Skip to content
11 reacties
694 weergaves

internet sex

hebben jullie ervaring met internet sex? bijvoorbeeld geil doen met een meisje/jonge op msn eventueel met cam of foto's?   wat zijn jullie ervaringen? hoe hebben jullie elkaar ontmoet? blijft het bij alleen praten of ook beeld materiaal? iets on pretigs gebeurd?

16 jaar
12 jaren geleden

11 Reacties

  • @meisje13 Ik heb ook kik 

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje13 Doe je het ook met meerdere jongens of alleen met hem

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nooit met kik foto's sturen ik heb het zelf ook ooit gedaan en het was eers wel leuk tot ik eracjter kwam dat haar fotos soms klijne veranderingen in uiterlijk haden ofterwijl ze waren niet allemaal van hetzelfde meisje ze zij aan het begin dat ze ook 14 was maar later vertelde ze dat ze 21 was en toen kwamen er ook plots foto's van een andere meid en ze vertelde haar naam dat was 3 weken naa eerste foto en toen ik ook de meijne naa dat ik gekeken had op internet of ze egt bestond en toen kwam het drijgen met dat ze fotos naar vrienden zou sturen gelijk facebook en andere dingen ge deactiefeerd en gezegt dat ze ze best mogt sturen dat ik een fake naam had gebruikt dat ik die frienden niet kenden want se noemden hun namen en toen zij ze hetzal wel uit eindelijk heeft een van mijn vrienden een foto gekregen gelukkig had ik haar alles uit gelegd en ze zij dat dat bij haar ook wel is was gebeurd dus uiteindelijk nog goed vanaf gekomen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb alleen maar goeie ervaringen. tegenwoordig vooral via KIK op mijn telefoon. 

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja. In eerste instantie alleen chatten, toen foto's, toen webcam.
    Begon als gewoon wat praten over problemen en fantasiën. Later kwam een date, eindigde in sex. Was niet de bedoeling, maar was wel leuker.
    18min.nl (is offline op dit moment). Wist dus al dat het te vertrouwen was gelukkig.
    Kwam uiteindelijk bij echte seks :)
    Nee

    Toch wil ik wel zeggen dat je flink moet oppassen. Dat het bij mij goed ging betekend niet dat je klakkeloos foto's moet sturen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • ja ik stuur dan geen fotos ofzo maar doe gwn anoniem en dat is dan fijn als je er opgewonden van raakt

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb iemand ontmoet via chat met vreemden en ik doe op kik vaak fotos en videos sturen naar hem. Ik vind het echt geil en hij is lief. 1x om te kijken hoe die reageerde zei ik dat ik stopte en hij vond het jammer maar goed. Hij drijgde niet daarom ben ik door gegaan.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ja ervaring

    Mijn ervaringen waren goed. heb inderdaad beeld materiaal alleen dan nooit met een heel gezicht moet je zelf ook niet doen. blijf onherkenbaar. en nog nooit iets onprettigs gebeurt

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Lekker

    Ik heb nog nooit gezoend, maar ga soms wel naar anonieme chatboxen. daar ontmoet ik vaak geile jongens :) die vragen dan altijd om fotoos en Skype en zo, maar dat geef ik nooit. Wel heb ik soms geile gesprekken met ze en wordt daar wel opgewonden van, maar ik doe dat alleen op anonieme chatsites en geef altijd valse namen op

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • niet

    Zou er niet aan beginnen. Vaak zijn er mensen die hier misbruik van maken! Denk aan mensen die je foto's op internet gooien of weet ik het wat. Ken genoeg jongens die hebben  lopen trekken voor de cam en waarvan filmpjes op internet zijn gezet...  

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Ja.

    1) Goed (of nouja, zie laatste) 2) Niet. 3) Ook materiaal. 3) Ja, ze hebben gedreigd om mijn foto op twitter te gooien en ben er daarom mee gestopt. 

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten