Skip to content
9 reacties
140 weergaves

wil graag maar met wie?

 ik ben een jongen en ik denk byna elke seconde aan seks vnaf ik een mooye vrouw zie met mooye borsten gaat ie al recht en ik ben er klaar voor maar ik heb geen vriendin en ik word echt gek van het wachten wat moet ik doen?

14 jaar
12 jaren geleden

9 Reacties

  • .

    17 years and virgin i'm proud! ik wacht gewoon op mijn ware!

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • @ meisje 17

    jahaaa. die jongen vraagt toch hoe die aan seks moet komen. als die meisjes daar niet nuchter zijn is dat hun probleem. ik wil die jongen alleen maar helpen door te zeggen dat je op zo´n manier seks kunt hebben. dat meisje kan zelf wel beslissen. en ik zeg niet dronken, aangeschoten of een beetje dronken kan ook al een verschil maken.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • @meisje 15

    Zoals het meisje van 16 al zei, als je dronken bent kan je niet op dezelfde manier denken als wanneer je nuchter bent. En je krijgt hoe dan ook spijt als je nuchter bent. Dat wil je iemand toch ook niet aandoen? (En daarbij, van seks moet je genieten. Hoe wil je in godsnaam genieten als je zo ver heen bent?)   OT, eh. Rukken! Het hoort bij je leeftijd =]

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • -

     Weet hoe je je voelt, heb hetzelfde probleem. Wil zelf heel graag, heb zelfs wilde fantasiën, heb alleen geen vriendje, wel iemand die ik leuk vind, maar die vind mij gewoon aardig als vrienden. En ik weet dat ik er klaar voor ben. (denk bijna 24/7 aan seks)

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • is het niet?

    dat kan gewoon wel? iedereen is losser als hij\zij drank gebruikt. dat is je eigen keus. als ze allebij willen is het geen verkrachting hoor. ik zeg gewoon als je op een feest bent waar iedereen dronken is, is de kans sneller dat je seks krijgt dan wanneer er geen drank in het spel is.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • meisje van 15, dat is verkrachting!

     Op zich is je verhaal goed, alleen je mag geen seks hebben met iemand die niet voor zichzelf kan beslissen of diegene seks wil. Als je seks hebt met iemand die dronken is dan denkt diegene heel anders over dat soort dingen dan als ze gewoon nuchter is. seks hebben met een dronken persoon is dus verkrachting en hartstikke strafbaar.   (note: het is natuurlijk anders als je een relatie met diegene hebt en je hebt het al vaker gedaan, maar zomaar even seks hebben met een dronken persoon kan echt niet)

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • wachten..

    tja gewoon wachten zou ik zeggen. want seks is pas echt lekker, als je het met iemand doet waar je verliefd op bent of helemaal leuk vind. ik zou als ik jou was wel rustig aan doen, ook al ben je zo geil. dalijk heb je alles al gedaan op je 14de. leuk. maar dan valt er niks meer te ontdekken. ik heb genoeg vrienden die het al hebben gedaan en het nu al saai vinden. dus ik zou even wachten tot je een leuke meid tegen komt. want met een vriendin heb je de grootste kans op seks. dan wachten tot je een feestje hebt en er een meid helemaal dronken is. ga vooral niet aandringen want dat werkt totaal niet. en meisje van 13, je hebt helemaal gelijk hoor. maar voor jongens is het toch anders.. maar blijf vooral trouw aanjezelf! doe niks wat niet goed voelt. knap als je gewoon alleen doet wat je zelf wil! je bent slim! good luck x

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • gewoon rukken

    Tis nie anders... gewoon rukken!

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • ...

    Bijna iedereen op deze leeftijd wil seks, maar is er eigenlijk nog helemaal niet klaar voor. Wacht gewoon tot je een vriendin hebt en bouw het dan langzaam op. Maak geen overhaaste beslissingen! xxx

    13 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten