveer gebeurt. Ik had alles direct aan mijn ouder en de politie verteld. Kreeg ook door een arts een lichamelijk onderzoek. Er was DNA van hem gevonden een match met die in de databank. Hij was een zware crimineel en ik had echt geluk gehad. Opgespoord en hij zit vast. Vertellen en AANGIFTE DOEN! Het helpt.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo wat erggg rn dat op vakantie. Het is jouw schuld niet ten eerste. Ten tweede je hoeft je niet te schamen de homosex met man. Het is gewoon verkrachting niet goed te praten. Je zit in de puberteit en dan reageert je body nog sneller op seksuele aanrakingen!! Ook al wil je het niet door puur stimulatie wordt de penis stijf. Juist door angst kom je nog sneller tot ejaculatie. Je body reageert op de sex prikkels je hersenen zegt ik wil dat niet. Je voelt je daarna zwaar klote en mischien wel depressief . Ga het gewoon vertellen aan je pa hij begrijp jou zeker. Niet schamen zeg gewoon dat hij je tot orgasme bracht. Denk zeker als je beschrijf hoe de man uit zag hij gepakt gaat worden. Hij was op de camping dus ik denk een bezoeker onder die douche!! Heel veel sterkte jongen van 15. Kusje xxx

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten