Skip to content
11 reacties
1715 weergaves

Ontmaagd

Ik was maagd tot 2 weken geleden maagd, mijn vriend wilde me ontmagden maar niet zomaar, in bijzijn van zijn beste vriend.na einige getwijfel heb ik er ingestemd, maar na wat bloed verlies en na dat ik me schoongewassen heb en terug kwam uit de bad kamer, stond zijn vriend ook in zijn blootje en zegt dat hij ook neuken wil! Erg geschrokken was ik en mijn vriend zei dat het goed is? Hij begon me te likken en me te betasten en gouw schoof hij zijn pik in me. Ik voelde me een sleetje na dat hij klaar kwam en en heb meteen uitgemaakt met me vriend. Hij stuurt me nog steeds zo van lieve berichten en wil verder met mijn! Ik ben bang dat hij voor meer verassingen komt en dat durf ik niet meer.

16 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Vertel hem gewoon wat jij er van vind, als je dat niet fijn vind moet je hem dat gewoon vertellen. In een relatie moet je elkaar vertrouwen

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dit achterlijke gedrag! Die vriendje, wat een viespeuk, heeft hij dan geen enkel gevoel van gevoelens? Ik zal hem als ik jou was hem uit schelden en zeggen dat het nooit iets wordt.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Leuk verhaal, trouwens denk dat ik nooit mijn vriendin zo zou behandelen, en ik heb vroeger ook van een meisje zon verhaal gehoord dus ik geloof je wel, hoe gaat het nu met je?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Aangezien de heren van tegenwoordig soms íets te graag seks willen zou ik in zo'n situatie er niet mee instemmen.

    Klinkt toch ook raar: "Ik wil wel seks met je maar alleen als mijn beste vriend mee mag kijken."

    Succes!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Tja...

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisjes van 16 en 17;
    wel heel erg toevallig dat jullie reacties nagenoeg gelijktijdig komen..... Het zou best kunnen zijn dat jullie dezelfde persoon zijn.... :)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben de topic startster, en het is echt gebeurt! Ik probeer er overheen te komen en voorlopig hoef ik geen vriendjes meer. En wiel toe kennen dat het een erg domme actie van mijn was.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 21 Sorry dat mijn reactie beledigend overkwam: dat was absoluut niet mijn bedoeling. Ik reageerde zoals mij dat toen het beste leek en misschien zat ik daarin mis: ik probeerde mijn advies in ieder geval niet op te dringen, maar ging ervan uit dat ze hier een bericht postte in de hoop dat mensen zouden proberen te helpen, en dat heb ik geprobeerd. Mocht mijn advies ongewenst zijn, dan staat het meisje 16 vrij het te negeren.
    Wat mijn reactie op jou betreft: ik vond en vind het verhaal van meisje 16 in principe niet ongeloofwaardig. Stel dat het waar is, dan kan ik me voorstellen dat het vervelend is als mensen je verhaal openlijk niet serieus nemen. Het was, zoals ik al zei, absoluut niet mijn bedoeling om je te beledigen: ik meende alleen dat ik dat even moest zeggen, met name in het belang van meisje 16 zelf. Misschien had ik mijn mond moeten houden, ik weet het niet. Hopelijk begrijp je mijn motivatie.
    Wat ik wel weet is dat ik in ieder geval niet zelf meisje 16 ben, maar dat kan ik natuurlijk niet bewijzen: op een anoniem forum weet je dat soort dingen nooit zeker.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje17;
    Ze stelt geen enkele vraag. Waarom meen jij haar ongevraagd jouw advies te moeten opdringen. Vind het sowieso een erg ongeloofwaardig verhaal. Wss ben jij de topicstarter.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • (@Meisje 21 Reageer alsjeblieft niet zo afwijzend. Meisje 16 is slachtoffer geworden van seks tegen haar zin en dat is een serieuze zaak.)

    @Meisje 16 Luister, als je voormalige vriend je grenzen niet respecteerdeen jij je bij hem niet genoeg op je gemak voelde om die grenzen duidelijk aan te geven, dan werkte jullie relatie gewoon niet goed. Ik raad je dan echt aan om niet met hem verder te gaan, want dat is voor geen van beiden goed.
    Daarnaast: als ik het goed begrijp, heeft de beste vriend van je vriend je betast en seks met je gehad tegen je wil. Dat wil volgens mij zeggen dat hij je eigenlijk verkracht heeft, als je zelf geen toestemming hebt gegeven. Al met al is wat die jongen heeft gedaan erg twijfelachtig en mogelijk dus ook illegaal.
    Zoals ik al zei raad ik je dus aan om niet met je vriend verder te gaan. In relaties is het belangrijk dat je elkaar vertrouwt en je grenzen aan elkaar kunt aangeven. Dat ontbreekt in jullie relatie, voor zover ik kan zien.
    Heel veel sterkte hiermee! Ik begrijp dat dit erg zwaar voor je moet zijn.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou, dat weten we dan ook weer....

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten