Skip to content
25 reacties
6401 weergaves

Vriend komt meteen klaar

Ik heb enkele maanden een leuke en lieve vriend en met seks zijn we iets verder gegaan dan alleen elkaar masturberen.
Alleen is het wel zo dat ik vrij klein ben en dat mijn kutje dus ook vrij nauw is.
Mijn vriend zijn piemel is stijf wel vrij dik en als hij zijn stijve in mijn kutje schuift, dan is de wrijving zo hoog dat hij meteen in me klaar komt.


Wat is eraan te doen dat hij na 1 of 2 keer stoten niet meteen klaarkomt?

16 jaar
2 maanden geleden

25 Reacties

  • Meisje18. Jij hebt gelijk. Bij is dat ook zo. Als ik in de kloten word geknepen, dan gebeurt het klaarkomen later. Laatst, toen ik mijn vriendin neukte, kneep een vriendin van mijn vriendin, die er ook bij was, mij in mijn zak. Door de pijn in mijn kloten kon ik toen even niks meer. Toen ze mijn zak losliet, ging ik weer verder en toen kwamen mijn vriendin en ik tegelijk klaar. Het klaarkomen van mij was toen ook wat intenser, doordat ik daarvoor in mijn kloten werd geknepen.

    17 jaar
    26 dagen geleden
  • Knijp hem maar even in z'n spermafabriekjes en van de schok wordt het klaarkomen uitgesteld

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Ik kom ook altijd vrij snel klaar maar kan ook meerdere keren klaarkomen dus meestal wordt ik eerst afgetrokken of gepijpt en als ik dan klaargekomen ben, hij is meestal na een kwartiertje wel weer stijf, dan gaan we neuken. Dan hou ik het vaak langer vol en hebben we twee keer plezier.

    16 jaar
    1 maand geleden
  • Er is een condoom merk die extra sterk is met een stofje er in wat de zaadlozing uit stelt. Werkt bij mijn perfect mijn vriend geniet langer van mijn pik en ik langer van hem.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • @J21: Niet in je ballen knijpen, maar in je penis. Hier wordt deze knijptechniek uitgelegd, samen met andere tips tegen te snel klaarkomen: https://sense.info/nl/seks/seksuele-problemen/te-vroeg-klaarkomen

    Verder kan je nog zoeken op ‘bekkenbodemspieroefeningen mannen’. Zijn maar kleine oefeningen die je ook maar 10 min. per dag hoeft te doen. Hoe meer controle je hebt over deze bekkenbodemspieren, hoe meer je het moment van klaarkomen kan sturen.

    Verder zijn er hulpjes: masturbator om zelf te oefenen, orgasmevertragende condooms en licht verdovende sprays voor op de eikel. Kijk maar eens bij EasyToys ofzo. Er is genoeg.

    Tot slot kan je nog aan de supplementen 5-HTP en Mucuna Pruriens denken. 5-HTP maakt een stofje aan in je hersenen waarmee je het klaarkomen beter kan reguleren. Mucuna Pruriens maakt dopamine aan. Dopamine kan helpen om je orgasme te vertragen.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen van 21. Het helpt echt dat jij in de kloten wordt geknepen. Niet te hard natuurlijk, met beleid. Het moment van klaarkomen en spuiten wordt daarmee wat vertraagd en als je klaarkomt, is het intenser, tenminste dat zegt mijn vriendje (15). En misschien vind jij het ook wel lekker dat een meidenhand jou met veel gevoel in jouw zak zit te graaien.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Meisje 17@ helpt in je ballen knijpen echt? Ik kom ook best wel snel klaar. Binnen 5 minuten meestal. Ik zoek echt een manier om minder snel klaar te komen, want ik erger mij er echt aan :(

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Meisje 17@ ik kom ook best wel snel klaar als ik seks heb met vriendin, ik vind het echt super irritant. Ik kom meestal binnen 5 minuten klaar. Vind dat echt super kort. Helpt in je ballen knijpen echt? Ik heb ook weleens gehoord van iemand dat 15 secondes eraan trekken ook helpt?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik knijp ook af en toe mijn jongen in zijn kloten. Niet te hard natuurlijk, maar een beetje op een speelse en soms wat plagerige manier. Bijvoorbeeld als wij een beetje stoeien, dan probeer ik altijd om hem bij zijn zak te pakken. En als wij neuken, dan meer om het klaarkomen wat te vertragen. Bovendien vind ik het leuk om hem aan zijn kloten te voelen.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Door in de kloten te knijpen wordt het klaarkomen uitgesteld omdat dat een pijnlijke prikkel is idd

    18 jaar
    1 maand geleden
  • In je ballen knijpen lijkt mij juist heel pijnlijk?

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • Gaat het al wat beter?

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Jongen17, Dat zou ik ook wel bij een jongen willen doen.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik kom ook vrij snel klaar. Wat mijn vriendin (19) wel eens doet is dat ze mij dan bij de zak pakt, mij in mijn zak zit te graaien en mij dan een beetje in mijn kloten knijpt, waardoor ik even uit mijn concentratie ben. Even later ga ik dan weer door en dan kom ik vaak iets later klaar, vaak tegelijk met mijn vriendin.

    17 jaar
    2 maanden geleden
  • TS, gaat het nu al beter?

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn vriend.
    Wanneer hij zijn stijve in me schoof, kwam hij vrijwel meteen klaar.
    Nu doen we eerst samen orale seks of masturberen we elkaar totdat hij klaarkomt.
    Wanneer zijn piemel slap is maak ik hem met de hand of mond weer stijf en pas dan gaan we neuken. En dat werkt goed.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • @J16: ja we tongen altijd met z’n zaad in m’n mond. Dat vinden we allebei heel geil. Hij pakt dan soms wat zaad over met z’n tong en gaat me erna beffen. Dat is ook heel geil

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • M16 tong je dan met het zaad in je mond. Of heb je het dan doorgeslikt?

    16 jaar
    2 maanden geleden
  • M16 dat is ook mijn tip zo doen wij het ook.

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Rubberen penisring kan helpen, zowel om hem langer hard te houden als minder snel klaar te komen.

    18 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten