Skip to content
7 reacties
1277 weergaves

Ik deed iets tege me zin... Vind me te jong ... Hij voeld zich schuldig...

Hey allemaal ik ben 14 jaar en heb vriend van 15 jaar     Ik was gistere bij hem en we doen kusse enzo ik trek hem af hij vingert mij dat vind ik nog oke   Maar   Hij vroeg of hij zijn lul tege mijn vagina mocht vrijven ik zei ja   Maar niet verder gaan   Dus hij deed en we kussen en hij zetten ze lul goed   Ineens ging ie op en neer en draaide een klik in mijn hoofd   Ik zei wa doe je nou? En ging meteen omhoog...   Toen.. Wist ik het al....   Het was niet lang...   Maar ik voel me heel slecht ik wilde dat nog niet   Hij wist dat en heeft met mij over gehad gistere   Hii wilde zelf niet zo ver en hij voeld zich mega schuldig..   Hij zegt heletijd dat hem spijt niet zijn bedoeling was... Hij is bang dat ik hem dump...     Help me...   Ik voel me heel kut nu...   Ik weet niet wat ik moet doen   Hij vind echt supper erg zie ik aan zijn gezicht en hoe hij doet...

14 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Allereerst kan je volgende keer alsjeblieft een normale tekst schrijven? Ten tweede: wat verwacht je, als je zoiets doet kan je niet verwachten dat er niks gebeurt, je had gewoon nee moeten zeggen. Volgende keer minder ver gaan of een condoom om doen. Dit had je kunnen verwachten. @meisje 18 dat is jouw ervaring met jongens, wie zegt dat deze jongen hetzelfde is? Sowieso moet je daar niet gaat wrijven, want dan kan je verwachten dat er "ongelukjes" gebeuren. @jongen 18 Je hebt gelijk. In voorvocht kan ook sperma zitten, daarom was het ook nogal dom.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat het gewoon een ongelukje was. De spanning liep gewoon te hoog op bij hem en ja, toen gebeurde er iets meer.

    Wees duidelijk tegen hem dat je hier nog niet klaar voor bent en doe een stapje terug door alleen te zoenen en te vingeren etc.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey, vervelend dat her gebeurd is, ik denk dat de opwinding erg groot was en het daarom deed, ik denk dat dit een kwestie is van gebeurd is gebeurd je kunt er acher af niets aan veranderen

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat mag hij niet doen. Voorvocht kan ook zwangerschappen veroorzaken, pas hiermee op!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij zegt wel dat het hem spijt, maar maakt dat echt iets uit, nu hij iets deed wat jij helemaal nog niet wilde?.. Natuurlijk, het kan zijn dat hij er écht spijt van heeft en dit nooit meer zal doen, maar.. wat ik heb geleerd is dat de meeste jongens/mannen die zo doen, toch lekker blijven doen wat ze willen, en dan zorgen dat je bij ze blijft door zielig te doen.. Zo bleef ik op jouw leeftijd ook bij een volwassen man die me tot seks probeerde te dwingen, wat natuurlijk heel stom was.
    Ik zeg niet dat je absoluut bij hem weg moet, maar denk hier wel goed over na.. vergeef niet zomaar omdat hij eventjes huilt, hij zal echt moeten bewijzen dat hij zoiets niet meer zal doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Als hij niet in je is klaargekomen is er in wezen niets aan de hand, behalve een vergissinkje. Het is voor een jongen - zeker op die leeftijd - ook héél erg moeilijk om er met je pik tegenaan te mogen wrijven en dan niet per ongeluk even te duwen, en dan glijdt hij er zo in. Duwen is gewoon de natuurlijke drang. Dus vergeef hem maar gauw, en ga de volgende keer maar wat minder ver als je dit nog niet wilt.

    Als je wel wilt neuken raad ik jullie ook echt aan om condooms te gebruiken. Want afspraken tot hoever hij er tegenaan/in mag of terugtrekken voor hij klaarkomt zijn gedoemd te mislukken. Je wordt allebei opgewonden, en je hele lichaam is er evolutionair op ingesteld om door te willen gaan als je eenmaal bezig bent.

    Dus óf helemaal geen piemel in de buurt van je kutje, óf beslissen dat je het wel wilt doen en dan met condoom. Anders gaat het geheid mis.

    Als je nog niet wilt neuken maar wel seks wilt hebben kun je beter andere dingen doen. Trekken en vingeren kan geen kwaad, pijpen en beffen ook niet, mits veilig. Zolang er geen pik in de buurt komt van je kutje en je oppast dat er geen sperma wordt overgebracht hoef je niet bang te zijn voor zwangerschap. Bedenk wel dat soa's ook oraal overdraagbaar zijn, dus laat je allebei testen of gebruik ook dan bescherming.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • zeg tegen hem (als je hem wilt houden) dat het nie uit maakte
    ze tegen hem (als je hem kwijt wil ) dat jullie vrienden kunnen blijven ofzo en dat de relatie voorlopig over is

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten