Skip to content
22 reacties
1268 weergaves

Is dit seks tegen je zin ?

Hoi, ik ben een jongen van 13 jaar. Ik weet niet wat ik ben ( homo, bi , hetero-seksueel). Maar mijn beste vriend nodigt mij vaak uit om te komen spelen. Meestal begint het met computeren en/of gamen. En langzamer eindig het met seks. Als ik bij hem ben gaat hij op bed liggen en dan laat hij zijn lul zien, ben ik al gewend op school in de wc's doet hij dat ook soms. Naarmate dat ik vaker bij hem ben wilt hij ook verder gaan. Als ik dan achter de computer ben vraagt hij ineens om saabel, saabel is gewoon pijpen. Ik zeg vaak nee, maar hij blijft zeuren uiteindelijk doe ik het wel. Als ik dan niet meer wilt vraagt hij nog eventjes top ongeveer 5 min. Dan ga ik echt weg, maar dan vraagt hij weer om saabel. En als ik aan zijn lul lik wil ik er niet meer vanaf. Eerst toen vraagt hij om te pijpen maar vandaag, vroeg hij of hij mag klaarkomen. Ik zei ja natuurlijk. Ik vond het zo lekker dat ik meer wilde. Ik moest helaas naar huis.

13 jaar
8 jaren geleden

22 Reacties

  • Ik vindt et altijd leuk om over zoiets te denken en zou ook willen dat zoiets bij mij zou gebeuren maar ben ik dan nieuwschierig of bi??? alvast bedankt

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bent gewoon nog onzeker, ben ik hetero, homo of bi?
    Nou is het zo dat het heel normaal is dat je vriend dat ook heeft en al pijp je hem dat wilt niets zeggen of je nou bi of homo bent het kan zelfs zo zijn dat hij over een tijdje een vriendin krijgt en kinderen krijgt en helemaal niets meer met een jongen wilt en dat geld ook voor jou.
    Ik wist zelf al op me 8 ste dat ik op jongens viel en heb ook een paar keer mee gemaakt dat een jongen wou neuken of gepijpt worden.
    Sterker nog een vriend van mij is 17 jaar en als zijn vriendin ongesteld is dan komt hij naar mij toe voor seks.
    Nou laat ik me normaal gesproken nooit neuken door een jongen ben zelf namelijk top maar alleen hij mag me neuken
    Maar hij zegt zelf ook dat die aan zijn vriendin denk als hij me neukt en klaar komt.
    Maar daarna heb ik wel een week pijn in me .......

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongen 21 J, voelt goed begrip te hebben voor ons experimenteren, en waartoe dat heeft geleid. We zijn er zeker niet mee gestopt. omdat het abnormaal zou zijn. Maar vanwege dat onze meisjes te puristisch zijn, om daar begrip voor te kunnen hebben. We raden dus met elkander experimenterende jongens aan, om bij de overgang naar serieuze verkering met een meisje, eerst te polsen hoe ze daar over denken. Zodat het smoorverliefd zijn niet wordt verstoort, door iets wat ze dan beter hadden kunnen verzwijgen. Dus duidelijkheidshalve alleen ze daarover vertellen, als blijkt dat ze daar niet tegen zijn, of er zelfs genoegen aan kunnen beleven.  

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @J15,

    Goed dat jullie samen lekker experimenteren, en wat gaaf dat jullie het ook opgenomen hebben. Lijkt me behalve leerzaam ook geil om terug te zien hoe jullie opgewonden worden van elkaar, en op welke momenten. Eigenlijk jammer dat je het niet kunt bewaren om later nog eens terug te kijken, maar het is zeker tegenwoordig wel verstandig om het te wissen, zodat het niet in verkeerde handen kan vallen.

    Veel plezier nog samen, en geef dat niet te gauw op omdat je denkt dat iets 'niet hoort'. Het enige wat niet hoort is doofheid. ;-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo jongen van 21 jaar, voor al je laatste opmerking is van toepassing. Ervaring opdoen voor meisjes gaf echt de doorslag oom met elkander te gaan experimenteren. dus niet alleen leren neuken, maar alles doen wat ook bij meisjes in trek is. We hadden het neuken met de video- camera opgenomen. En keken verbaast en trots naar de heftigheid waarmee we elkander namen. Ook het klaar geneukt zien en horen voltrekken, leidde met het zuchten en kreunen van genot, tot de conclusie "dat zullen de meisjes ook zo ervaren". En alles werkt inderdaad door op wijze waarop we het nu met een meisje doen. Die video- opname hebben uit veiligheids- overweging gewist.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuk dat jullie ook meisjes hebben gevonden, maar het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Ik heb zelf een vriendin, maar ik heb ook een vriendje waar ik wel eens wat mee doe. Soms doen we iets met z'n drietjes, en ik heb het laatst ook een keer gedaan met mijn vriendin en haar BFF. Is allemaal heel leuk om te doen, dus waarom niet?

    Trekken/pijpen jullie elkaar ook wel? Is ook heel leuk, en je leert ervan, want dan heb je wat ervaring als je een meisje hebt. Dan kun je haar uitleggen hoe ze het bij jou moet doen. Anders weet je zelf nog niet wat je lekker vindt op dat gebied.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Het verschil tussen overheersen of bedwongen worden is qua seks- beleving zo heftig en lekker, dat we vreesde er verslaaft aan te kunnen worden. Aldus hebben mijn neefje en ik besloten, om het bij anaal experimenteren te laten. voor dat het mannelijke willen nemen, wordt overheerst door het vrouwelijke genomen willen worden. Gelukkig hebben we inmiddels wat tegenwicht bij avontuurlijke meisjes gevonden. En hopen dat deze ons tot een andere dimensie van seksbeleving zullen leiden. De voortekenen zijn goed verliefdheid doet zich gelden.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik jou hoor krijg ik er ook zin in. ;-)

    En er gaat niks boven puur natuur. Die andere dingen heten niet voor niets hulpmiddelen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • We hadden al eens met een stiekem geleende dildo van mijn oudere zus geexperimenteerd Maar dat stelde niets voor vergeleken met het gevoel, wat een echte stijve penis verwekt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @15,

    Graag gedaan hoor! Leuk dat het zo goed bevallen is. Dat je klaar geneukt bent is wel te verklaren omdat je prostaat zo gestimuleerd wordt. Als je een meisje neukt en ze steekt op een gegeven moment haar pink in je kontje kom je ook meestal direct en heel heftig klaar. Aanrader! ;-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt voor jullie aanmoedigend advies. We hebben het uit geprobeerd en inderdaad is zowel het neuken als genomen worden, een onwezenlijk lekkere ervaring. Waarbij het meest overweldigende was, dat ik gewoon klaar geneukt werd. Het geen waarschijnlijk te wijten is aan de situatie, dat ik soms bij fantasie al klaar kom, of bij korte masturbatie. Hoe was dat bij jou 

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 15.
    Het is ook heel lekker. Maar je raakt er echt niet zo snel aan verslaafd, bij sommige kan het wel zijn maar bij mij is dat niet. Gewoon doen als je het lekker lijkt.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • @ 15,     Alles wat lekker is kan 'verslavend' zijn, van koffie en chocola tot seks. Meestal valt het wel mee, en zijn het alleen hele extreme gevallen waarbij van een 'verslaving' gesproken kan worden.   Seks is bedoeld om leuk te vinden. Daarom doen de meeste mensen het ook vaker dan één keer. ;) Maar iets wat je vaker wilt doen is nog geen verslaving. Zie het maar als een leuke hobby. Als die jongen je graag wil neuken en het lijkt jou ook heel leuk, probeer het dan gewoon.   Persoonlijk vind ik wel dat het een beetje in evenwicht in de (seksuele) relatie moet zijn, zodat het gelijkwaardig en eerlijk blijft en het voor allebei leuk is. Die vriend van TS komt zoals hij het beschrijft wel wat egoïstisch over, het lijkt wel alsof hij TS als seksslaafje gebruikt. Er zijn er ook die daar op kicken, al lijkt me dat voor een dertienjarige niet heel gezond om daar als eerste mee te beginnen. Maar zolang je het allebei leuk vindt en je je niet laat dwingen moet je zelf weten wat je doet.   Als je geen seks wilt omdat je bang bent voor 'verslaving' kun je eigenlijk helemaal niets meer doen, want trekken, pijpen, neuken (met meisjes en/of jongens) of geneukt worden kan als het goed is allemaal heel lekker zijn. Dus...   Doe het natuurlijk wel veilig, en zorg voor voldoende en ook voor anaal gebruik geschikte condooms, zodat je niets vervelends op kunt lopen, want dat is iets waar je meestal niet denkt als je al opgewonden bent. Als je het zo doet is seks véél gezonder - en minder verslavend - dan roken, drugs of alcohol...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je durft in ieder geval meer dan ik. Een jongen wil me neuken. Maar ik aarzel omdat het juist zo lekker schijnt te zijn. en dat ik daar dan aan verslaaft zou kunnen worden. Denk je dat dit best wel mee valt?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Beste J13, ja je bent ontmaagd door een jongen, en nee dat is niet erg. Er is niks mis mee als je op jongens valt..
    Wel is het zo dat je soa's kan krijgen als je onveilig seks met elkaar hebt, zonder condoom zeg maar. Houd daar wel rekening mee.


    Dat gevoel dat je moest overgeven komt omdat zijn piemel diep in je keel zat zo te lezen, zelfde effect als je vinger in je keel steken^^

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • 1e. is niet erg alleen sommige mensen/kinderen zullen je raar aankijken of pesten als ze het weten of dat het gay of bi is..
    2e. dat heet deepthroathen zo diep mogelijk z'n piemel in je mond/boven aan je keel hierdoor moet je soms kokhalsen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Volgens mij vind jij het leuk om naar de bekende weg te vragen. ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi TS hier!
    Bedankt voor jullie reacties

    Ik was vandaag bij hem geweest en ik ging hem pijpen. Volgens mij werd hij zo geil dat hij harder wilde hij duwde telkens mijn hoofd aan totdat ik zo'n gevoel heb dat ik moet overgeven lijkt wel. Maar toen we klaar waren vroeg hij of ik kom zijn lul ging zitten en dan heen en weer voelde echt lekker. En we hadden nog normaal geneukt dus vooruit gebukt en dan heen en weer. En toen hij wilde klaarkomen deed hij het in mijn mond.

    Mijn vraag is: ben ik nu ontmaagd door een jongen? zo ja, is het erg?
    2e vraag: Wat was eraan de hand toen ik hem zat te pijpen en dat gevoel ineens.

    Please mensen laat het me weten!!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Eveneens met de anderen eens.     Een grens is er om getrokken te worden en daar aan te houden.   Jij kent jou grens en moet dat aangeven.   Als je geen zin hebt of niet leuk vindt moet je dat aangeven.   Je zou dat al aan het begin van het bezoek kunnen doen.     Succes.  

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Inderdaad, zoals de anderen ook al zeggen: als je het echt niet wilt moet je gewoon nee zeggen. Als je het toch wel leuk vindt - wat ik uit je post begrijp - is er op zich niks mis mee.

    Maar wat ik niet lees: doet hij het ook bij jou? Want als hij jou alleen gebruikt om zich te laten pijpen is het ook niet echt okay van hem.

    Ideetje: als hij er weer om zeurt gewoon tegen hem zeggen dat het goed is, maar dat je dan wel wilt dat hij het eerst een keer bij jou doet. Als hij dat niet wil zou ik zeggen dat hij voortaan zichzelf mag pijpen. ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten