Skip to content
11 reacties
881 weergaves

de heilige balzak

Toen ik uitging in onze stamkroeg was er een meisje (19 jaar) waar je dacht een normaal gesprek mee te kunnen voeren. Op een gegeven moment kon ze niet haar handjes gevuld houden met drinken. Ze was op zoek naar een nieuwe vulling, en die vond zij in mijn broek. de eerste keer voelde het apart maar niet zo zeer vervelend, alleen pijnlijk. De kont was een wat vollere vulling voor haar. Als je langs haar liep kon je ook verwachten dat je een hand op je kont kreeg. Na een paar keer werd het best intimiderend. De edelen delen waren niet meer veilig. Na meerdere keren te hebben gezegd dat ik het niet fijn vond, bleef ze hiermee doorgaan. Ik voel me totaal niet op mijn gemak als zij in de buurt is. Dit met de reden dat onder de riem niet veilig was. Ik zit hier heel erg mee. heeft iemand misschien tips voor mij?

21 jaar
10 jaren geleden

11 Reacties

  • Voor als je dit echt serieus meent;
    3x waarschuwen dat je er niet van gediend bent en dat ze hiermee moet stoppen. Dit doe je in het bijzijn van een getuige. Daarna kun je aangifte doen. Want hoe je het ook bekijkt, dit valt in de categorie ongewenste intimiteiten. En dat is strafbaar in NL. Veel mensen zullen hierom lachen, maar jongens kunnen hier ook last van hebben natuurlijk.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, als ze maar niet te hard knijpt natuurlijk

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Oké, maar een meid die je gewoon even bij je ballen vastpakt, dat is toch wat anders. Dat is toch wel enigszins geil ook. Nietwaar?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben een keer zo hard in mijn ballen getrapt dat ik het gevoel had dat ze in m,n keel zaten.ze waren goed blauw echt niet fijn

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ach, toch niet zo erg om af en toe eens in je kruis gepakt te worden door een meid.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Wauw G, wel naar. Je kunt ook proberen te genieten van dat moment… tja gewoon andere kroeg of gewoon zoals ze hierboven zeggen bier of water over haar heen gooien. Mijn tip, bier. Dat stinkt lekker! Is ze gelijk klaar met je als al haar kleren en zelf naar bier stinkt!

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb ook eens een vriendin gehad die vaak dreigde me in m'n ballen te schoppen of te slaan. Echt hatelijk is dat.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Als zij nog eens aan je klokkenspel zit, zou ik ook eens met m'n hand in haar kruis duwen. Benieuwd hoe ze daar op reageert. Misschien heeft ze dat zelfs graag ;-))

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • @topicstarter: wat heeft ze dan juist gedaan met je zak enzo? In je ballen genepen ofzo??

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou gewoon aangifte doen wegens stalking als je echt geen zin meer hebt om naar die kroeg te gaan als zij er is dankzij dat betasten. je bent tenslotte 21 dan wil je denk ik wel eens een biertje en je wilt ook naar je stamkroeg.

    Kortom zorg dat dat kreng hier niet ongestraft mee weg komt.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • als jet het een paar keer vriendelijk gezegd hebt en ze geen respect heeft een glas water of bier in haar gezicht Xx

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten