Skip to content
7 reacties
6371 weergaves

verkracht door me broer...

mijn ouders waren pas 2 weken op vakantie. mijn broer en ik waren daardoor alleen thuis. het ging toen al in de eerste week fout. ik kwam van school en ging douchen. toen ik aan het douchen was deed mijn broer de deur open en gluurde naar binnen. ik zag hem en zij of hij het kon zien. toen liep hij naar me toe en zij 'nu nog beter'. hij kreeg een stijve en stapte de douche in en zij dat hij mee wou douchen waar ik oke mee was. na misschien een minuut zat mijn broer opeens aan mij en ik zij dat hij van me af moest blijven. hij zij 'zullen we iets proberen'. hij begon met toen te kussen en duwde me teggen de muur. ik probeerde hem weg te duwen maar dat lukte niet, want hij is veel sterker en ouder dan mij. hij vroeg of ik wat dinge met hem wou proberen. ik wou dat niet zij ik. maar hij luisterde niet en uiteindelijk hebben we seks gehad. ik vond dit allemaal heel lekker en toen hij vroeg of ik het lekker vond zij ik ja. hij vroeg toen of ik het nog een keer wilde doen. ik zij dat ik nog niet wist en heb er nog niet over gepraat met hem. ik weet nu niet wat ik moet doen. ik vond het namelijk best wel geil en hij ook maar ik vond het wel kut omdat het met mijn broer was. wat moet ik doen PLZ help.

16 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Ook al vond je het lekker doe dit nie met je broer.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • lieve lieve meid jammer dat je dit is over komen ik neem aan dat je nog maagd was toen hij in je wilde komen jij hebt duidelijk nee gezegt klaar dit is ver krachting ook al zij zelf dat je het lekker vond blijf hier niet mee rond lopen maar praat met je ouders geloven ze je niet zoekdan hulp maar blijf er niet mee door lopen je kunt er een trauma aan over houden en er in je latere sex leven problemen mee krijgen laat hij zelf een meisje zoeken maar doe het niet met je zusje

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • wat erg seg... ni normaal en ik zou dadelijk aangifte doen bij politie !!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Knie in zijn kruis en klaar. Druipt hij dadelijk wel af met een slappe pik tussen zijn benen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan me voorstellen dat dit op zich lekker voelde, want seks kan gewoon heel fijn zijn. Het lijkt me echter om twee redenen geen goed idee om hiermee door te gaan:
    1. Hij is je broer.
    2. Ook al vond je het uiteindelijk fijn, hij heeft toch tegen je zin seks met je gehad, omdat je eerst zei dat je het niet wilde. Hij heeft je grenzen dus niet gerespecteerd en zijn eigen zin doorgedreven. Het is geen goed idee om te vragen om seks met iemand die je grenzen overschrijdt, of die persoon nou je broer is of een andere jongen.
    Ik raad je eerder aan op te passen voor hem en dit zelfs aan in ieder geval een van je ouders te vertellen, want wie weet wil hij dit soort dingen vaker doen.
    Veel succes en sterkte!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Bel je ouders en zorg dat er wat aan wordt gedaan en ga bij iemand logeren want dit kan echt niet.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Als dit verhaal waar is, in ieder geval nooit meer opnieuw zoiets doen en als hij het nog zou proberen schop je hem maar direct in zijn ballen dan stopt hij er wel mee.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten