Skip to content
106 reacties
9347 weergaves

Vriendin is zwanger

Mijn vriendin van 16 is zwanger van mij. Ik weet dat het stom is en dat we het veilig hadden moeten doen. En dan we eigenlijk te jong zijn enzo maar het is gebeurd. Ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen en voor het kindje zorgen. Ik ga dan volgend jaar leer/werken opleiding doen. Mijn ouders zijn boos maar willen wel helpen zeggen ze. Mijn vriendin wil ook het kindje houden als ik er ook voor zorg. Maar haar ouders willen abortus plegen. Wat moet ik doen? Ik vind dat mijn vriendin dat zelf moet beslissen. Kunnen ze haar dwingen?

17 jaar
5 jaren geleden

106 Reacties

  • Wat een leuk verhaal!

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Niemand die het over het feit heeft dat je een half uur bezig bent om alles te lezen!
    Trouwens veel geluk met je elftal!
    Ik vind je verhaal echt fascinerend hoor! Wil zelf ook graag vader worden maar daar wacht ik nog wel een aantal jaren mee😉

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Gefeliciteerd bro. Je hebt de juiste keuze gemaakt door het te laten komen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @ j16, wat een vreemde reactie, snap niet waar jij je reactie op baseert, ik lees toch echt wat anders!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Om eerlijk te zijn, dit verhaal is ongeloofbaar. Ik zou het geloven dat je vader bent op 17 maar, de manier hoedat je over uw seksleven praat is kinderachtig.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey, wat leuk dat je al zo jong kinderen hebt. Ik wou dat ik nu al kinderen had, maar helaas nog geen slachtoffer kunnen vinden. Geniet maar van die kleine mannetjes, want ze worden heel snel groot

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Thanks voor je reactie jongen van 22. Nee mn vriendin is gelukkig niet dikker geworden. Wel is de huid van haar buik iets losser geworden en zie je wat van die zwangerschapsstriemen. Vooralsnog is ze er trots op, ze heeft er tenslotte 3 kinderen uitgeperst. Maar over een paar jaar gaat ze die wel weglaseren. Ze kan toch geen kinderen meer krijgen, dus de striemen komen ook niet meer terug

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Mwah, egoïstisch? Dat kunnen wij hier op dit forum toch niet beoordelen? Misschi(hopelijk) hebben ts en z’n vriendin dat goed overlegd en hebben ze zo hun redenen om het zo te doen. @TS fijn dat het allemaal goed gaat. Is je vriendin fysiek eigenlijk ook veranderd door die bevallingen? Dikker geworden bijvoorbeeld, of valt dat mee?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het inderdaad een beetje egoïstisch van jou om je vriendin te laten helpen terwijl jij ook gewoon jouw zaakje door had kunnen knippen of gewoon een condoom gebruiken zoals een ander dat doet.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Er bestaat ook iets als een zaadleiding met elastiekjes laten vastzetten. Dat had een grote YouTuber Theaumes gedaan jaren geleden toen hij nog iets met Darcy had. Had voordeel is dat de elastiekjes weg kunnen en weer vruchtbaar bent. Ik vind het zoals de andere boven me aangegeven heeft erg egoïstisch dat jij jouw vriendin push om te laten steriliseren.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Al een hele poos niet meer gereageerd, sorry! Ja alles gaat goed! Jongens groeien lekker door. Mijn vriendin is gesteraliseerd, we houden het toch bij 3 kids. De oudste gaat al proefdagen naar school, gaat zo belachelijk snel eigenlijk... ik werk nog veel thuis, dus altijd tijd om met de tweeling te spelen:-) (en mn vriendin te neuken natuurlijk haha)

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey Ts, hoe gaat het nu met je en de 3 kinderen?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts, ik vind dat je niet van je vriendin kan verwachten dat ze haar eileiders door laat knippen alleen omdat jij geen condoom wilt gebruiken en dat jij je zaadleiders niet door wilt laten knippen. Ik vind het erg oneerlijk maar dat is mijn mening. Kunnen jullie niet een anders soort van anticonceptie gebruiken? Verder wens ik jullie nog heel veel plezier met de drukke kids

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @ TS, je verhaal begint steeds onwaarschijnlijker te worden en als ik hier fout zit ben je een grote hypocriet. Geen condooms willen gebruiken, je vriendin alleen anaal misbruiken ( zo noem ik deze vorm van dwang) om vervolgens aan te geven dat je vriendin zich maar moet steriliseren en niet jij, walgelijk!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Leuk dat je nog een 4e kindje wil. Heb je vriendin al omgepraat?

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja gaat nog steeds goed. De tweeling groeit hard en zijn lekker druk. Soms een beetje te druk, maar dat hoort erbij he haha. Ik zou zelf nog wel een volgend kindje willen maken (eens kijken of een meisje ook lukt haha), maar mn vriendin twijfelt nog. Zodra ik dr overtuigd heb gaan we weer terug naar vaginale seks, maar nu nog anaal dus. Mn vriendin is er soms wel helemaal klaar mee om anaal geneukt te worden, maar ik wil echt geen condoom gebruiken. Dus als we straks 4 kids hebben gaat ze haar eileiders laten doorknippen. Ze wilde eigenlijk dat ik mijn zaadleiders door zou laten knippen, maar dat wil ik echt niet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey hoe gaat t ondertussen met jullie en de 3 kids? En hebben jullie ondertussen al terug "vaginale" sex?

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja soort van wel jongen 14

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS dus als ik het goed voorheb hebben jullie al een "relatie" vanaf dat jullie elkaar kennen?

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • We hebben nooit echt een relatie gekregen. We zaten al vanaf groep 1 bij elkaar in de klas. En toen waren we al vriendje en vriendinnetje. Seks is ergens op de middelbare begonnen. Pijpen en vingeren denk toen we zo 14 jaar waren. Seks een jaartje later. Als jij seks wilt met je vriendin zou ik dat gewoon met haar bespreken. Misschien wil ze ook wel maar vind ze het spannend. Of ze wil nog een poosje wachten en mag je over een half jaartje ofzo haar neuken

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten