Skip to content
3 reacties
648 weergaves

Hoe kom ik hier uit!

Ik ben smoor verliefd op de leukste jongen die ik maar ken. Ik ben 15 hij is 22 jaar maar ongelofelijk lief en ja je gaat denken wat den dom meisje maar echt. Hij behandelt mij altijd met respect niets wat ik niet wil we wonen ver uit elkaar maar wanneer hij kan komt hij mijn kant op. Ik heb ooit getwijfeld ben je een loverboy omdat ik een telefoon kreeg omdat me ouders dit natuurlijk volledig afkeuren. Vorige week donderdag ging ik naar hem hij was niet thuis. Ik ging naar zijn Werk en zag alleen wat collega's 2 boden aan me later de dag terug te brengen. Eerst moesten we langs een huis van een "vriend" ik had niks door tot dat ze nogal dwingend zijden dat ik mee moest. Ik ben verkracht 2 mannen ofja laat ik eerlijk zijn ik weet het niet zeker. Ik was naakt toen ik Walker werdt en ze zaten op de bank. Ze appen me continu en durf me vriend niet intelichten wat moet ik doen en hoe kom ik hier uit? X S

15 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Hee, ik heb dit ook meegemaakt! Ik was naar mn beste vriend gegaan, en dan zou je denken jongens en meisjes beste vrienden, hoe kan dat? We kennen elkaar al sinds groep 5 en onze vriendschap is nooit voorbij gegaan. Het is een jaar geleden gebeurt. Ik was naar mn beste vriend gegaan om het aan hem te vertellen. Ik durfde niet alleen naar mn ouders dus hij zei dat ie mee ging. Uiteindelijk heeft hij het aan mijn ouders vertelt omdat ik alleen maar bang was em voor me uit kon staren.. Dus mijn tip aan jou is: ga er anders mee naar een vriendin van je als je niet alleen durft te zijn met je ouders wanneer ze je het vertelt. Het heeft mij ook geholpen maar praat erover met je ouders of een vriendin. Maar je ouders kunnen je wel beter helpen dan een vriend of vriendin. En wat betreft die jongen? Ik zou hem even met rust laten. Ik hoop dat je hier iets aan hebt x

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan niet beoordelen of je vriend er iets mee te maken heeft, maar het kan geen kwaad om op je hoede te zijn. Zorg in ieder geval dat je er iemand over vertelt, bijvoorbeeld je ouders of een vertrouwenspersoon op school. Je kunt ook aangifte doen. Daarna kun je samen met anderen - dus bijvoorbeeld je ouders of een vertrouwenspersoon - misschien overleggen over of je contact met je vriend op moet nemen of beter afstand kunt houden. Ik kan namelijk echt niet inschatten of je vriend hier iets mee te maken heeft, want daar ken ik jullie situatie niet goed genoeg voor.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ondertussen is het moeilijk zulke verhalen nog te geloven.. Maar mocht het waar zijn, je vriend heeft jou waarschijnlijk "verkocht" ofzo, in ieder geval, ik zou hem nu niet contacteren. Ook de andere mannen niet. Hoe erg je je ook schaamt, vertel je moeder wat er gebeurd is als het even kan. Ga anders naar een vertrouwenspersoon op school, of in ieder geval de kindertelefoon..

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten