Skip to content
6 reacties
390 weergaves

18 jaar en 12 weken zwanger !!! Help

Hoi ik ben nu 12 weken zwanger heb het 2 weken geleden aan mijn moeder en oma verteld Ze zinn er allebei zwaar op tegen, willen dus dat ik het kindje weg haal, de vader lijkt het ook beter werk in een fabriek woon nog thuis bij me moeder en haar nieuwe vriend en zijn 2 kinderen, zelf wil ik het kindje heel graag houden hoe moet dit nu verder aub, buiten staanders help mij !! Verwijs kaart voor abortus heb ik in me tas .. Nog niet gebeld iedereen blijft aan me trekken... !! Dankjewel alvast !

18 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Dan zou ik het niet doen. Je kan je kindje altijd laten plegen of adopteren. ik dacht ook dat ik zwanger eas en had heel veel symptonen, zelfs kotsen. Maar uiteindelijk was ik het niet. Ik had een dagboek van iedere dag opgeschreven van alles wat ik voelde. Mijn vriendje zei dat het kindje weg moet zodra het geboren word maar ik wilde het kindje houden als het gebeurt. Omdat het mijn kindje zou zijn. Ik zoi het kindje 9 maanden gedragen hebben. en in de tijd dat het kindje in je zit ga je al van hem/haar houden. Abortus zou ik nooit doen. ik zou het kindje laten komen en eventueel ter adoptie afstaan en contact houden met de adoptie ouders

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Een relatie kan altijd kapot gaan toch , liefde warmte en geborgen heid is toch waar het om gaat ik kan het gewoon niet weg halen doet me zoveel pijn

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Zoals hierboven wordt gezegt, het is jou beslissing, maar onthoud wel dat er ook nadelen aanzitten, je bent nog jong, en de vader van de baby, wat vindt hij? Misschien is jullie liefde niet voor altijd en dan heb je wel een baby van hem. Ookal denk je nu dat jullie nooit meer uit elkaar gaan, je bent nog jong.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • In de meeste gevallen zijn ouders het er niet meteen mee eens. Maar achteraf zullen ze je helpen waar het nodig is


    En zoals meisje 13 al zei het is jou kindje jij bent de enige die die. Beslissing kan en mag maken. Doe wat hoed voeld

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja ik wil het niet weg halen maar ga ik het wel allemaal redden zo snel kan ik geen huis krijgen enzo ...

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is jou kind! Je moet voor jezelf beslissen!!! Je moet doen waar je je goed bij voelt! Alleen bedenk wel dat het nu al een baby is.. een schepsel! Jou kind!!

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten