Skip to content
8 reacties
2616 weergaves

chantage

Een vriend van mij is redelijk populair/machtig. Hij heeft veel jongens in de hand. Nu gaat hij s nachts wel is net zn vrienden t bos in. Ik mocht een keer mee. Maar toen kwam ik er achter dat daar werd geneukt. Ik werd een kuil in gegooid met daar in een naakt meisje. Hij zij dat ik me eerst moest uitkleden en dan moest laten pijpen. Ik wilde niet maar toen kwam hij naar beneden en trok zelf mn kleren uit en gooide me op de grond. Hij trok zn kleren ook uit en begon me in mn kont te neuken. Hij zij, je laat je nu pijpen of ik neuk je helemaal kapot. Ik moest dus wel. Na veel sex en dingen later zij hij dat ik mn bek moest houden anders zou hij mn zus wat aan doen. Nu heb ik t toch tegen mn mentor gezegd. Maar die zelfde avond nog moest ik met die jongen mee naar dat bos. Daar werd ik eerst uitgekleed. Hardhandig en toen in de kuil gegooid. Daar lag mn zus ook naakt met haar benen wijd vast gebonden. Ik moest haar neuken. Ik wilde helemaal niet maar toen sprong die jongen er ook in. Trok weer al zn kleren uit en zij nog 1 keer neuk die hoeren zus van je of ik doe het. Hij pakte me vast en duwde me in haar letterlijk. Hij stopte toen oom zn lul in mn kont en zo doende moest ik mnnzus wel neuken. Ik moest r helemaal doen van anaal tot oraal. Ik vond t vreselijk. Maar toen het klaar was zij hij. Hou je bek anders gebeurt weer het zelfde . Nu durf ik niks meer. Help wat moet ik doen?

16 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik lees nergens dat je het onprettig heb gevonden.

    Schijnbaar vind je het niet eens erg dat je wordt geneukt behalve dat jij je zuster tegen je zin moest neuken.

    Of je hebt een levendige fantasie of je moet zo spoedig mogelijk aangifte gaan doen.

    Mocht het een sexuwele fantasie van je zijn dan zullen hier genoeg jongens zijn die een deel van je fantasie willen uitvoeren incl ik zelf.

    Laat je zus dan maar thuis ik val niet op vrouwen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga niet oordelen over de echtheid van dit... incident. Maar, als dit waar is, dan moet je simpelweg de politie bellen.
    Is dit niet waar, dan stel ik voor dat je psychologische hulp zoekt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • wtf dit is te ongeloofwaardig waarom ga je nog met die vriend om... en waarom ga je een tweede keer... dit is een verhaal uit een film of bedacht...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Om te beginnen is het ongelooflijk argeloos en dom, om met een aantal jongens mee naar het bos te gaan, onder leiding van zulk een omstreden figuur. Maar goed als het inderdaad waar is, zou ik aangifte bij de politie of kinder- telefoon doen. Als het niet voor jezelf en je zus is, doe het dan om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen.``

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat een ongeloofwaardig verhaal. Ik heb veel dubieuze verhalen gelezen hier maar deze is absoluut een toppertje.
    Wat zegt je zus eigenlijk ? Of ligt die nog steeds in die kuil ?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is verkrachting en aangezien je zus vastgebonden was ook nog vrijheidsberoving. Bel de kindertelefoon. Beter nog is het om er met je ouders over te praten. Dan kunnen die met jou en je zus mee naar de politie om aangifte te doen. Je zus is nu ook slachtoffer en zal jouw verhaal dus waarschijnlijk wel ondersteunen. Wellicht kan je mentor ook helpen door te getuigen wat je hem hebt verteld.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Geweldig plot voor een horrorfilm, als zoiets niet al bestaat.
    Wat me niet zo duidelijk is, hoe word jij het bos dan mee in gedwongen? En je zus? Dat gebeurd toch niet zomaar, je kunt gewoon beide thuis blijven en de deur dicht houden en je ouders vertellen wat er aan de hand is en naar de politie gaan? Of is dat een dom idee..

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • tsjongejongejonge.......dat dat alles nou precies jou moet overkomen....

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten