Skip to content
5 reacties
583 weergaves

Verkracht door ex

Ik ben laatst verkracht door mijn ex-vriendje... Ik weet niet wat ik moet doen. Hij pest mij en hij slaat en schopt mij bijna elke keer. Ik ben nog jong en ik ben nu al verkracht. Hij is best wel populair op school dus hij heeft ook veel meelopers.. Ik word door hun allemaal gepest.. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen.. Xxx -S

13 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • je bent pas 13 je kunt meschien vertellen dat je gepest word door hem dan hoef je niet metteen te vertellen dat je ook verkracht bent

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Sowieso aangifte doen, anders word ie misschien nooit gepakt voor z'n daden..

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey meid,

    Ik vind het echt heel erg voor je. En het is ook goed dat je erover praat. Als je er niet over praat dan blijf je er misschien mee lopen waardoor je je alleen maar slechter gaat voelen. En nu word je ook al gepest.

    Je hebt meerdere mogelijkheden om aan de bel te trekken en het kan allemaal, waar jij je het beste bij voelt:

    -Je kan op school naar de vertrouwenspersoon gaan, deze kan je adviezen geven of andere oplossingen bieden.

    -ook je ouders betrekken (of een lieve tante of iets) kan zeker geen kwaad. Ook al is het wel moeilijk om met je ouders hierover te praten.

    -Je kan ook je dokter het verhaal vertellen en hij kan je doorverwijzen naar een psycholoog die je kan helpen met de verwerking van de verkrachting.

    -Ook kan je naar maatschappelijk werk gaan (in jou stad) en ook zij kunnen je doorverwijzen naar je juiste instantie voor hulpverlening of voor het pesten of voor de verkrachting.

    - Je kan ook inderdaad de kindertelefoon bellen maar ik denk dat zij je ook weer doorverwijzen naar de dokter, school of ouders. Het is natuurlijk wel heel fijn om toch is met iemand erover te praten bij de kindertelefoon. Dus dat kan wel altijd.

    - Je kan ook een afspraak maken bij de politie om aangifte te doen. Zodat je zeker weet dat hij zijn lesje leert en niet nog eens een meisje verkracht. Hij krijgt dan een straf en hij krijgt meteen een stempel van een verkrachter dat hij ook is. Zodat andere meiden ook gewaarschuwd zijn. Maar hij gaat zeker niet blij zijn als jij aangifte doet, dus vertel het tegen de politie (en het liefste ouders, school) als je bang bent van hem!

    Blijf er in ieder geval niet mee lopen en trek aan de bel voor het pesten en het is voor de verwerking van de verkrachting erg belangrijk dat je erover praat zodat je dit niet binnenin je houdt verstopt en er mee rond blijft lopen.
    Zet 'm op.. misschien even eng om erover te praten maar het gaat het wel waard zijn, want jij bent het waard!

    Groetjes L


    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey meis

    Ik vind het heel erg voor je

    Kwa advies sluit ik mij aan met de jongen van 20.

    Even een dingetje tussen door hebben jullie het wel veilig gedaan?


    Als die jongen je echt verkracht heeft en je kont er niet uit met hem kun je aangidlfte doen tegen hem

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi meisje van 13,

    Wat erg voor je! Wel heel goed dat je erover praat. Maar zelf denk ik dat het slim is dat je met mensen gaat praten die er veel verstand van hebben. Zoals hierboven, de kindertelefoon, dit kan ook anoniem als je dat graag wilt.

    Mocht je dit niet fijn vinden, dan kan je misschien ook met die jongen praten en hem zeggen dat het pesten je pijn doet. Want als hij stopt met pesten, zal de rest ook stoppen waarschijnlijk. Hij zal zich er misschien ook niet bewust van zijn dat hij iemand verkracht heeft, of wel, maar als je hem daarmee confronteert schrikt hij misschien en stopt hij daarna. Ik zou dit wel in een 1 op 1 gesprek met hem doen ergens waar ook andere mensen in de buurt zijn.

    Ik hoop dat je er uit komt voor jezelf! sterkte en succes!

    20 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten