Skip to content
6 reacties
207 weergaves

Ben ik zwanger?

 Ik heb gister onveilig sex gehad maar niet lang het was maar 1 minuut ofso en hij was nog niet klaargekomen kan ik hierdoor zwanger zijn? ik ben pas 15 en wil echt niet zwanger zijn ik zit allemaal op internet te zoeken om te kijke wat ik er tegen kan doen als ik toch zwanger ben ik kan de pil niet halen (dat kan echt niet). wie kan mij meer informatie geven ik kan geen zwangerschapstest doen en de pil ook niet halen moet ik dan gwn afwachte? kunnen jullie mij asjeblieft helpen want ik heb dit niemand vertelt en ik zit er erg mee.

15 jaar
11 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik ben geen sexuoloog. Maar ik de JOEPIE (Belgisch tijdschrift) kom je veel te weten. Het kan zijn dat je zwanger bent. Want er zit sperma in het voorvocht. Dus ik zou toch even een predictor halen of naar de genecoloog gaan. En tip voor later: doe het veilig.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ik weet niet wat het is!!

    ik heb sex gehad met myn vriend maar wel veilig gedaan. maar we deden het twee keer achter elkaar maar natuurlijk met een andere condoom. maar ik wil ben zo bang!! in een maand heb ik het 3 keren gedaan en de 2 keren 2 keer en de 3 maar 1 keer! als ik menstrueer krijg ik onregelmatig maar de vorige keer kreeg ik het op de 7 en dit keer heb ik nog niet gehad! ik voel wel pijn aan me borsten en aan me rug maar ik krijg die pijnen ook als ik ga krijgen maar ik krijg nog niet. betekent dat dat ik zwanger ben??! ik ben echt verschrikkelijk bang. help als u blieft!!!!

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Anoniem

    Help ik heb paar dagen geleden met mijn vriend proberen sex te hebben maar ik zit er erg mee het situatie zit zo nu... Ik zelf ben/was maagd maar hij ging helft (dus ongeveer zijn eikel) er in hij is niet klaar gekomen. We deden zonder condoom. Mijn vraag is nu... Is er een spraken van zwanger?
    Help!!!! Ik wil graag antwoord

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • Onveilig is onveilig

    Het is heel simpel: onveilig is onveilig. In zijn voorgeil kan ook sperma zitten. tuurlijk wil je niet zwanger worden. Dat je 'de pil' niet kunt halen kan best zo zijn, maar hier gaat het niet om een gewone anticonceptiepil maar om de morning-afterpil. Daar moet je niet mee wachten trouwens hoor. Hoe lastig ook, ga naar een dokter, en regel die pillen. Echt lekker zul je je er niet bij voelen, niet bij het naar de dokter gaan en niet door de mogelijke bijwerkingen. maar, altijd beter dan ongewenst zwanger.   Een zwangerschapstest werkt pas na weken. Ben je dan zwanger dan kun je niks anders meer dan een abortus. Dat wil je vast helemaaaal niet, dus, zo'n test is niks voor je.   Enne, voortaan alleen neuken met een condoom, hoe rottig dat ook voelt, dus. En als je die jongen  kunt vertrouwen en hij geen soa heeft dus, ga dan toch mooi maar wél aan de pil.

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • schijfster.

     toen ik klaar was had ik ook roze achtig bloed. ik heb dit na 2 dagen weer gekregen, kan iemand asjeblieft reageren want zit er erg mee.   ps: ik ga over 4weken een zwangerschapstest halen (dan kan het pas).

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Beter uitkijken

    Ik snap jou verhaal.het is meer even maar je kan beter veilige Sex hebben waarom ik dit zeg is omdat ik 19 ben en me meisje zwanger is ik dacht ook het kon wel even zonder condoms maar ik had moeten weten me meisje wil kindje houden dus ben straks pappa

    19 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten