Skip to content
14 reacties
12406 weergaves

Nichtje op vakantie

Wij gaan altijd samen met twee andere families op vakantie. Mijn nichtje is nu 10 jaar en afgelopen zomer wilde ze altijd met mij omkleden als wij naar het zwembad gingen. Dan kwam ze bij mij in het omkleedhokje en ze vond het heel spannend om haar naakte spleetje aan mij te laten zien en dan voelde ze ook aan mijn plasser. Ik zei dan dat ik het niet wilde maar ze deed het toch. En snachts sliep ze in mijn tent en dan sliep ze naakt en wilde ze ook dat ik naakt was. Omdat haar ouders vaak naakt zijn thuis heb ik het gewoon gedaan maar van het een kwam het ander en ze kon het niet laten om aan mijn plasser te voelen en dat deed ze dan wanneer ik sliep. En zo gebeurde het dat ik tijdens mijn slaap klaar kwam omdat ze er niet vanaf kon blijven. Nu gaan haar ouders naar een naturisten camping in Nederland met pasen. Het is te koud om naakt buiten te zijn maar wel naakt binnen. Mijn nichtje heeft haar ouders de kop gek gezeurd dat ik ook mee ga en dat is buiten mij om al besloten. Dan loop ik straks de hele week naakt rond en haar ouders zijn nogall vrij in de opvoeding en die vinden het oke dat ze gewoon aan mijn plasser voelt. Maar ik voel mij dan ongemakkelijk. Ik durf eigenlijk niet mee te gaan met hun op vakantie.

14 jaar
7 jaren geleden

14 Reacties

  • Een hele moeilijke en op veel fronten steeds onwaarschijnlijkere situatie. Ervan uitgaande dat dit wel echt is, wil ik de topicstarter een advies meegeven; hou het passief en stribbel wat meer tegen. Het blijft jouw lichaam waar jij de baas over hoort te zijn en geen (veel te vroeg) oversekst nichtje die van haar ouders geen opvoeding krijgt. Weten je eigen ouders hier eigenlijk al van af? Zo niet, vertel het ze hoewel het niet snel meer geloofd gaat worden ben ik bang.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Het naakt lopen went wel.
    Zolang het alleen binnenshuis is.
    Maar als mijn nichtje zich savonds op de bank gaat liggen vingeren dan krijg ik er wel een stijve van en dan kan ze helemaal niet meer van mijn harde plasser afblijven.
    Ik schaam mij nu niet meer als ik dan klaarkom en ik word er steeds meer opgewonden van.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • dit is serieus aanrading vind ik wat ze doet ik zou gewoon niet meegaan als ik jouw was want heb je het ook al tegen je ouders gezecht

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb een tante die het juist een moeilijk onderwerp vindt, zij vroeg mij (mijn oom is er niet meer) of ik haar zoontje wilde voorlichten over aftrekken en zo. Mijn neefje (nu 12, toen 11j) logeert vaak bij ons, we kennen elkaar dus wel goed.
    Dus heb ik hem een hoop verteld, en hij vroeg of ik het kon laten zien, en net als jouw nichtje begon hij te friemelen met mijn piemel (we lagen in bed). Toen heb ik eerst bij hem voorgedaan hoe je je moet aftrekken, maar hij was nog te jong voor sperma, en toen heb ik mezelf afgetrokken tot ik kwam.
    Het was leuk om te zien hoe hij keek, helemaal onder de indruk, lol.
    Sindsdien masturberen we vaker samen (maar bij hem komt er nog steeds niets uit).

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • OK, als je het maar niks vindt moet je dat gewoon zeggen. Als je tante en je nichtje gewoon door willen gaan dan moet je toch je moeder maar vragen of je niet naar huis mag gaan, ondanks dat ze het druk heeft.
    Maar ik kan me ook voorstellen dat je het wel spannend vindt allemaal, en dat je je schaamt omdat je zoveel openheid niet gewend bent. Het lijkt me dat het niet nodig is om je te schamen, want het is daar in huis gewoon om zo open met seks bezig te zijn, maak ik uit je woorden op.
    Dus als je je over dat ongemakkelijke gevoel heen kunt zetten ga je misschien wel lekker genieten van wat je nichtje met je plasser doet, en mogelijk nog leuke dingen meemaken met je tante ook :-)
    Ik ben wel een beetje jaloers op je hoor!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • netzo geil toch

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn oom ziet en hoort niks en die heeft helemaal geen verantwoording voor het gezin.
    En mijn tante moedigd mijn nichtje gewoon aan.
    Mijn tante is zelf een hetebeest.
    Zo noemt mijn moeder haar altijd, niet waar ze bij is natuurlijk maar alleen tegen mij.
    Met een hetebeest bedoeld mijn moeder een vrouw die de hele dag seks moet hebben en als ze dat niet krijgt dan is ze niet te genieten.
    Volgens mij is mijn nichtje net als haar moeder.
    Savonds laat mijn tante altijd het bad vollopen zodat wij samen in bad gaan.
    Mijn nichtje vindt het heerlijk om zichzelf te vingeren en als wij dan savonds op de bank zitten dan doet mijn tante net zo hard mee. Nou dan weet ik echt niet meer waar ik moet kijken hoor.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Oké, goed voor haar seksuele ontwikkeling... Willen haar ouders dan dat ze denkt dat het normaal is om aan andermans geslachtsorganen te zitten? Feitelijk voeden ze haar op met het idee dat een misdrijf normaal is, want ja, wat ze doet ik eigenlijk gewoon aanranding.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Omdat mijn vader nu voor zijn werk in het buitenland is en mijn moeder het te druk heeft logeer ik nu voor langere tijd bij mij oom en tante. Mijn nichtje kan dus niet van mij afblijven en mijn oom en tante vinden het allemaal hartstikke leuk. Ze mag van haar moeder ook gewoon aan de plasser van haar vader voelen. En dat doet ze dus ook bij mij. De eerste dag dat ik bij hun was zaten wij op de bank en ze begon eerst met haar vader te knuffelen en die is het gewend. En toen begon ze met mij te knuffelen en omdat ik meteen een stijve kreeg ging ze er aan voelen en niet alleen maar voelen maar ook mij echt bevredigen en toen kwam ik klaar. Haar ouders zeggen dat het goed is voor haar seksuele opvoeding. Net als ze smorgens bij mij in bed kruipt. En dan doet ze het ook. Ik voel mij niet schuldig omdat zij altijd begint en omdat haar ouders het gewoon vinden. Maar als ik dan ben klaargekomen dan schaam ik mij altijd.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 14; dat nichtje randt hem (buiten haar eigen weten) gewoon aan. Dat is niet oké. Pas als de topicstarter er zelf geen problemen mee heeft, mag dat nichtje hem pas aanraken en eerder niet. Dit gaat over persoonlijke grenzen. De topicstarter voelt zich er ook niet prettig bij om zich naakt te vertonen. Nou en? Dat zijn zijn grenzen. Natuurlijk geloof ik dat naaktlopen prettig en bevrijdend zijn, maar je moet dat pas doen als je er zelf voor open staat, evenals jezelf aan laten raken. Zeggen dat hij het maar moet accepteren is walgelijk en respectloos. Zou je een verkrachting ook goed praten? Jouw reactie neigt wel naar dat soort fratsen...

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zie het toch wat anders dan die reacties hierboven.   Je moet je niet voor je lichaam schamen, en gewoon genieten van het vrije gevoel dat je hebt als je bloot rondloopt.   Op een naturistencamping is iedereen gewend aan alle soorten mensen, dik, dun, strak, gerimpeld, maakt niet uit.   Dat iemand je aanraakt is ook zoiets, de een doet dat meer dan de ander, maar het hoort nu eenmaal bij mensen om af en toe lichamelijk contact te hebben. Ik begrijp je nichtje ook wel, waarschijnlijk vind ze je gewoon aardig en is ze onschuldig nieuwsgierig naar jouw jongenslichaam. Ze heeft vast geen broer om eens te kunnen vergelijken met zichzelf?   Volgens mij maak je je te druk om iets wat heel normaal is, namelijk dat je als jongen nu eenmaal soms een stijve krijgt. Haar ouders vinden het geen probleem als ze aan je plasser zit schrijf je, dan hoef jij je daar dus ook niet ongemakkelijk bij te vinden. Jij bent het minder gewend om in je blootje te lopen denk ik, en dat maakt je onzeker. Je oom en tante genieten erg van het naaktlopen en gunnen het jou dat je er ook van gaat genieten. En je ouders vinden blijkbaar hetzelfde, omdat ze het zo afgesproken hebben dat je mee mag met je familie.   Als ik jou was zou ik gewoon de stap nemen en meegaan, en niet te moeilijk nadenken maar gewoon genieten van de vrijheid.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat het wel normaal is als je je ongemakkelijk voelt om naakt rond te lopen als je dat niet echt gewend bent. En zelfs al ben je het van jongs af aan gewend omdat je ouders naturist zijn, dan nog is het helemaal niet raar om er anders tegen aan te kijken zodra je in de puberteit komt en er dan meer moeite mee krijgt.
    Ik vind sowieso dat mensen je niet kunnen verplichten om naakt rond te lopenals je je daarbij niet gemakkelijk voelt. Zeg dat gewoon tegen je oom en tante. En zeg het ook als je die vakantie eigenlijk helemaal niet zitten. De vakantie moe voor jou ook leuk zijn begrijp je ? Ik vind het een klein raar als andere mensen voor jou gaan beslissen.

    En dan dat nichtje.... Die is heel vrij opgevoed en heeft geen moeite om haar naakt te vertonen en ergens is het ook wel begrijpelijk dat ze wil dat jij meegaat als er een goede klik is tussen jullie. Maar dat jullie elkaar weleens naakt gezien hebben in het kleedhokje, dat is natuurlijk wel iets heel anders dan dat ze seksuele handelingen te doen. Een jeugdzonde , ok, maar ik zou je nichtje gewoon vertellen dat je zoiets helemaal niet prettig vind, althans niet met haar. En dat je eventueel wel wil komen maar dat je niet meer naakt slaapt net als afgelopen jaar

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je het niet wilt, zou ik vooral niet meegaan op vakantie, als dat je nog lukt! Desnoods vertel je aan je eigen ouders waarom. Kan best dat zij pas 10 is, maar haar ouders horen haar echt te leren dat het niet oké is om aan andermans geslachtsdelen te zitten.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon tegen jouw ouders zeggen dat jij niet mee gaat op vakantie met jouw nichtje en blijven volhouden, punt uit!!! Veel succes!!

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten