Skip to content
8 reacties
20493 weergaves

Seks met neef

ik ben laatst bij mijn oom en tante wezen logeeren en ben met mijn neef en nicht naar het zwembad geweest het was allemaal heel leuk maar mijn nicht moest uiteindelijk weg. me neef en ik gingen toen de sauna in. hij zei dat hij me mooi vond wat ik best aardig vond. maar daarna werd het appart want hij ging de helle tijd aan mijn kont ik zei dat hij er van afmoest blijven en stopte toen eventjes. ik zag wel aan zijn zwembroek dat hij een stijve kreeg. een minutje begon hij weer aan me kont te zitten en kreeg een stijve ik begon het toen te negeren. hij gaf me toen een knuffel en begon in me kont te knijpen daarna vroeg hij of ik ze piemel aan wauw raken dit heb ik toen gedaan maar dan ook heel eventjes. daarna gingen we ons omkleden en naar het huis van me oom en tante gegaan. het was toen rond 6 uur dat we thuis kwamen me oom en tante waren nergens te zien en me nicht ging net naar een feestje dus me neef en ik waren alleen thuis. we gingen toen een film kijken tijdens de film zat hij weer de helle tijd aan me kont en vroeg uiteindelijk weer of ik aan zijn piemel wouw zitten ik heb het weer gedaan. toen deed hij zijn broek hellemaal uit en begon zich aftetrekken wat ik was hellemaal in de war en vroeg of ik hem af wouw trekken ik zei nee en toen stopte hij gelukkig ook. toen de film halverwegen was vroeg hij het weer dit keer deed ik het heel even en hij kreeg heel snel een harde. hij deed toen zijn shirt uit en trok mijn kleren uit. ik was sprakeloos toen hij dat deed. hij heeft toen gevraagd of ik seks met hem wouw. ik zij nee toen ging hij naar de keuken en pakte een mes en bedrijgde me om seks met hem te hebben of anders ging hij me zeer doen dus ik heb het gedaan. eerst moest ik hem pijpen wat ik zo stom vond daarna toen ging hij me zoenen en vingere en duwde me op de bank waar hij me omdraaide en me ging neuken hij kwam toen ook klaar. daarna heeft hij me gebeft en moest ik op hem zitten en zijn piemel in mijn vagina doen wat ik eigelijk best lekker vond en ik moest er van kreunen en hij kwam klaar in me. daarna stopte hij en vroeg hij of ik dit vaker wouw doen. ik heb toen geen antwoord gegeven. we zijn toen naar bed gegaan dit was net optijd want me tante kwam thuis. hij kwam nog wel eventjes in de kamer waar ik sliep en zat aan me. maar veder is er niets gebeurd. Wow als je dit allemaal gelezen hebt hoop ik dat je me kan helpen want ik weet niet wat ik moet doen! Thx voor het lezen!

16 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Dit is heel simpel gewoon verkrachting en bedreiging en ik zou aangifte doen als ik jou was. Ik zou ook aanraden om in gesprek te gaan met je ouders en naar een psycholoog om dit voorval goed te bespreken. Dit soort dingen kan je beter verwerken dan wegstoppen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je MOET het gewoon tegen je ouders vertellen wat hij allemaal met je gedaan heeft want dit kan echt niet. Het is een echte smeerlap. Als hij nog eens zoiets zou proberen moet je hem in zijn ballen schoppen ofzo.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Maar ik was op mijn 12de al op onderzoek uit bij mijn lichaam en bij mijn oudere broer en zijn vrienden.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou het miss wel gaan aangeven maar ik zou er ook van genoten hebbenj

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen van 18, een kind wat je krijgt van je neef heeft niet ALTIJD down. Dat is onzin en ik raad je aan om er wat meer onderzoek naar te doen.

    En meisje, wat je neef bij je deed wilde je duidelijk niet, hij heeft je zelf moeten bedreigen om je zover te krijgen. Het is verkrachting.

    Dat het fijn voelde is logisch, rond je vagina zitten erg veel gevoelige plekjes die lekker voelen als ze worden aangeraakt. Maar dat haalt niet weg dat je het eigenlijk nog steeds niet wilde.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • er zijn redelijk veel meiden/ jongens die dit overkommen je bent zeker niet de eerst... maar ik heb wel 2 dingen te zeggen... als je er last van hebt of het gebeurt nog een keer vertel het je oom en tante of bel met kindertelefoon... tweede ding: wist je dat als je zwanger zou raken van je neef dat het kind ALTIJD downsindroom heeft... jahhhh das pittig raar dat dat gebeurd... maar de keuze is aan jou meid en ik hoop dat je dit soort berichten snapt...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • het hangt er op dit moment van af of je het fijn vond en of je het nog een keer wil doen. Wat je eigenlijk moet doen is het zeggen tegen je oom en tante maar als je het fijn vond niet. hoe oud is je neef?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit kan eigenlijk niet! je wou het niet dus is het gewoon verkrachting.. natuurlijk zal je het misschien lekker gevonden hebben maar dit komt door je hormonen denk nou zelf of je het lekker vond omdat het seks was of omdat het met je neef was....... als het was omdat je met je neef seks hebt dan is er daar ook iets niet in orde je kunt tuurlijk experimenteren maar met een mes bedreigd worden is denk ik toch iets anders ??

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten