Skip to content
8 reacties
561 weergaves

mijn vriend deed appart

heee , ik was aan het chillen met een vriend van mij , niet m'n vriendje maat gewoon een vriend . hij zei dat hij wel een leuke plek wist en ik ging mee , er was weinig zicht , maar ik vertrouwde hem , want we childen wel vaker . we hadden chips enso gekocht en we waren wat aan het kloten , gewoon gezellig dus . totdat hij ineens zei; sorry , ik word echt helemaal geil van je en ik heb een stijve . ik wist niet wat ik moest zeggen , want ik deed gewoon normaal , we praatten dus gewoon door en ik gooide wat chips naar hem gewoon voor de lol , en hij keek me aan en hij is best wel groot ongeveer 1.90 en ik ben 1.60. hij pakte me ineens op en ik heb wel een beetje een dikke kont dus daar ging hij aanzitten . ik dacht dat hij dit als een grapje bedoelde en ik lachtte wat , en hij zette mij weer neer . en gelijk daarna ging hij me zoenen en ik vroeg of hij onmiddellijk op wilde houden en hij zei; nee schatje ik moet dit doen , dit wil ik al zolang . hij trok m'n broek een klein beetje naar beneden en hij stopte zijn pik in m'n kut , hij kwam gelijk klaar op een of andere manier en ik werd super boos , hij is veel sterker dus ik kon niks doen maar toch heb ik hem kunnen klappen en ik ben gelijk weggegaan . op school gaan we nog wel met elkaar om , maar toch weten we allebei dat er iets is gebeurd , hij wil weer chillen en ik vertrouw hem niet meer , maar toch zegt hij dat dit eenmalig was . zou ik weer met die jongen gaan chillen of niet ?

14 jaar
10 jaren geleden

8 Reacties

  • niet meer doen

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik moet de jongens hier boven ^^ gelijk geven

    Als je verkracht ben moet je hem gaan aangeven bij de politie. Het is niet erg respectvol van hem om je zo te behandelen. Als ik jou was zou ik hem niet meer vertrouwen en de vriendschap verbreken

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • meid, je bent verkracht,geef je zelf aan,Ik was boos en ben weggelopen!of wilde je dat stiekem? Wees eerlijk.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Het klinkt hard maar als hem een klap op zijn neus hat gegeven dan
    Was het klaar geweest want iedereen gaat dan zitten normaal gesproken ben ik niet van het slaan maar in zo situatie mag het wel. Ik was een jaar of 12 en ik moest bij de meester komen en toen heb hij me betast en nu ben ik een stuk harder maar nog Steets van het praten. Ik zal niet meer met hem gaan Chillen het het melden bij je ouders of via school anders heb je er later alleen maar last van. Sterkte
    Groet van iemand

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben het helemaal eens met jong van 20 jaar gepost op donderdag 06 november 2014  [08:49 uur]. Je bent gewoon aangerand door hem. Niet meer mee omgaan gewoon! Vind andere vrienden ga je tijd anders nuttig maken maar niet meer bij hem in de buurt. Maar mocht je echt zo desperate zijn en hem toch als vriend willen dan zou ik nu gewooon afwachten totdat hij zijn best doet om het goed te maken. Maar mijn advies is gewoon ga lekker met je vriendinnen om dan kom je vanzelf wel leukere jongens tegen!

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Je zit hier eigenlijk dus gewoon te vertellen dat je bent verkracht. Ik zou ten eerste niet met meer met hem omgaan, en ten tweede zou ik overwegen om aangifte tegen hem te doen. Dit is gewoon verkrachting.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon accepteren

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Zijn gedrag is niet gepast. Het was zelfs tegen je zin in. Behalve dat hij groter sterker en ik gok ouder is, als je hem al niet vertrouwt niet afspreken met z'n tweeën.

    20 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten