Skip to content
14 reacties
3678 weergaves

Verkracht in sauna van zwembad

Ik ben pas met 2 vriendinnen wezen zwemmen. we gingen daar ook de sauna in het was super leuk totdat ze vroegen of ze me piemel mochten zien. ik had hier op nee gezegd maar later vroegen ze het weer en toen heb ik het gedaan. toen begon ze er aan te zitten en mee spelen. uit ik kreeg toen een stijve en vroegen ze of ik seks met ze wouw. dit wouw ik niet dus ik zei nee maar toen pijpte een van ze me al. de ander begon me te zoenen. toen zij ik dat ze moeste stoppen. de een hield me toen vast en de ander deed mijn penis in haar poes. dit deden ze omstebuurten... na een poosje stopte ze en vroegen ze of ik verkering met ze wouw hier op heb ik geen antwoord nog gegeven... ik weet nu niet wat ik moet doen... plz help... ik schaam me...

15 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • hey ik ben de topic starter... heb met hun en een leraar gepraat en we zijn er nu gewoon over eens dat het fout was. ze moeten nu taak straffen doen 18 uur lang

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Het gaat er niet om hoe sterk je bent.

    Kijk hoe je het went of keert verkrachten is erg vervelend en kan niet door de beugel.

    Ik heb geen ervaring maar ik kan ook voorstellen dat het een dubbel gevoel is. Want doordat het een verkrachting is maakt het je piemel niet minder gevoelig. Dus waarschijnlijk voelt het wel lekker alleen heb jij er een rot gevoel bij omdat jij het niet wilt.

    En ik denk dat een combinatie van die 2 gevoelens dat je het op zich lekker kunt vinden maar dat je het toch een rot gevoel geeft omdat je het niet wilt dat dat kan zorgen voor dat je inderdaad in shock raakt zoals ik hier boven ookal heb gelezen.

    En iemand die in shock is kan zich niet verzetten. En dan kom je ook nog bij het punt dat dit 2 vriendinnen waren van deze jongen. Dus dat zorgt er ook voor dat je hun niet zomaar ruwe weg zou duwen want het blijven wel je vriendinnen. En op dat moment gaat het waarschijnlijk te snel om op dat moment die gedachte van je af te zetten.



    Maar nu nog even mijn mening aan de topic starter als ik jou was zou ik die 2 vriendinnen uitnodigen en even rustig praten dat jij hun vertelt hoe jij het vond dat jij vraagt waarom ze dat deden. En eis hun excuses en laat ze beloven het niet weer bij jouw te doen als jij nee zegt. En mochten ze dat doen en mocht je hun geloofwaardig vinden dan kun je zelf beslissen of je ze een 2de en laatste kans geeft of dat je de vriendschap beëindigd.

    Hou je ons op de hoogte wat je gaat doen en hoe het uitpakt?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Je was toch wel sterken dan 1 zo'n meisje?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 22 hey ik ben de topic starter. ik ben er oke mee als je het niet wilt geloven. maar ik zeg je dit. het waren 2 van me beste vriendinnen. ik zou ze geen pijn willen doen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 15, moet ik er vanuit gaan dat jij wel iets zou proberen te doen bij de mannen om weg te komen en bij de vrouwen niet? Niet bepaald logisch, maar goed als jij je daar lekkerder bij voelt.. Ik heb ook niet het gevoel dat je de topicstarter bent en de topicstarter reageert hier ook niet meer op dan dus ik blijf erbij dat ik het ongeloofwaardig vind.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 22 jaar, pls, soms als je verkracht wordt dan ben je in shock ofzo dat je niks kunt doen, dat je verstijfd bent. en dan dat voorbeeld over een groep mannen, wtf, als je even logisch nadenk weet je toch wel dat die mannen hem dan vast hebben zodat hij niks kan doen, laat staan schoppen en slaan. jij verkoopt nu is echt bullshit.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jonge 22... dat is toch veel anders... dit zijn vriendinnen niet een groep mannen...

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jonge 22 jaar. mensen kommen hier voor hulp niet om zelf domme verhalen te bedenken...

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @ 19 jarige jongen, jij laat je dus liever verkracht worden dan dat je probeert weg te komen? Stel een groep mannen proberen jou te verkrachten zou jij het liefjes blijven vragen of ze er mee op willen houden terwijl je verkracht word?

    Ik blijf erbij ongeloofwaardig verhaal.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat het de "droom van elke jongen" is, is inderdaad onzin. Je zou ook kunnen zeggen dat het de droom is van veel meisjes om door een aantrekkelijke vreemde gebeft te worden. Maar wat als dat zonder haar toestemming gebeurd dan? Dat klinkt weer heel anders.. maar het is hetzelfde. Al is verkrachting net een stapje verder natuurlijk.

    Ik denk helaas niet dat hun aangeven iets zal doen, als ze al te vinden zijn. Vrouwen worden al vrij vaak niet serieus genomen bij dit soort dingen, en mannen nog veel minder.
    Als je daar behoefte aan hebt kun je er het beste met een familielid of vriend over praten, misschien zelfs even uithuilen als dat moet. Ik weet niet of je er zo erg mee zit, maar huilen is ok.
    En vermijd de meiden, zouden ze ooit weer bij je willen komen en vriendelijk zijn of zelfs hun excuses aanbieden, gewoon wegblijven, ze zijn nu geen aandacht meer waard.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jonge 22 jaar... waarom zou hij ze slaan het zijn wel 2 van zijn vriendinnen... en als je naar elk ander tekst kijkt op deze site dan zie je dat er nooit staat dat ze slaan/schoppen dat komt misschien ook omdat het moeilijk is voor iemand om zo'n tekst te type dat ze die ding er gewoon niet inzetten.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is onzin, het is niemands droom om verkracht te worden. Ik zou hier met iemand over praten en nooit meer met hen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Stel het is echt gebeurd gezien ik je verhaal niet erg geloofwaardig vind, vertel het aan een goede vriend of familie lid waar je goed mee overweg kan.

    Maar goed ik geloof er weinig van als je echt niet wilt dan ga je echt wel meer tegenwerken dan 'oh jee' of 'nee dat mag niet' als iemand je echt verkracht sla/schop je er echt op lost om weg te komen.. Dus nee ik geloof er geen bal van, sorry..

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Eigenlijk is dit de droom van heel veel jongens, maar ik begrijp dat jij het dus helemaal niet leuk vond..
    Ik zou me er persoonlijk verder niet over schamen en doorgaan met mijn leven.
    Maar als je nu heel erg diep in de put zit... tsja... Aangifte doen kan natuurlijk, maar dat is wel het andere uiterste.... En geeft ook veel gedoe voor alle betrokkenen....
    Misschien moet je gewoon nog eens praten met die meiden en vertellen dat je het echt niet leuk vond op deze manier....

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten