Skip to content
8 reacties
910 weergaves

mijn exvriendje gaat te ver..

Ik had een vriendje hij was 12 jaar Ik was verliefd op een andere jongen geworden dus ik had het uit gemaakt hij was heeeel boos op mij ging schelden en alles en toen ineenkeer was het weer goed hij had sorry gezegt en ik vond dat heel knap van hem hij vroeg of ik een keer wilde logeren ik vond dat goed want we hadden al heel vaak afgesproken toen was die dag het was avond die moeder ging op stap met haar vriendinnen en zijn vaader moest werken alleen die broer was thuis wij gingen naar booven en die broer zij 'wel rustig he' dat snapte ik niet echt maar ik dacht achja toen we boven waren klapte hij zn bed open hij legten er wat dekens op en ging liggen toen hadden we nog gepraat en gingen we slaapen die avond leek goed tegaan totdat hij me om 02:00 wakker maakte en zij 'doen'? ik dacht wat? hij kroop naar me toe en hij was naakt Ik lag in mn onderbroek en mij BH hij trok mn onderbroek uit en ik trapte hem hij ging op me liggen en douwde zijn lul in mijn kutje ik wilde hem wegduwen maar dat lukte niet toen hij klaar was ging hij heel hard wippen en toen kwam zijn broer (17) hij duwde m weg en hield mijn armen vast hij trok mijn beenen opzij en naar boven m duwde zijn piemel erin en daarna zijn tong daarnaa wilde die broer hij verkrachten mij nog erger toen haalde hun een mes duwde die thegen mijn keel en zijden als je dit ooit met iemand bespreekt dan heb je geen toekomsg ik ben fk bang het was 5 dagen gelden hellpp

11 jaar
9 jaren geleden

8 Reacties

  • ik zou hetzelfde doen naar je moeder en dan de politie en zijn moeder en vader dan durft hij niet meer

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Een vorm van wilde sex? De grootste onzin die ik hier heb gelezen! Dit is een regelrechte verkrachting. En het zou mij niks verbazen als dit van te voren zo bedacht was. Klinkt alsof die knul gewoon wraak wilde nemen omdat je het uit had gemaakt.

    Het belangrijkste is dat je actie onderneemt. Vertel het tegen je ouders en doe aangifte. Als je dat niet durft is er altijd nog de kindertelefoon (08000432) waar je anoniem je verhaal kan doen en dan kunnen zij je verder helpen met advies en zo. Sterkte met het verwerken van dit alles.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Als dit echt is gebeurt, waar zal je bang voor zijn? Ga een keer met je ouders naar zijn moeder, kijken hoe hij dan bang word! haha

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hier voor moet jij aangifte doen bij de politie ik snap je bent bang maar das het beste wat je er tegen kan doen het beste is ook om hier met een volwassene over te praten een vertouwenspersoon

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Omg
    Als ik jou was zou ik of naar je moeder gaan of naar iemand die je vertrouwd en ga aangifte toen of laat iemand naar hun toe gaan en laat het tegen hun ouders zeggen en dan regelen hun het wel

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is geen 1e keer wilde sex, je bent verkracht en bedreigd, dat noem ik geen wilde sex..

    Daarom is het verstandig om het je moeder te vertellen en samen naar de politie te gaan, want wat ze hebben gedaan kan zeker niet!!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Vertel het aan je moeder, samen zullen jullie naar de politie moeten gaan om aangifte te doen van verkrachting en bedreiging.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Oke even een vraagje ben die dag door die jongens onmaagd ik heb 2 tips of je ziet net heel wrg en doet aangifte of je ziet het als een eerste keer wilde sex

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten